Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sparno ljeto u gradu

Grad ljeti nije idealno mjesto. Vručina, sparina, onaj osjećaj vlage i nesnosnog znojenja, te brdo komaraca nisu nimalo privlačni. Ja sam imao nesreću to ljeto da ostanem kod kuće, prvenstveno zbog toga što sam spremao diplomski, a i zbog toga što sam izvisio kod cure, pa nisam išao kod nje u Šibenik.

Jedan dan sam se vračao sa fakulteta i baš sam bio na parkingu pred zgradom kad mi je zazvonio mobitel. Pitao sam se tko je sad, a onda vidio da je broj od Paole, susjede iz zgrade, ali ne mog ulaza. Javio sam se:

- Halo?
- Hej!!! Paola je!
- Hej mala -mislim, bila je niža za glavu i pol od mene- Otkud ti?
- A evo, dosađujem se, a vidim te sa prozora... -pogledao sam uvis i vidio crvenokosu glavu i ruku kako mi maše sa prozora na petom katu, pa sam i ja njoj mahnuo, a onda je upitala- Jesi li za kavu ili nešto hladno da dođeš do mene?
- Hmmm... -malo sam zastao razmatrajući svoje planove- Ajd samo da se osvježim, pa dođem za petnaest minuta, može?
- Može, kava čeka...

U stanu sam se otuširao sa hladnom vodom, pošto se sve zaljepilo na meni od znoja, obukao u čisto i otišao do Paole. Uzeo sam jednu čokoladu iz stana, čisto da ne dođem praznih ruku. Pozvonio sam, a iz stana je došao uzvik 'Naprijed!!!', pa sam ušao u stan.
Tada sam vidio Paolu sa gipsom na desnoj nozi do koljena, te shvatio da je to razlog što je u Zagrebu, a ne na moru. Onda sam shvatio koliko ju nisam vidio, jer je bila super sexy usprkos gipsu na nozi, sa svojom vatreno crvenom kosom, plavim očima i divnim tijelom u kratkim vručim hlačicama i tankoj majici ispod koje nije bilo ničeg osim njene kože. Isti tren sam osjetio nemir u gaćama, a nejebica od tri mjeseca se uskoro osjetila, a i vidjela na mojim bermudama. Nisam bio svjestan da još stojim i da me Paola radoznalo, ali i sa smješkom gleda, dok me nije šaljivo upitala:

- Ne znam šta je u pitanju, ali ili si sretan što me vidiš ili imaš fetiš na zagipsanu nogu?
- Ma neee... -trgnuo sam se i postao svjestan izbočine na mojim hlačama, pa sam brže bolje sjeo na stolicu- onako...nešto sam se zamislio...duga priča...
- Ahhhh....pa imam ja vremena -rekla je i sjela u stolicu do moje, a zagipsanu nogu podigla i stavila kraj mene na mali ormarić- Ne smeta ti što mi je noga u zraku?
- Ne..ne... -tiho sam rekao- A šta se tebi desilo sa nogom?
- A to...ma ništa strašno...pala sam na treningu i pukla je potkoljenica i malo sam smrdala zglob, ali još dva tjedna pa skidam gips. -onda me pogledala- A kako to da si ti ovdje, a ne na moru?
- Ma spremam diplomski, evo baš sam došao iz knjižnice sa brdom knjiga...
- Ahaaa...
- Šta ti je taj 'Ahaaa'? -pogledao sam ju ispod oka.
- Ma ništa...onako...mislila sam da je razlog jedna šibenčanka.. -spustila je pogled i čupkala po gipsu na svojoj nozi.
- Odakle ti to? -pogledao sam ju začuđeno.
- Rekla mi ptičica -dodala je sa smješkom.
- A ima li ta ptičica ime? -upitao sam i ja sa smješkom.
- Paaaa...ima...tvoja mama -rekla je to sa širokim osmijehom i čudnim sjajem u očima.
- Mogao sam si i misliti -rekao sam kroz smijeh- Kod nje nema tajni, pogotovo mojih. I šta ti je još rekla?
- Paaa..rekla je da si jako utučen zbog toga, da si se zabio u knjigu, a tu su njene riječi 'Fala Bogu da se primio knjige!', i da češ se opametiti...
- Sve je to rekla? -upitao sam sa čuđenjem, mada me kod moje mame ne bi trebalo ništa čuditi, jer mislim da je svima već rekla kad sam prestao nositi i pelene, a kamoli nešto drugo.
- Paaa...bilo je još toga, ali nisam sve zapamtila -njen osmjeh je bio tako zarazan, a meni se opet počeo dizati kurac u gaćama, a onda mi je ona pružila jednu tanku kuhaču i rekla:
- Daj mi molim te počeši taban ispod gipsa...ubija me svrbež...

Stavio sam kuhaču između tabana i gipsa i počeo joj strugat taban, a ona se sva izvijala od ugode.

- Ohhhh...ovo je bolje od seksa! -uzviknula je, a onda me pogledala i prasnula u smijeh, a i ja sa njom.
- Ne znam kako možeš biti tako sigurna u to? -upitao sam kroz smijeh, ali nisam se šalio sa takvim pitanjem, jer mi je kurac bio sve tvrđi, a pritom sam joj lagano i dodirivao prste na nozi.

Ona se smirila i gledala me, a onda rekla:

- Barem me nitko još nije uvjerio u suprotno.
- A da? A kako to?
- Pa ne znam...nisu valjda bili inspirativni -dok je govorila gledala je moju ruku koja je išla uz njenu zagipsanu nogu prema njenim bedrima, malo je raširila noge, te sam vidio da ispod hlačica nema gaćica, a kad sam joj dotakao unutrašnjost bedara tiho je rekla- Možda me ti razuvjeriš....

Primaknuo sam se bliže i sagnuo se da ju poljubim, a ona mi je primila glavu sa obje ruke i počeli smo se hvatati jezicima, dok je moja ruka ušla ispod njenih hlačica i potvrdila moju pretpostavku da ne nosi gaćice. Nije mi dugo trebalo da prsti uđu u njenu pičkicu, koja je već bila mokra, a što je kod nje izazvalo duboki uzdah i samo se stresla od strasti. Ugrizla me lagano za usnicu, a ja sam gurnuo još jedan prst u pičkicu i palcem joj počeo trljati klitoris, a ona je sve brže stenjala i disala, da bi se uskoro stresla i osjetio sam na svojoj ruci da je svršila. Ustao sam i pomogao i njoj da ustane, te sam joj skinuo hlačice i ispred mene je bila njena pičkica sa urednom crvenom frizuricom. Onda sam joj skinuo i majicu, pa sam ugledao par predivnih sisa, trojkica, čvrstih i isturenih bradavica posutih sitnim pjegicama. Poljubio sam joj obje sise i spustio se do trbuha i njega malo lizao i ljubio, a onda sam shvatio da stoji, pa sam brže bolje pomicao sve sa stola i nju polegao na leđa, a noge prebacio na svoja ramena i zaronio sa jezikom u njenu mokru i vruču pičkicu.

Lizao sam ju i grickao usmine i klitoris dok je ona stenjala i jecala, pristiskajući rukama glavu na svoju pičkicu i stiščući me svojim bedrima. Kad sam joj počeo cuclati klit odmah sam joj stavio dva prsta u pičkicu i brzo ju počeo jebati njima, a njeno stenjanje je postalo sve glasnije i uskoro je ponovo svršila namočivši mi pritom bradu. Onda sam ustao i skinuo i ja svoje bermude i gaće, te sam oslobodio svog macana, a ona se samo nasmješila. Zadigao sam joj noge i namjestio kurac na ulaz u njenu pičkicu i lagano ga gurnuo unutra. Ona je samo zažmirila i grizla si donju usnicu, te nešto mrmljala, a ja sam sve više ubrzavao tempo pridržavajući joj noge u zraku, pogotovo onu sa gipsom. Uskoro sam uhvatio dobar ritam i počeo se sve jače zabijati u nju, a jaja su lupkala po njenoj guzi. Uskoro sam čuo nju kako nešto priča, pa sam uhvatio sljedeće:

- Mmmmm....ahhh...jebiiiii meee.... Uhhhh...daaa...tooo...napuuuniiii meeeee.... -ovo zadnje je došlo uz njen još jedan orgazam, a to je potaklo i mene, pa sam uskoro ispraznio svu nejebicu od zadnja tri mjeseca u njenu pičkicu. Trzao sam se kao da mi je struja spojena na stražnjicu. Trebalo mi je skoro pola minute da se ispraznim u nju. Kad sam izvadio kurac iz njene pičkice su se počeli cijediti naši pomješani sokovi. Nagnuo sam se nad nju i dao joj poljubac, a ona me zagrlila i obgrlila nogom koja nije bila u gipsu, pa mi šapnula:

- Idemo u moju sobu...

Pomogao sam joj da ustane, pa ju praktički odnio do sobe i tamo položio na krevet, a onda se i ja smjestio kraj nje. Kleknuo sam joj uz glavu i dao joj da uzme moj kurac u usta, a ona je to odmah prihvatila. Usisavala ga je i lizala, a malo i drkala, tako da je ubrzo bio ponovo spreman. Legao sam iza nje i namjestio kurac na ulaz u njenu picu i počeo ju tako jebati. Obgrlio sam ju i počeo joj maziti sise dok sam joj ljubio vrat i uho, te joj malo grickao ušnu resicu. Ona se potpuno prepustila i uživala dok sam ju jebao. U jednom trenutku mi je sinula jedna ideja, pa sam joj malo trljao klit dok je moj kurac punio njenu pičkicu, a onda onako mokar prst stavio na ulaz u njenu guzu. Malo se trgnula, ali ne previše, a kad sam ušao u šupak sa prstom, stisla je istovremeno i guzu i pičku, ali samo na trenutak, pa sam nastavio uguravati kurac u pičkicu, a i prst u guzu.
Vidjelo se na njoj da joj paše kad su joj obje rupice popunjene, pa sam ugurao još jedan prst u guzu. Reakcija je bila trenutna i počela se grčiti dok je svršavala. Ja sam ga zabio još par puta, a onda i ja svršio u nju. Ostali smo ležati tako zagrljeni i znojni dok moj kurac nije sam ispao iz njene pičke sav obljepljen našim sokovima koji su se lagano nastavili cijediti iz njene pičke.

Okrenula se prema meni i stavila zagipsanu nogu na moju butinu, a moram priznati da mi je prijala hladnoća njenog gipsa, te me počela lagano ljubiti po prsima, dok mi je jednom rukom draškala mokra i znojna jaja, te je tiho prošaptala:

- Bilo je super...ali morat ćeš dolaziti stalno kako bi me razuvjerio u to da je seks bolji od češkanja tabana.
- Hahahahaha...ova ti je dobra...ali nema problema -dodao sam- Dolazit ću te razuvjeravat svaki dan ako treba.
- Hvala ti -stisla se uz mene, a onda dodala- Možda ti dam da mi ga staviš i u guzu...
- Voljela bi to?
- Vrijedi probati....s tobom -tu mi je dala veliki poljubac, pa smo se još malo mazili, a onda sam otišao kući uz dogovor za sutra...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija