Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Stara kurba

Jaz sem Mate. Visok in čeden fant. Bilo je lansko poletje. Razšel sem se s svojo punco. In tako vsa obupana niti na pot nisem šla s starci, ampak sem se odločila ostati sama doma. In tako mi je bilo vsak večer dolgčas, dokler se nekega večera nisem odločil, da grem ven in poskusim nekaj zjebati.

Pripravil sem se, uredil in z avtom odhitel v klub. Vstopil sem v klub, ki je bil na mojo žalost na pol prazen, vsi na morju... . Približal sem se vročemu dekletu in se odločil, da ji plačam pijačo. Tako sva se pogovarjala približno pol ure in mislil sem, da je to to.

Šla sva ven na svež zrak in nadaljevala pogovor. Predlagal sem ji, da greva z avtom do mene, ker sem sama doma. In potem me je malo pojebala. Rekla je, da čaka fanta, ki naj kmalu pride, zato sem se vsa obupana usedla v avto. Razmišljal sem, ali se mi splača iti v drug klub, ker je mesto precej prazno.

Na misel mi je padla ideja, zakaj si torej ne bi nekje pobral kurbe in se zabaval, ko pa takole ne morem. In tako se vozim po mestu kakih 20 minut in pridem do tistega famoznega lokala, kjer se zbirajo prostitutke. Ob strani sta stali dve kurbi, ena mlajša in druga precej starejša.

Mlajši je takoj prišel do mojega avta in začel govoriti, ali iščem zabavo. Ravno se je hotela usesti v avto, ko je prišel nek podivjan terenec in v tistem trenutku je čisto pozabila name in se zaletela v drug avto... . Razočarana sem stala in do mene je stopila starejša kurba in rekla "pelji me verjemi ne bo ti žal" malo sem pomislila in si rekla "zakaj pa ne".

Usedla se je v avto in počasi sva se odpeljali proti mojemu stanovanju. Vstopila sva v stanovanje in posedla me je. Samo rekla je "usedi in uživaj". Sedela sem na kavču in si mislila, menda je bolj izkušena in nekaj ve. Začela se je počasi slačiti in plesati.

Ne vem, kako ji je to uspelo, ampak moj tič je bil trd kot kamen. Njene prsi so bile rahlo povešene, a ogromne. Imela je črn nedrček z roza robovi, videlo se je, da ga drži k sebi, modrček je bil tudi črn z roza robovi, to me je spravljalo ob pamet. Njena zadnjica je bila precej napeta za svoja leta in njena muca je bila lepo negovana.

Prišla je do mene in mi slekla spodnjice. Počasi je začela lizati tiča, kar me je spravljalo ob pamet. Počasi je dala glavico v usta in vedno bolj, dokler ni bila potisnjena do jajc. Bila sem nora in komaj čakam, kaj sledi. Navadila me je na kondom čez tiča in potem je sledila čudovita izkušnja.

Eno nogo je prekrižala čez mene in se počasi usedla na mojega tiča. Isla je šla vedno hitreje. Na koncu so tako podivjale, da sem se bala, da bo sedežna počila. Vstala je in sedla. Šel sem kuža. Njena polna in lepa rit se je samo odbila nazaj in vrnila k mojemu tiču.

Prejebala se je kot najstnica, ki je pravkar odkrila seks. Ko sem ga vzel ven, mi je samo snela kondom in rekla "analno je za čednega fanta brezplačno". Nasmehnila sem se in začela počasi. Za čuda je bila pazduha ozka. Samo glavo sem položil nanjo in začela je počasi stokati.

To me je tako navdušilo, da sem kot nor porinil svojega tiča do njenih jajc. Zavpila je in rekla "daj no". Zjebal sem jo močno in močno, zastokala je, ko je bila prvič zjebana. Bil sem tako napaljen, da sem ji hitro prišel v grlo. Ko sva končala, mi je rekla "Mislim, da boš od zdaj naprej hodil k starejšim kurbam".

Prikimal sem in zasmejali so se. Plačal sem ji in pustil veliko napitnino, ker je naredila nekaj neverjetnega. Peljal sem jo tja, kjer sem jo pobral in videl tisto mlado vlačugo. Samo nasmejal sem se in ugotovil, kakšno srečo sem imel, da je ponjo prišel drug avto.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija