Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Štanga za ples

Tata mi je, konačno, u sobi postavio štangu, od poda do stropa, za ples, kao u seksi barovima i striptiz klubovima. Soba je ogromna i konačno imam u njoj nešto što me veseli i na čemu se mogu zabavljati, vježbati, vrtiti se i sve drugo što vidim da rade cure na tom.


U kući se nije puno toga događalo. Mama već dulje vremena ne živi s nama i jedini lik koji dolazi svakodnevno je očev poslovni partner Željko, njegova „desna ruka“. Stari je na katu imao kancelariju i najviše vremena je provodio u njoj obavljajući bezbrojne telefonske razgovore. Nije bio ljubitelj mejlanja, više je volio razgovarati sa svojim partnerima.
Željko ima 51 godinu, dobro izgleda, radi na sebi i nije se zapustio. Tog dana se spuštao stepenicama iz očeve kancelarije dok sam ja bila u prizemlju bosonoga u „vrućim“ hlačicama i topiću, koji je prekrivao sve do pupka i kretala se prema svojoj sobi.


„Hej Ana, što ima, jel sve pod kontrolom? “ pitao je spuštajući se niz stepenice. Pogledala sam prema njemu, nasmiješila se i rekla:“Naravno, a kod starog? Telefonska konferencija““ Potvrdno je kimnuo i rekao:“ Da sa Strojimpeksom, a znaš da to zna trajeti satima. “ Sišao je sa stepenica. U crnim uskim trapkama, crnoj uskoj majici, s brčićima baš je izgledao onako frajerski, kurvinski, uzbuđujući. Baš me zanimalo koliki mu je pimpač, svašta sam čula o tome.


„Dođi vidjeti moju novu igračku“, rekla sam mu, primila ga za ruku i povela prema mojoj sobi. Poznavala sam ga skoro cijelu vječnost. Nikad me nije dodirnuo, al u međuvremenu nisam više bila mala curica, već mi je bilo 19 godina, postala sam komad i znala sam što hoću. Zatvorila sam vrata kad smo ušli u sobu. “Hej, ovo je prava bomba, kako si starog škrca nagovorila da uđe u ovaj izdatak, to nije jeftino. “


Sjeo se u fotelju i gledao moje prve vrtnje oko štange. “Uzbudljivo, ili? “ pitala sam ga. Naslonio se u fotelji, udobno se smjestio i rekao:“Nije loše. “ Skočila sam sa štange na pod i svukla topić. “Što? Jesi luda, obuci se, ako stari dođe najebali smo i ti i ja“. Niječno sam odmahnula glavom, bacila mu topić u lice. Ponovo se uhvatila štange, zavrtila par puta i rekla:“Rekao si da će njegov razgovor potrajati“. Opet sam skočila na pod i svukla vruće hlačice. Stala sam držeći se za štangu s guzom prema njemu i gledajući ga preko ramena pitala ga: “Bi li bio tako ljubazan i svukao mi gaćice? “ „Ne mogu to napraviti, pa znam te još kad si pišala u pelene“ bunio se. Međutim izbočina u njegovom krilu nije se mogla previdjeti pokazivala je suprotno, digao mu se i bio je uzbuđen.


„Skidaj mi slip, molim“ rekla sam energično, našto je on pažljivo rukama uhvatio rubove gaćica i polako ih povukao na dolje i pale su na pod.. “To je bolje“ rekla sam vrteći se oko štange. Gledao me je, sve je vidio, vidio je kako visim sa štage s glavom prema dolje, v idio je moje cice i moj najintimniji dio s njegovanim crnim dlačicama. “Sranje, digao mi se, ne smiješ to raditi“ bunio se. “Gledajući ga, preko ramena, viesći sa štange rekla sam:“P akomu je tijesno u hlačama, svuci ih. “ Fakat je to i napravio, svukao je i hlače i gaće i konačno sam ga vidjela, moja očekivanja su se ispunila, bio je tvrd i velik, prava batina.


Spustila sam se polako, sa šatngom između nogu na pod i na koljenima se dovukla do njega. Svukla sam mu cipele i čarape. „Ti svakako znaš da sam ja punoljetna ili? “ nasmijala sam se i uhvatila za za kurac, privukla se k njemu, prevukla mu kožicu preko glavića i obuhvatila ga svojim usnama i samo je skliznuo u moja usta. Zastenjao je i kroz zube rekao „ne smijemo to raditi“. Kad su moje usne ponovo bile slobodne, a njegova batina se, oblizana, sjajila u mojoj ruci rekla sam: “ Ne izgleda mi da mi da je to protiv naše volje“.


Ustala sam i legla na kožnati kauč i savila noge. “Dođi, jebi me“ rekla sam zapovjedno. Ustao je, svukao majicu, baš je bio jak i mišićav. Stao je pred mene i nadvio se nad mene- Uhvatio me rukama za vrat i gledao me ravno u oči. “Jesi sigurna da to želiš? “ Uzbuđivao me je stisak njegovih ruku oko moga vrata, pogled na njegov uzdignuti, veliki i tvrdi kurac usmjeren prema mom međunožju. Pogledala sam ga ravno u oči i ponovila “hajde, jebi me! “


Zatim sam osjetila njegov glavić između mojih usmina, kako ih razmiče i savim polako, milimetar, po milimetar prodire u mene. Otvorenih ustiju, osjećajući kako njegov debeli kurac mic po mic ulazi u mene, mogla sam samo reći:“O.. . o.. o too.. “ stenjala sam dok me on tako pomalo jebao. Uhvatio je moju lijevu nogu i podignuo je na svoje rame i počeo me pravo jako nabijati. Potiho sam cvilila i prilagodila se njegovim pokretima nabiojajući se zdjelicom prema njemu.


Onda sam ga prekinula, prebacila ga na kauč i zajahala ga, podbadao me tako žestoko, čvrsto sam se zdjelicom priljubil u njega, osjetila sam ga duboko u sebi, bilo je žestoko, svršavala sam u valovima, mislila sam da će mi mozak izletit iz glave, bila bi prilično glasna da mi nije rukom začepio usta dok sam svršavala. Skočila sam s njega, ustao je, uzeo ga u ruku i drkao ga usmjerivši ga u moja usta dok nije u nekoliko mlaziova svršio. Imao je puno sperme, a ono što nisam uspjela progutat curilo je izneđu moji usana na sve strane po mom licu i bradi, dok su se istovremeno moji sokovi, imala sam takav dojam, u potocima cijedili iz mene.


Gledala sam ga dok se oblačio, nije bilo nekih velikih nepotrebnih govora. “Ti si baš posebna! “ rekao je smješeći se dok je odlazio i otvarao vrata, a pred vratima je stajao moj stari. “ Željko, čovječe, gdje si ti? “ pitao ga je dok su se penjali na kat prema kancelariji. “Ana me zvala da vidim njenu novu igračku. Jel to biolo skupo, ha? “ U jednom trenutku stresla sam se od pomisli što bi bilo da je stari ušao u sobu, uhhh.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija