Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Stara koka 3

Poslije jahanja susjede sam ostao na njenom krevetu i zaspao.
probudio sam se oko podne i potražio susjedu ali je nije bilo i dao sam si za pravo da se odem tuširati kod nje. Imala je kadu mjesto tuš kabine pa sam zalegao i uživao u vreloj vodi.
Trznuo sam se iz laganog drijemanja kad sam osjetio ruku na tijelu. Bila je to moja jebulja i polako mi navlačila kurac.
Htjeo sam se ustati vani ali me rukom vratila nazad i drkala ga sve čvršće. Stiskala je kurac i navlačila brže u jače, htjeo sam svršiti već nakon dvije-tri minute i samo je glavić uzela usta i gutala moju spermu.
Sisala je kurac kao da izvlači dušu iz mene, žudio sam za njom dok sam gledao kako uživa u mom kurcu.
Oblizala ga je dobro te me pustila da se sredim.
Uživali smo u bazenu ostatak dana i predvečer je neka njena kolegica po zvonila na vrata.

Dama isto u svojim ranim šezdesetim godinama, malo viša od moje matore susjede ali također sisata i guzata žena. Činilo mi se da u naselju imaju samo deblje žene. Družili smo se u kući i počeli smo piti neko vino pa poslije i rakiju, dobro me udarilo. Zadrijemao sam na kauču i kad sam se digao nije bilo nikoga u primačoj sobi.
Kroz mrak sam se popeo na kat do spavaće sobe od susjede te kroz mrak malo vidio oblik tijela u krevetu.
Legao sam pored i stisnuo svoje tijelo uz to drugo tijelo i zagrlio ispod stomaka.
Mislio sam da je moja susjeda pa sam prstima zašao u gaće i počeo joj trljati pičku polako. Kurac mi se dizao pa sam ga izvadio te naslonio između guzova i trljao ga uz njih dok sam mazio mesnatu pičku..
Trajalo je to nekih desetak minuta i onda sam rukom krenuo prema sisama i tada sam shvatio da je kolegica od susjede jer na bradavici se osjetio pirsing.

Pirsing sam vidio i tokom večeri jer su joj sise ispod majice bile napete i htjele da iskoče.
Srce mi je lupalo sve jače i jače dok sam mjesio sise. Malo je radila neke zvukove u snu ali ništa da se brinem.
okrenula se u snu na leđa i tad sam dobio sise na izvoli te sam ih izvadio kako treba van majice i počeo lizati bradavice. Bile su čvrste i velike sise za stariju ženu. Bradavice velike i probušene pa sam detaljno jezikom obrađivao bradavice jer me jako palilo to saznanje.
Počeo sam joj opet trljati pičku i raširila je noge dosta i počeo sam da guram prst polako u njenu pičku. Brzo je ovlažila i polizao sam svoj prst da okusim njene sokove i bila je savršena kao moja susjeda..
Popeo sam se na nju među noge te ih raširio još više i počeo trljati glavić od njene usmine gore dole.

Mrljala nečije ime u snu ali me nije zanimalo previše pa sam nastavio da ga polako gurnem u nju. Glavić je ušao i tad sam odlučio da je najbolje da ga nabijem pa šta bude.
Stavio sam joj ruku na usta i nabio kurac do jaja u nju. Trznula se naglo i prepala se dok sam joj držao ruku na ustima da šuti. Jebao sam je u ritmu sve brže te makeo ruku s njenih usta. Dobacivala je da ne smijemo da nastavimo, kao šta ako dođe susjeda to jest njena frendica i vidi nju kako je jebe malac kao ja.
Objasnio sam joj da jebem njenu prijateljicu već duže vrijeme i sad želim nju kad smo već na pola puta u seksu.
Šokirano je gledala ali polako popustila i počela stenjati na moje ubrzavanje.
Svršila je za par minuta ali sam nastavio da je jebem još jače te me počela grebati po leđima i stenjati mi pored uha.

Skoro sam legao na njene sisetine koliko sam bio nisko i upirao i nju..
Htjela je da usporim i da joj ga nabijam cijeloga polako. , Par puta sam ga vadio i nabijao a ona se smješkala i stenjala lagano. Slučajno sam promašio rupu i trznuo ga u njen šupak za jecala je glasno ali sam legao na nju i počeo je ljubiti dok sam mrdao kurac polako u njenoj guzici..
Nije postajala tiša ali sam nastavio da ubrzavam..
Svršio sam joj u guzicu obilno i legao pored nje zadihan, a ona je govorila kako je boli guzica i da nije dugo primala u šupak.
Nasmijao sam se i rekao da susjeda prima redovno u guzicu, pa nema smisla da i ona ne primi.
Rekla je da se držim pičke a guzicu samo ako ona poželi.
Žvalili smo se dugo u noć i drkala mi je kurac cijelo vrijeme, svršio sam te noći bar četiri puta te se pokupio svojoj kuci prije zore.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija