Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sreća u nesrecći

Po struci sam vozač i volim taj posao radit jer se čovjek svega nagleda i dobrog i lošeg. Jedne ljetne predvečeri dok sam putovo prema pelješcu na autoputu u zaustavnoj traci stoji manji autić sa upaljenim u kvaru. Pored njega jedna djevojka svojih 25 godina u lratkim hlačicama i uskoj majci. Bilo je pakleno vruće vani i sparno. Pošto sam poznavao mehaničarsku struku zaustavim kamion ispred njezinog auta da priupitam za pomoć.

Kad sam došao do nje bila je već očigledno iscrpljena. Putao sam u čemu je problem. Kaže kako se nešto počelo dimit ispod i da je odmah stala. Već satima stoji tako i niko da joj pomogne a telefon joj se prazan. Kad smo prišli autu nije dugo trebalo da primjetim kako joj je motor "prokuho" i posuda od vode pukla zbog pritiska. Imao sam ponešto alata u kamionu pa smo nekako skrpali to i nasipali vodu da dodje do prvog odmorišta. Parkirala je auto. Te su ga odvezli vučnom službom kod majstora da promjeni posudu. To je potrajalo pa smo sjeli na piće jer je bilo užasno vruće.

I tako kroz priču došli smo do nekih zajedničkih tema i vrijeme je brzo prošlo. Bili smo istih godina pa mi je odgovaralo društvo jedne takve djevojke. Na rastanku kaže kako ide na korčulu ljetovat i da ako budem u prolazu da naveatim. Te mi ostavila svoj broj telefona. Bio sam sretan ko malo djete. Otišao sam dalje i zazvobio mi je telefon. Ona je zvala. Da se još jednom zahvali i da bi joj bilo drago da popijemo piće na moru.

Sutradan kad sam istovario nisam imo povratnu turu pa sam odlučio otić do korčule za vikend. I naravno javio se Ani. Bila je oduševljena što ću doć. Kad sam stigao dočekala me na trajektu. Pozdravili smo se i pitam ju gdje ima kakav pansion da iznajmim za vikend. Ali ona je rekla da ima lobodan apartman na katu pa da idem kod nje. Bila je samo u kupaćem i meni se već počeo polako budit mali. Nije moga a da ne primjeti. Kad sam se smjestio i otuširao pozvala me na večeru u njezin apartman ispod. Kad sam ušao unutra bila je polu tama i dvije svijće na stolu. Vrlo romantična atmosfera. Večerali smo pričali ispijali vino. A ja se nisam mogao suzdržat pored nje. Bila je pička dp jaja. U jednom trenutku sjela je pored mene i nasmješeno relkla. Primjetila sam ono u autu. Ja sam pocrvenio u sekundi i počeo sa izmotavanjem.

U sljedećem trenutku ihvatila me za kurac ispod stola i počela lagano mazit uz komentar kako joj se svidio i da nije dugo imala odnos jer nema dečka. Odmah sam ju poljubio i počelo je ludilo. Strastveno smo se ljubili. Dok je ona mene držala za kurac mjesio sam joj sise. Nije grudnjak imala. Prebacili smo se na kreve. Skinio sam joj sve osim tangi koje su joj savršeno stajale. Grckao joj bradavice stiskao joj a ona je samo uzdisala. Kleknula je pred mene skinula hlače dok sam ja majcu i odmah ga strpala u usta. Prelazila je preko njega masirala mi jaja toliko dpbrp da sam kjoj napunio usta momentalno. Sve je progutala i ustala se. Polegao sam ju skinio joj tange i počeo joj lizat pički bila je ve jako mokra. Nakon par minuta dok sam ju obrađivao svršila je i to jako po meni. Ustao sam se i odmah joj ga zavalio do kraja. Polako sam ubrzavao tempo dok nije ponovo svršila. Glasno je vrištala i zabijala nokte u moja leđa. Nakon toga me bacila na pod i zajašila. Te počela kaubojski ples. Svršavala je svakih 3 minute u toj pozi. Kad je premorena legla na mene. Onako još u njoj odnio sam je na kuhinjski stol i počeo ju divljački jebat. Ubrzo i ona i ja svršavamo u isto vrijeme. Bilo je božanstveno. Poljubili smo se i obukli. Uz osmijeh me pitala oćemo do plaže da se osviježimo. Pristao sam naravno. Spustii smo se dole i bacili u more. Te pomalo ljubakali u vodi dok se meni opet mali nije probudio. Samo je rekla-a ti bi još? Stvarno so zagorio. Odmah ga je izvadila van i počela drkat u vodi. Ja sam joj svuko doljni dio kupaćeg i zavalio joj dva prsta u picu. Drugom rukom joj prelazio preko šupka. Malo se opirala i rekla kako nije to nikad radila. Gurnio sam joj prst u guzu i samo je poskočila. Rekla je nastavio ovo mi godi. I još jače počela drkat moj kurac. Izašli smo iz vode i legla je u plićaku na stomak. Zajašio sam ju i polako počeo gurat kurac u nju. Bila je uska strašno ali ubrzo je ušao do kraja. Cvilila je i stenjala ali rekla nastavi boli me ali godi ta bol. Sve jače i jače sam ju jebo a ona sve glasnije vrištala. Toliko me napalilo to njezino stenjanje da sam svršio duboko u njoj. I legao pored nje. Ostali smo tako par trenutaka i onda me jako poljubila. Ošli smo nazad gore i zagrljeni zaspali pred televizorom.

Ujutro popili kavu još malo se pohvatali i proveli i otišli na plažu. To je bio vikend pun seksa i strasti. Nakraju smo prohodali i vjenčali se. Imamo troje djece i još uvjek onako strastven seks kal prvi put.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija