Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Sparno ljeto u gradu

Ocjena: 5

Grad ljeti nije idealno mjesto. Vručina, sparina, onaj osjećaj vlage i nesnosnog znojenja, te brdo komaraca nisu nimalo privlačni. Ja sam imao nesreću to ljeto da ostanem kod kuće, prvenstveno zbog toga što sam spremao diplomski, a i zbog toga što sam izvisio kod cure, pa nisam išao kod nje u Šibenik.

Jedan dan sam se vračao sa fakulteta i baš sam bio na parkingu pred zgradom kad mi je zazvonio mobitel. Pitao sam se tko je sad, a onda vidio da je broj od Paole, susjede iz zgrade, ali ne mog ulaza. Javio sam se:

- Halo?
- Hej!!! Paola je!
- Hej mala -mislim, bila je niža za glavu i pol od mene- Otkud ti?
- A evo, dosađujem se, a vidim te sa prozora... -pogledao sam uvis i vidio crvenokosu glavu i ruku kako mi maše sa prozora na petom katu, pa sam i ja njoj mahnuo, a onda je upitala- Jesi li za kavu ili nešto hladno da dođeš do mene?
- Hmmm... -malo sam zastao razmatrajući svoje planove- Ajd samo da se osvježim, pa dođem za petnaest minuta, može?
- Može, kava čeka...

U stanu sam se otuširao sa hladnom vodom, pošto se sve zaljepilo na meni od znoja, obukao u čisto i otišao do Paole. Uzeo sam jednu čokoladu iz stana, čisto da ne dođem praznih ruku. Pozvonio sam, a iz stana je došao uzvik 'Naprijed!!!', pa sam ušao u stan.
Tada sam vidio Paolu sa gipsom na desnoj nozi do koljena, te shvatio da je to razlog što je u Zagrebu, a ne na moru. Onda sam shvatio koliko ju nisam vidio, jer je bila super sexy usprkos gipsu na nozi, sa svojom vatreno crvenom kosom, plavim očima i divnim tijelom u kratkim vručim hlačicama i tankoj majici ispod koje nije bilo ničeg osim njene kože. Isti tren sam osjetio nemir u gaćama, a nejebica od tri mjeseca se uskoro osjetila, a i vidjela na mojim bermudama. Nisam bio svjestan da još stojim i da me Paola radoznalo, ali i sa smješkom gleda, dok me nije šaljivo upitala:

- Ne znam šta je u pitanju, ali ili si sretan što me vidiš ili imaš fetiš na zagipsanu nogu?
- Ma neee... -trgnuo sam se i postao svjestan izbočine na mojim hlačama, pa sam brže bolje sjeo na stolicu- onako...nešto sam se zamislio...duga priča...
- Ahhhh....pa imam ja vremena -rekla je i sjela u stolicu do moje, a zagipsanu nogu podigla i stavila kraj mene na mali ormarić- Ne smeta ti što mi je noga u zraku?
- Ne..ne... -tiho sam rekao- A šta se tebi desilo sa nogom?
- A to...ma ništa strašno...pala sam na treningu i pukla je potkoljenica i malo sam smrdala zglob, ali još dva tjedna pa skidam gips. -onda me pogledala- A kako to da si ti ovdje, a ne na moru?
- Ma spremam diplomski, evo baš sam došao iz knjižnice sa brdom knjiga...
- Ahaaa...
- Šta ti je taj 'Ahaaa'? -pogledao sam ju ispod oka.
- Ma ništa...onako...mislila sam da je razlog jedna šibenčanka.. -spustila je pogled i čupkala po gipsu na svojoj nozi.
- Odakle ti to? -pogledao sam ju začuđeno.
- Rekla mi ptičica -dodala je sa smješkom.
- A ima li ta ptičica ime? -upitao sam i ja sa smješkom.
- Paaaa...ima...tvoja mama -rekla je to sa širokim osmijehom i čudnim sjajem u očima.
- Mogao sam si i misliti -rekao sam kroz smijeh- Kod nje nema tajni, pogotovo mojih. I šta ti je još rekla?
- Paaa..rekla je da si jako utučen zbog toga, da si se zabio u knjigu, a tu su njene riječi 'Fala Bogu da se primio knjige!', i da češ se opametiti...
- Sve je to rekla? -upitao sam sa čuđenjem, mada me kod moje mame ne bi trebalo ništa čuditi, jer mislim da je svima već rekla kad sam prestao nositi i pelene, a kamoli nešto drugo.
- Paaa...bilo je još toga, ali nisam sve zapamtila -njen osmjeh je bio tako zarazan, a meni se opet počeo dizati kurac u gaćama, a onda mi je ona pružila jednu tanku kuhaču i rekla:
- Daj mi molim te počeši taban ispod gipsa...ubija me svrbež...

Stavio sam kuhaču između tabana i gipsa i počeo joj strugat taban, a ona se sva izvijala od ugode.

- Ohhhh...ovo je bolje od seksa! -uzviknula je, a onda me pogledala i prasnula u smijeh, a i ja sa njom.
- Ne znam kako možeš biti tako sigurna u to? -upitao sam kroz smijeh, ali nisam se šalio sa takvim pitanjem, jer mi je kurac bio sve tvrđi, a pritom sam joj lagano i dodirivao prste na nozi.

Ona se smirila i gledala me, a onda rekla:

- Barem me nitko još nije uvjerio u suprotno.
- A da? A kako to?
- Pa ne znam...nisu valjda bili inspirativni -dok je govorila gledala je moju ruku koja je išla uz njenu zagipsanu nogu prema njenim bedrima, malo je raširila noge, te sam vidio da ispod hlačica nema gaćica, a kad sam joj dotakao unutrašnjost bedara tiho je rekla- Možda me ti razuvjeriš....

Primaknuo sam se bliže i sagnuo se da ju poljubim, a ona mi je primila glavu sa obje ruke i počeli smo se hvatati jezicima, dok je moja ruka ušla ispod njenih hlačica i potvrdila moju pretpostavku da ne nosi gaćice. Nije mi dugo trebalo da prsti uđu u njenu pičkicu, koja je već bila mokra, a što je kod nje izazvalo duboki uzdah i samo se stresla od strasti. Ugrizla me lagano za usnicu, a ja sam gurnuo još jedan prst u pičkicu i palcem joj počeo trljati klitoris, a ona je sve brže stenjala i disala, da bi se uskoro stresla i osjetio sam na svojoj ruci da je svršila. Ustao sam i pomogao i njoj da ustane, te sam joj skinuo hlačice i ispred mene je bila njena pičkica sa urednom crvenom frizuricom. Onda sam joj skinuo i majicu, pa sam ugledao par predivnih sisa, trojkica, čvrstih i isturenih bradavica posutih sitnim pjegicama. Poljubio sam joj obje sise i spustio se do trbuha i njega malo lizao i ljubio, a onda sam shvatio da stoji, pa sam brže bolje pomicao sve sa stola i nju polegao na leđa, a noge prebacio na svoja ramena i zaronio sa jezikom u njenu mokru i vruču pičkicu.

Lizao sam ju i grickao usmine i klitoris dok je ona stenjala i jecala, pristiskajući rukama glavu na svoju pičkicu i stiščući me svojim bedrima. Kad sam joj počeo cuclati klit odmah sam joj stavio dva prsta u pičkicu i brzo ju počeo jebati njima, a njeno stenjanje je postalo sve glasnije i uskoro je ponovo svršila namočivši mi pritom bradu. Onda sam ustao i skinuo i ja svoje bermude i gaće, te sam oslobodio svog macana, a ona se samo nasmješila. Zadigao sam joj noge i namjestio kurac na ulaz u njenu pičkicu i lagano ga gurnuo unutra. Ona je samo zažmirila i grizla si donju usnicu, te nešto mrmljala, a ja sam sve više ubrzavao tempo pridržavajući joj noge u zraku, pogotovo onu sa gipsom. Uskoro sam uhvatio dobar ritam i počeo se sve jače zabijati u nju, a jaja su lupkala po njenoj guzi. Uskoro sam čuo nju kako nešto priča, pa sam uhvatio sljedeće:

- Mmmmm....ahhh...jebiiiii meee.... Uhhhh...daaa...tooo...napuuuniiii meeeee.... -ovo zadnje je došlo uz njen još jedan orgazam, a to je potaklo i mene, pa sam uskoro ispraznio svu nejebicu od zadnja tri mjeseca u njenu pičkicu. Trzao sam se kao da mi je struja spojena na stražnjicu. Trebalo mi je skoro pola minute da se ispraznim u nju. Kad sam izvadio kurac iz njene pičkice su se počeli cijediti naši pomješani sokovi. Nagnuo sam se nad nju i dao joj poljubac, a ona me zagrlila i obgrlila nogom koja nije bila u gipsu, pa mi šapnula:

- Idemo u moju sobu...

Pomogao sam joj da ustane, pa ju praktički odnio do sobe i tamo položio na krevet, a onda se i ja smjestio kraj nje. Kleknuo sam joj uz glavu i dao joj da uzme moj kurac u usta, a ona je to odmah prihvatila. Usisavala ga je i lizala, a malo i drkala, tako da je ubrzo bio ponovo spreman. Legao sam iza nje i namjestio kurac na ulaz u njenu picu i počeo ju tako jebati. Obgrlio sam ju i počeo joj maziti sise dok sam joj ljubio vrat i uho, te joj malo grickao ušnu resicu. Ona se potpuno prepustila i uživala dok sam ju jebao. U jednom trenutku mi je sinula jedna ideja, pa sam joj malo trljao klit dok je moj kurac punio njenu pičkicu, a onda onako mokar prst stavio na ulaz u njenu guzu. Malo se trgnula, ali ne previše, a kad sam ušao u šupak sa prstom, stisla je istovremeno i guzu i pičku, ali samo na trenutak, pa sam nastavio uguravati kurac u pičkicu, a i prst u guzu.
Vidjelo se na njoj da joj paše kad su joj obje rupice popunjene, pa sam ugurao još jedan prst u guzu. Reakcija je bila trenutna i počela se grčiti dok je svršavala. Ja sam ga zabio još par puta, a onda i ja svršio u nju. Ostali smo ležati tako zagrljeni i znojni dok moj kurac nije sam ispao iz njene pičke sav obljepljen našim sokovima koji su se lagano nastavili cijediti iz njene pičke.

Okrenula se prema meni i stavila zagipsanu nogu na moju butinu, a moram priznati da mi je prijala hladnoća njenog gipsa, te me počela lagano ljubiti po prsima, dok mi je jednom rukom draškala mokra i znojna jaja, te je tiho prošaptala:

- Bilo je super...ali morat ćeš dolaziti stalno kako bi me razuvjerio u to da je seks bolji od češkanja tabana.
- Hahahahaha...ova ti je dobra...ali nema problema -dodao sam- Dolazit ću te razuvjeravat svaki dan ako treba.
- Hvala ti -stisla se uz mene, a onda dodala- Možda ti dam da mi ga staviš i u guzu...
- Voljela bi to?
- Vrijedi probati....s tobom -tu mi je dala veliki poljubac, pa smo se još malo mazili, a onda sam otišao kući uz dogovor za sutra...
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina