Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Spavanje sa starijom damom

Jednom prilikom dok sam bio vani u klubu slučajno sam se sudario s jednom gospođom zbog velike gužve, odmah sam joj se ispričao. Kad sam vidio da mi se nasmješila uzvratio sam osmjehom, rekla je da nema veze i da razumije. Imala je 34 godine i bila je jako zgodna, plava kosa, odlične figure, a obučena kao prava dama. Nosila je crnu haljinu do poda i crvene štikle. Otišla je svojim putem i ja svojim. Kroz noć sam ju sreo još jednom, samo smo sd pogledali i nasmiješili jedno drugom. Kada je odlazila, pružila mi je papirić i pozdravila me. Pogledao sam papirić, a na njemu je bio njen broj i poljubac od ruža. Ostao sam još malo s društvom vani, ali cijelu noć sam mislio na tu ženu.

Kada sam došao kući odmah sam ju nazvao, javila se i pitala tko je, kad sam joj objasnio tko sam odmah je promijenila ton razgovora iz ozbiljnog u opušteniji i vedriji. Popričali smo malo i rekao sam joj da mi se sviđa. Ona me pozvala sutradan kod sebe da provedem dan s njom. Nisam odbio, rekao sam da bi bilo lijepo. To sam i napravio, kada sam se probudio sutradan, sredio sam se i otišao kod nje. Dočekala me u kućnom ogrtaču i ponudila me kavom koju je upravo skuhala, normalno pristao sam na kavu. Nakon kave me ponudila doručkom i zamolila da joj dođem pomoći u kuhinji. Kad sam došao u kuhinju ona je počela rezati voće, ja sam joj samo prišao s leđa, i poljubio ju u obraz. Zatim sam ju počeo ljubiti po ramenu i polako joj skidao kućni ogrtač. Kad je skliznuo s nje, okrenula se i poljubila, počeli smo se ljubiti srrastveno, a u isto vrijeme mi je polako počela otkopčavati i skidati košulju.

Počeo sam ju opet ljubiti po vratu, ramenu i prsima. Zatim sam joj skinuo grudnjak i počeo joj ljubiti grudi. Bile su lijepo oblikovane i meke. Cuclao sam joj bradavicu i vrtio jezikom po njoj. Zatim me odgurnula i kleknula na pod, otkopčala mi je hlače i počela mi drkati kurac da se ukruti. Kad je postao tvrđi počela ga je lagano lizati. Lizala je glavić, pa malo cijelog, a zatim i muda. Počela ga je pušit duboko, koliko god je mogao ući. Izgledala je prekrasno dok mi je pušila kurac. Znala je što muškarcu paše pa je tako i pušila. Zatim se ustala, ja sam ju nagnuo nanradnu površinu kuhinje, svukao joj gaćice i počeo lizati njenu picu. Bila je jako ukusna, već je bila vlažna i mogao sam osjetiti njezine sokove. Ulazio sam jezikom u nju i lizao ju tako cijelu.

Nisam više mogao čekati i brzo sam se ustao te stavio svoj kurac u njenu picu. Počeo sam polako i jebao sam ju polako dok ona sama nije potvrdila da voli brže. Dok sam ulazio u nju raširio sam joj guzu s obje straneni gledao kako moj kurac ulazi u nju. Svaki put kad je ušao skroz izustila je: "Ah.. . ". Pohvalio sam ju kako lijepo izgleda i kako je njezina pica mladelačka i uska, bila je sretna zbog tog komplimenta. Rekla je da ubrzam malo i to sam i napravio. Počeo sam brže ulaziti u njenu picu. Dok sam ulazio tako u nju njene grudi su trljale hladnu radnu površinu što je ukrutilo njene bradavice i davalo joj više užitka. Dok sam ju jebao tako brže njena guza se tresla od mojih naleta tijelom. Lijep prizor. Počela je sve više stenjati i rekla da ne stajem. Nastavio sam ju jebati tim tempom.

Zatim sam ga izvukao iz nje, okrenuo ju i poljubili smo se. Zatim sam ju polegao na leđa i podigao njene noge na svoja ramena. Stavio sam kurac opet u nju i počeo ju tako jebati. Sada san nogao još dublje ući u nju, a istovremeno sam ju gledao u facu i vidio sam kako uživa. Rekla je: "mmm.. . dobar si ti.. . ah.. mmm.. . da.. . ah.. .. samo.. . mmm.. . samo nastavi.. . ". Nastavio sam ju tako jebati i čak sam malo ubrzao. Bio je užitak gledati kako njene grudi poskakuju od mojih naleta u nju. Nisam mogso odoljeti, a da ih ne počnem mjesiti. Mjesio sam joj grudi dok sam svojim naletima ulazio u nju. Ubrzao sam još više, a zatim sam brzo izvadio iz nje i svršio joj po trbuhu. Nisam htio da ostane bez orgazma pa sam se spustio niže i počeo joj gursti prtiće u picu dok sam joj istovremeno lizao klitoris. Uskoro je počela glasno stenjati i svršavati. Uhvatila me za glavu i držala dolje, a ja sam nastavio lizat njen klitoris. Pošpricale su me njeni sokovi po licu, a ja sam se oblizao i rekao joj da je bilo odlično, ona je kroz uzdisaje rekla da se slaže s time.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija