Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

STANODAVKA II

Nakon sexa s gazdaričinom kćerkom isti taj dan točnije večer jebao sam i gazdaricu ili je ona jebala mene, ali kako bilo u kratkom vremenu ponovno sam jebao. Kako se kaže dva put je dva put prvo kćerka pa mama fascinantno jebo te. Nakon jedno sat ili možda dva od kada sam se povukao u sobu čuo sam kucanje na vratima, da odgovorim, slobodno uđem pitala je gazdarica, da slobodno uđite odgovorim. Na vratima se pojavila gazdarica u sexy prozirnoj spavaćici ispod koje nije imala ništa. Tijelo nije kao u njene kćeri, ali dovoljno jebozovno da mi se kurac momentalno ukruti, sise su joj slične kao u kćerke samo su malo obješene, a pička izbrijana skroz.

Rekla mi je kćerka da imaš dobar kurac i da dobro jebeš pričala je gazdarica s vrata. Kada je to rekla počela je prilaziti krevetu, povukla je pokrivač s mene vidjela je kako mi kurac stoji uspravno kao jarbol pa rekla; "opa macan je spreman za mene". Skinula je spavaćicu i spustila se na koljena na rub kreveta pa zavukla ruku u moje bokserice te počela lagano da ga drka, a onda ga je izvadila van. Skinuo sam bokserice, a ona ga je drkala, imaš lijep i tvrd kurac rekla je pa ga počela lizati.

Lizala ga je cijelog od glavića do korijena, lizala mi je i sisala jaja igrajući se jezikom po njima te se opet vratila na kurac kojeg je počela sve više gutati. Počela je da mi ga drka i usisava svojim ustima kao vakuum pumpa, iskoristio sam to njeno naguženo klečanje na krevetu pa joj jednom rukom trljao pičku i šupak, a drugom rukom je držao za kosu pa je počeo navlačiti na kurac. Počeo sam prstima da je jebem u pičku, a palcem mrljao po njenom šupku. To ju je toliko zapalilo da je počela da mi sve jače i žešće siše i drka kurac, pušila ga je vrhunski osjetio sam da ću svršiti, a to je osjetila i ona po trzaju moga kurca.

Nisam ništa govorio i bilo mi je svejedno ako ću joj salve sperme sasuti u grlo, a bilo je svejedno i njoj te je samo nastavila da ga siše. Počeo sam da se grčim puneći joj usta spermom čulo se samo njeno mumljanje i njeno gutanje sperme. Nije prestajala s pušenjem, a meni kurac ni malo nije spao, htio sam da joj ližem pičku i šupak pa sam je počeo navlačiti na sebe. Znala je što tražim pa me prekoračila i pičkom sjela na usta, isplazio sam jezik i počeo da ližem vlažnu pičku.

Prste sam joj i dalje gurao te je njima jebao u pičku i u šupak, ubrzo je i ona počela svršavati zalijevajući me picinim sokovima. Stvarno si dobar mali rekla je gazdarica pa sišla s mojeg lica te onako leđima okrenuta meni stala iznad kurca pa ga namjestila na ulaz i nasadila se na njega. Ruke je naslonila na moja bedra i počela da se sama nabija na kurac, jašući na kurcu mijenjala je tempo i način, čas se nabijala kao nespašena čas jahala polagano čas nabijena na kurcu do jaja i miješajući kukovima pomjerajući se u svim smjerovima.

Nakon što me jahala neko vrijeme želio sam promijeniti pozu, hoću da te jebem s guza rekao sam, da samo jebi odgovori mi. Skinula se s mene te se naguzila četveronoške prćeći mi svoje mesnato dupe, namjestio sam se iza nje držao sam kurac za korijen kurca pa joj najprije glavićem trljao pičku, a onda ga u par navrata naglo zabio u pičku vadeći ga gotovo cijelog i opet nabio natrag. Ah, ah to mali samo tako jebi me jebi ah bodrila mer je gazdarica, zatim sam nastavio da je žestoko jebem, njeno stenjanje i poticanje u meni su probudili nešto za što nisam bio svjestan da mogu činiti.

Počeo sam da joj govorim prostote, govorio sam joj kako je matora napaljena drolja koja voli mladi kurac, mijesio sam joj i širio guzove pljuvajući slinu na njen šupak nastavljajući s prostotama kako ću da je jebem u šupak, kako će od sada biti moja drolja koju ću jebati kad god poželim. Izvadio sam kurac iz njene vlažne pičke pa ga namjestio na šupak i počeo ulaziti, kada sam došao do pola dužine kurca glasno je stenjala, ali nisam mario nego sam ga samo gurnuo do kraja. Auuu glasno je jauknula, a ja joj nisam dao odmora već sam samo žestoko navalio da ju jebem u šupak nastavljajući svašta da joj govorim i pljuskam po guzovima.

zapovjednim glasom sam joj govorio i naređivao kako od sad mora hodati gola kada sam ja tu, da će gada god to poželim biti jebena da će morati da mi puši kurac kada god joj to naredim, kako ću da uz nju jebem i njenu kćerku. Ona je kroz stenjanje sve odobravala i na sve moje riječi odgovarala s da, kako sam njen jebač, kako su ona i njena kćerka moje drolje koje ću samo ja jebati da će da me zadovoljava kada god poželim. Da obje ste moje govorio sam pa je grubo počupao za kosu povlačeći joj glavu prema sebi, bilo mi je nevjerojatno kako je ona uživala u tome i obilato svršavala.

Onda sam osjetio da ću i ja svršiti pa sam joj rekao kako ću joj za nagradu spermom napuniti šupak da, da puni ah napuni me odgovarala je gazdarica uz rzanje i stenjanje počeo sam svršavati u njen šupak. Nisam mogao vjerovati da me matora može toliko napaliti, osjetio sam da mi je kurac i dalje tvrd i napet iako sam već svršio dva puta. Izvadio sam kurac iz njenog dupeta i naredio joj da mi ga puši, okrenula se pa rekla; " što ti je mladost" te ga strpala u usta. Gutala je kurac gotovo do jaja pušila ga je i drkala samo sa svojim ustima nabijala se na njega.

dok ga je tako pušila sjetio sam se jedne scene iz pornića gdje žena leži na leđima zabačene glave preko ruba kreveta, a lik je doslovno jebe u usta. Odlučio sam to pokušati s njom, namjestili smo se tako zabacila je glavu kako sam joj rekao i otvorila usta. Namjestio sam se u polu klečeći položaj pa počeo prvo polako da guram kurac njena usta, gurao sam ga do pola i vadio cijelog. Izvadio sam kurac iz njene vlažne pičke pa ga namjestio na šupak i počeo ulaziti, kada sam došao do pola dužine kurca glasno je stenjala, ali nisam mario nego sam ga samo gurnuo do kraja.

Auuu glasno je jauknula, a ja joj nisam dao odmora već sam samo žestoko navalio da ju jebem u šupak nastavljajući svašta da joj govorim i pljuskam po guzovima. zapovjednim glasom sam joj govorio i naređivao kako od sad mora hodati gola kada sam ja tu, da će gada god to poželim biti jebena da će morati da mi puši kurac kada god joj to naredim, kako ću da uz nju jebem i njenu kćerku. Ona je kroz stenjanje sve odobravala i na sve moje riječi odgovarala s da, kako sam njen jebač, kako su ona i njena kćerka moje drolje koje ću samo ja jebati da će da me zadovoljava kada god poželim.

Da obje ste moje govorio sam pa je grubo počupao za kosu povlačeći joj glavu prema sebi, bilo mi je nevjerojatno kako je ona uživala u tome i obilato svršavala. Onda sam osjetio da ću i ja svršiti pa sam joj rekao kako ću joj za nagradu spermom napuniti šupak da, da puni ah napuni me odgovarala je gazdarica uz rzanje i stenjanje počeo sam svršavati u njen šupak. Nisam mogao vjerovati da me matora može toliko napaliti, osjetio sam da mi je kurac i dalje tvrd i napet iako sam već svršio dva puta.

Izvadio sam kurac iz njenog dupeta i naredio joj da mi ga puši, okrenula se pa rekla; " što ti je mladost" te ga strpala u usta. Gutala je kurac gotovo do jaja pušila ga je i drkala samo sa svojim ustima nabijala se na njega. dok ga je tako pušila sjetio sam se jedne scene iz pornića gdje žena leži na leđima zabačene glave preko ruba kreveta, a lik je doslovno jebe u usta. Odlučio sam to pokušati s njom, namjestili smo se tako zabacila je glavu kako sam joj rekao i otvorila usta. Namjestio sam se u polu klečeći položaj pa počeo prvo polako da guram kurac njena usta, gurao sam ga do pola i vadio cijelog.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija