Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sponzoruša ili kurva?

Već tri mjeseca živim u nevelikom studentskom domu. Željela sam napustiti roditeljski dom, ali mi je nedostajalo novaca pa sam našla konobarski posao u obližnjem kafiću. Nije jednostavno studirati i konobariti i sve to imati pod kontrolom, alio se može, dakako.


Jednog vrlo kišovitog dana radila sam večernju smjenu, što je značilo biti u kafiću najmanje do ponoći. Upravo sam brisala stolove na terasi i bila sam ljuta jer me kiša smočila. Imala sam bijelu bluzu i crnu pregaču. “No krasno“ bluza je bila mokra i kao takva potpuno prozirana, a kako sam se žurila na posao, a nisam baš prerevna zaboraqvila sam obiući grudnjak. Tako da ne samo da je bluza bila prozirna, nego su se lijepo vidjele moje prilično velike cice, a uslije hladnoće su se i bradavice stisnule i štrčale su ispod mokre tkanine.
Nije mi se to činilo tako loše budući mi je smjena završavala. Čim sam završila s vanjskim stolovima otrčala sam unutra da se još jače ne smoči i nisam uočila velikog starijeg muškarca koji mora da me je cijelo vrijeme promatrao. On je također utčao zamnom i prijateljski me pitao „mogu li kako pomoći? “. “Nema potrebe, hvala“ odgovorila sam mu. I dodala „zatvaramo uskoro“. “Oh djevojko, znam to, cijelo sam te vrijeme promatrao dok si brisala stolove“ rekao je. Zacrvenila sam se kad mi je to rekao, osjetila neugodu i sram.


„Donijet ću ti ručnik da obrišeš kosu, da se ne prehladiš“. Kimnula sam mu i prošao je po ručnik. Za to sam vrijeme isprala zadnje čaše kako bih uskoro završila s poslom. Tad je on došao s ručnikom. „Hvala, ja sam Marija“ pružila sam mu ruku. “Veseli me što sam te upoznao, ja sam Petar“ uzvratio je. Brisala sam kosu i kratko sjela na klupu, da malo predahnem. Krajičkom oka sam primijetila kako zuri u moje grudi, nisam mu mogla to uzeti za zlo, svaki normalni muškarac bi to uradio, jer ih se jednostavno nije moglo ne vidjeti i kao da u su se same nudile i vikale „mijesi nas“


Osjetila sam tada njegovu veliku ruku na mojoj natkoljenici. Druga ruka se kretala prema mojim grudima, od srama sam okrenula pogled u stranu, kao da nisam znala što se događa. Uzbuđivalo me je, ali mi je istovremeno bilo i neugodno. Meni je 19, a njemu zasigurno skoro 40. Mijesio je moje grudi, bradavice su mi bile osjetljive i njihovo dodirivanje izazvalo je lagano stenjanje. “Očito ti se ovo sviđa, kurvice“rekao je. U prvi sam čas bila šokirana što me je nazvao kurvicom, ali bih lagala kad bih rekla da mi se pičkica nije ovlažila.


Sad sam ga gledala ravno u oči, primio me je za bradu i uvalio mi svoj jezik do grla. Uživao je kružio je svojim jezikom oko mog i gurao mi ga duboko do ždrijala. Njegova ruka je šetala po mojoj natkoljenici na gore i u međunožje, dok nije napipao moj klitoris pojačao mrvicu pritisak i masirao ga kružnim pokretima. Uživala sam u tom i pimijetila kako se njego ud raste u njegovim hlačama i kako izbočina postaje sve veća.


Ugrizao me za donju usnicu, iznenada me podigao i posjeo na stol. "Ti prljava mala kučko, u toj dobi već imaš tako napaljene misli " Razderao mi je bluzu i počeo mi jezikom lizati bradavicu. Lizao ju je, kružio oko nje i grickao ju. Jako je uživao u mojoj poslušnosti i uzbuđenju. Odgurnuo mi je gornji dio tijela unazad, raširio noge i svukao hlače i gaćice. "Sad ću si pogledati tvoju mačkicu. " To je uradio. Razmaknuo je moje usmine tako može vidjeti sve što one skrivaju, moj ulaz, klitić, sve.


„Uuu, uspaljenice mala, sva si vlažna, tebi se sve ovo stvarno dopalo i uživaš “ prebacio je ruke preko mog klitorisa, zdjelica mi podrhtava i "ohhh, to je cool" izustio je. uzbuđeni osmijeh. "Danas ću te tako poševiti da ćeš poželjeti da dolazim ovamo svaki dan" Sada je jezikom počeo milovati moju pičkicu. Volim kako me uzbuđuje. Čini mi se da njegov jezik ima toliko iskustva da točno zna kako će me njime uzbuditi kako bih učinila sve što hoće. Najvažnije je da je išao dalje.


Čula sam kako raskapča remen, podignula sam glavu i vidjela kako vadi van svoj napol dignuti, stari kurac i počinje ga nadrkavati, neprestajući drugom rukom kružiti po mom klitiću. Prelazio je glavićem po mojoj raspuklini, razmičući s njim stidne usne. “ Molim te gurni ga unutra, konačno“ istisnula sam nekako uz stenjanje. Nisam više mogla izdržati, željela sam da mi ispuni moju mladu pičkicu. Nisam rečenicu niti izgovorila do kraja već sam osjetila kako njegova batina puni moju usku rupicu.


Uživala sam i stenjala. Ponovno sam vidio njegov pohlepni i uzbuđeni pogled, potpuno sam mu se predala. "Ti mala gaduro, samo se tako daš jebati jednom starcu. Jako me uzbuđuješ, tako si raspaljiva. Jako me je jebao i sa svakom uletom mogla sam osjetiti koliko sam blizu orgazmu. Zastenjala sam, super sam ga osjećala u sebi. Izgledalo je, a i moj utisak je bio da će se brzo istresti u mene. Pokreti mu se ubrzavaju, sve jače stenje. Prizor me toliko napaljuje. Osjetila sam kako mi se pička počela trzati i prostenjala sam njegovo ime. " Uspaljenice mala, sad ti napuniti tu tvioju slatku malu pičku" S uživanjem se istresao u mene i jabao me dok god zadnju kap nije iscijedio i dok god mu se kurac nije spusti, zatim ga je izvukao.


„ Obuci se i sjedni tu za stol, moramo se razgovarati “ rekao je. „Hmm, što nije bilo dobro? Što hoće? “ Sjela sam za stol, kako je rekao, a on je položio jednog Marka Maruklića na stol, za one koji ne znaju, to je novčanica od 500, - kuna. „ Evo ovo je za tebe, zaslužila si“ rekao je. “Ali je to ne mogu uzeti, zadrži to, ja nisam kurva“ odgovorila sam mu. “„Jasno da nisi kurva, ti si studentica i znam da studenti stalno trebaju novac, uzbudljiva si mi, lijepo mi je bilo s tobom, zašto ti ja ne bih bio sponzor? “ rekao je i nastavio“ zato što bi mi stalno bila na raspolaganju kad bih ja to htio dobit ćeš dobar iznos u novcu, poklone i novac za šoping, ništa ti neće faliti“ Ponuda mi je izgledala privlačno i na svaki način zanimljiva, samo ne bih li onda ipak bila kurva? Sponzoruša sigurno.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija