Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Stanodavka

U vrijeme ove priče, ja, Krešo, 28 godina, i moja prijateljica Natalija živjeli smo u prekrasnom unajmljenom stanu u prizemlju oko godinu i pol. Naši stanodavci, ona 38, on više od 40 godina, živjeli je s dva sina (7 i 9) na gornjem katu kuće. Naša gazdarica mi je od početka bila nekako zanimljiva, iako nije baš bila tip žene o kojoj sam maštao. Bila je visoka oko 165 cm, imala cice, dvojka, tijelo kao u curice s lijepim okruglim jabučastim dupetom. Koža joj je uvijek bila ugodno oku preplanula.


Volio sam je gledati kako kosi travnjak, pogotovo ljeti kad je to radila samo u gornjem bijelu bikinija i uskim vrućim hlačicama. Osim toga, siguran sam da me je vidjela golog u nzgodnim situacijama iako to nije pokazivala. Na primjer, dok bih gol nakon tuširanja, hodao po stanu, napaljen s dignutom kitom.

U spavaćoj sobi, pored koje naši stanodavci prolaze do ulaza u svoj stan, obješene su tanke zavjese, kroz koje se, ako se dobro pogleda, može vidjeti u sobu. Tako sam jednom stajao gol ispred garderobnog ormara, naravno s dignutom batinom, dok je ona prolazila hodnikom i siguran sam da me je vidjela, al mislim da nije skužila da sam vidio da me gleda.


Pri sljedećem susretu nas je dočekala prijateljski, kao i uvijek, i ništa nije pokazala. Siguran sam i da me već gledala kako drkam ispred računala, jer i prozor sobe koju koristimo kao ured, gleda na hodnik kojim prolazi dok ide u svoj stan. Ničim nije pokazala da me je vidjela, nije se ponašala neobično. Nije bilo dvosmislenih komentara, niti je to rekla mojoj prijateljici.
Jednom prilikom došlo je do izljeva vode u sobu koju koristimo kao ured, sve je bilo potopljeno i sve smo morali iz sobe izvuć van, kako bi stanodavci sobu doveli u stanje kao porije poplave.

Ponudili smo im pomoć kod radova, no oni su se ljubazno zahvalili i rekli da će to sami riješiti.


Kako je moja cura jednog ponedjeljka otišla na dvotjedni službeni put ostao sam sam u stanu, a sutradan navečer pred kućom se zaustavila hi9tna i vidio sam da na noslilima odvoze našeg stanodavca.
Dan kasnije gazdarica mi je pozvonila na vrata. "Pozdrav gospodine Krešo, nažalost moj muž je slomio nogu dok je radio u vrtu i mora ostati u bolnici neko vrijeme. Planirali smo sljedeći viken srediti vašu sobu, no nažalost, ja sam ne mogu, nego biste li mi vas dvoje mogli pomoć“ upitala je. " moja djevojka je još desetak dana na putu, a ja ću Vam rado pomoći i siguran sam da Vi i ja to možemo srediti“ odgovorio sam. "Ok, u redu, to zvuči dobro. Moje dečke će pokupiti baka i djed u subotu u 9 sati, kako bismo mogli početi.

" “U redu”, odgovorio sam.


U subotu ujutro sam ustao rano, spremio se, obukao majicu, radne hlače i radne cipele. Budući da je vani bilo jako toplo, na poslu će sigurno biti jako vruće. Otišao sam u naš ured u 9 ujutro i čekao. U prostoriji je već bila udarna bušilica, okolo su bile i kante, a na prilazu je bio i kontejner. Nakon nekoliko minuta došla je gazdarica, na trenutak mi je zastao dah. Nosila je kratke traperice koje su jedva pokrivale njenu guzu. Osim toga, bijeli, uski gornji dio koji je ostavljao njezin trbuh slobodnim, a ispod se jasno se mogao vidjeti bijeli grudnjak, iako sam uvjeren da joj grudnjak stvarno nije trebao.
“Dakle.. . hoćemo li onda početi? ” upitala je.


Nakon dobrih 5 sati sve je bilo gotovo. Bili smo znojni i iscrpljeni. Pozvala me na hladan ledeni čaj.

Prihvatio sam sa zahvalnošću. Otišli smo van na terasu. Ponudila mi je da sjednem, a ja sam čekao da donesei čaj. U vrtu su imali i bazen. Pomislio sam kako bi bilo lijepo sada uskočiti u njega i osvježiti se. Moja gazdarica se vratila s ledenim čajem i dvije čaše i natočila nam je.


"Mislim da bismo, nakon ovog napornog dana zajedničkog rada, sada mogli konačno i razgovarati jedno s drugim malo više nego samo usput u prolazu" rekla je. „Može, naravno“ odgovorio sam. Nazdravili smo i pili. Ovaj hladni ledeni čaj bio je fantastičan. "Dobro smo radili danas i brzo smo to sredili", rekao sam. “Da, ti si snažan i dobro si se držao bušilice. “ rekla je "Hvala na komplimentu", odgovorio sam, "ali ste se i vi dobro ponijeli, oboje smo bili dobri! " nastavio sam.
Čeznutljivo sam pogledao u bazen. “Hoćeš li uskočiti tamo? ” upitala me. "Da, to bi bilo fantastično", rekao sam. "Hajde onda, ne brini" "Ok, hvala ti puno. Idem se brzo presvući ", rekao sam dok sam ustajao i htio proć u stan navuć kupaće. "Čekaj, ne trebaš, samo uskoči, i tako uvijek radimo", rekla je "Kako? S prljavom odjećom? " upitao sam. "Ne, naravno, bez odjeće! .. . Ma daj, znam kako izgledaš gol. Vidjela sam te s dignutim kurcem u spavaćoj sobi, a i kako drkaš pred računalom! Znam i da si me gledao dok kosim travnjak. “ rekla je i pogledala me sa smiješkom. "Hm, pa da, tako je. Vidio sam da buljiš u moj kurac tada u spavaćoj sobi“ uzvratio sam. Nasmiješila se: "Da, svidjelo mi se! Ne gnjavi, skidaj se i idi u vodu! " "Dobro, ti si me već vidjela golog, ali ja tebe još nisam vidio! Moraš se i ti svući“, rekao sam.
Nasmiješila mi se i ustala "U redu" . Skinula je gornji dio, pa onaj mali komad traperica. Sada je stajala preda mnom u bijelom grudnjaku i tangama. Krv mi je navrla u kurac. “Sad si ti na redu”, rekla je i vragolasto mi se nasmiješila. Kao u transu, zureći u nju, skinuo sam košulju i radne hlače, izbočenje u boksericama se nije moglo previdjeti. Pogledala je kvrgu i ugrizla se za donju usnu, a desnom rukom je gladila desnu bradavicu preko grudnjak, što se jasno vidjelo. Ohrabrio sam se i jako napaljen, skinuo sam bokserice. Moj sada tvrdi kurac strčao je u zrak.


“Sjajno izgleda! ” rekla je i skinula grudnjak. Njezine male cice sa stvrdnutim tamnim bradavicama mamile su moj pogled. Ona je fascinirano gledala u moj kurac. Prišla mi je, dok je rukama hvala svoje tange i spuštala ih do bedara.

Na trenutak stane, tange joj padaju na noge. Ona izlazi i dolazi k meni. Zurim u njenu obrijanu mačkicu koja je vlažan blista na suncu. Na trenutak me uhvati za batinu. “Kako cool” uzdahnula je. “Hajde, idemo plivati”, rekla je i prošla pored mene prema bazenu. Gledao sam za njom u njenu jabukoliku guzu i krenuo za njom.


Ušli smo u bazen. Plivali smo tamo-amo, hlađenje je bilo dobro, i meni i mom malom prijatelju. Doplivao sam do ruba i zadržao se tamo. Nadja je prišla do mene, približila mi se, vrhovi naših nosova gotovo su se dodirnuli. “Sjedni na rub bazena, onda ti zahvaljujem za danas! ”, rekla je Nađa. Nije odustajala. Gurnuo sam se na rub bazena i sjeo na njega, kada je moj sada tvrdi penis prošao pored njezina lica, moj glavić je dodirnuo njezinu bradu, a zatim i vrh njezina nosa.

Došla je između mojih nogu, desnom rukom uhvatila moj kurac za korijen, kratko mi se nasmiješila, a zatim pomaknula glavu prema mom glaviću i obuhvatila ga usnama.


Bilo je sjajno! Pušila je kao božica, moglo se reći po iskustvu. Ali nisam smio dugo uživati, nakon 30-ak sekundi je stala i izašla iz bazena. “Hajde! ” rekla je. Vratila se na terasu i legla na vrtni stol. Raširila je noge. "Daj mi ga ! Ali ne smiješ svršiti u mene, ne koristim kontracepciju", rekla mi je s čistom napaljenošću u glasu. Stao sam između njenih nogu, prošao penisom kroz njene ovlažene usmine, stavio vrh penisa na ulaz u njenu rupicu i polako ga ubacio. Iznenadio sam se koliko je bila uska, ali nije ni čudo s obzirom na njen stas, pomislio sam u sebi.


"Krešo, lakše malo, tako ti je debeo, ahhhhhhhh, polako, da, daj mi! ", zastenjala je.

Gurnuo sam ga do kraja, osjetio sam ju svud oko njega, čvrsto ga je obuhvatila, ludilo! "Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, ohhhhh" zastenjao sam i ja. Počeo sam je jebati, nakon nekoliko uboda počela se trzati, stiskali su joj se vaginalni mišići, doslovno muzeći moj kurac. Zastenjala je: "Da, da, da, ide mi, toooo, jebi meee! " Njezini mišići kao da su masirali su moj kurac. Svršavao sam i sam, brzo ga izvukao. Prvi mlaz je pao na trbuh, drugi i treći su joj pošpricali cice. Glasno sam zastenjao dok sam se praznio.


Nakon što sam se ispraznio, sjeo sam na stolicu, iscrpljen. Sjela je preko puta mene. Utrljala spermu na sise i trbuh. “Sviđa mi se to! ” rekla je. "Želim tebe i tvoj kurac što je češće moguće! Samo mi nikad ne smiješ svršavat u mene. Moj muž je steriliziran, tako da ne koristim kontracepciju! " “U redu! ” odgovorio sam.

"Ali jesi li sigurna da želiš to? " "Znaš Krešo, s godinama je seks između mene i muža postao nemaštovit i dosadan, nema uzbuđenja i bila bih sretna da što češće doživim ovakvo uzbuđenje i seks kao danas, razumiješ? ! " Razmislio sam o tome .. . i odgovorio: "Volio bih, ali moramo biti vrlo oprezni ! " Nasmiješila se: "Dobro ćemo se zabaviti! Sada molim te idi, djeca će se vratiti, a ja se moram istuširati! " Sišao sam u naš stan i istuširao se i ja. Mislim da bi to mogao biti početak jednog lijepog i uzbudljivog prijateljstva.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija