Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Stara ljubav

Prošlo je skoro godinu dana od kako je Janja rodila, curicu, kad sam ju ponovo vidio. Došao sam ovaj put u sjedište firme za koju sam radio u Hrvatskoj. Tad sam privi put pobliže upoznao i Janjinog muža, Mathiassa, koji je bio sin od gazde, te zadužen za financije firme. Bio je naoko simpatičan, ali sam vidio i da je proračunat tip, koji zna što želi, a to je bio novac. Mislim da je svršavao kad je dolazio priliv novca u firmu, takva je barem moja procjena bila.

Uglavnom, sjedio sam to poslijepodne u jednom baru u centru Munchena kad mi je stigla poruka od Janje na mobitel. Pitala je gdje sam, te da li bi se mogli naći. Odgovorio sam joj, pa se stvorila u baru za pola sata. Došla je nasmijana i crvena u licu, te sada sa smeđom i kraćom kosom. Poljubili smo se kao stari ljubavnici, a to smo u stvari i bili. Pitao sam ju za malu, a ona je rekla da je kod sitterice, a da ona sad ima fitness čemu može zahvaliti i na svojoj liniji nakon poroda. Doduše moram priznati da je izgledala fenomenalno.

Sjedili smo još nekih pola sata u baru, a onda je rekla da idemo do mene u hotel. Pošto je bio u blizini, odšetali smo do hotela i popeli se do sobe. Dok smo hodali uz stepenice držao sam joj guzu koja je bila zategnuta u nekim šarenim tajicama. Bila je čvrsta, čvršća nego prije poroda, ali svejedno sam joj ga htio staviti, pa sam čak razmišljao da joj predložim analni seks. Nije joj bilo to strano, jer smo se na faksu tako seksali, čak i u sendviču sa našim zajedničkim frendom, ali sad je bilo drugo vrijeme. Od tih misli mi je kurac napeo bokserice i hlače, pa sam jedva čekao da ga izvadim van.

Čim smo ušli u sobu privukao sam ju k sebi i zagrlio, te strasno poljubio podižući ju k sebi držeći ju za guzu. Zatim sam joj tiho rekao:

- Želim ti ga staviti u guzu..
- Zbilja? Nisi odavno.. -rekla je zadihano i nastavila me ljubiti dok je jednu ruku zavlačila u moje hlače i primila me za kurac.

Poveo sam ju do kreveta, a ona mi je brzo skinula hlače i gaće sa njima, dok sam ja otkopčavao košulju. Ubrzo sam bio gol, a ona je već skinula svoju majicu i sportski grudnjak, te su njene velike sise ispale van, a ja sam ju gurnuo na leđa, pa joj primio tajice i povukao ih skupa sa gaćicama niz noge. Ostala je ležati blago raširenih nogu, a ja sam gledao kako joj iz pice lagano cure sokovi. Odmah sam ju okrenuo na trbuh, te sam joj blago raširio noge. Ona se malo uspravila i stavila jastuk ispod svojih kukova, pa je zadigla guzu u zrak. Kleklnuo sam iza nje i zabio glavu između njenih guzova, te joj počeo lizati šupak. Stenjala je dok sam joj ga lizao i gurao jezik u njega, te joj širio guzove kako bih mogao dublje ga staviti. moja dvodnevna brada joj je grebla osjetljivu kožu guze, ali joj nije spetalo. Zatim sam joj dao da naslini moj kažiprst i onda joj ga počeo uguravati u guzu. Zastenjala je, a ja sam već bolno tvrdi kurac ugurao u njenu picu i odmah ju počeo divljački jebati, kao da ju silujem. Glasno je stenjala dok sam joj uguravao kurac do jaja i par puta je pljesnuo po stražnjici, tako da se sad crvenila. Zatim sam izvukao kurac iz njene pice, te ga onako sluzavog stavio na ulaz u njen šupak. Janja se umirila i opustila, a ja sam počeo lagano uguravati kurac u njenu guzu. Zastenjala je kad joj je ušao glavić, a onda sam ga izvukao, stavio u picu, pa opet odmah vratio u guzu i gurnuo ga do pola u njen šupak. Janja je zabila glavu u jastuk i čuo sam ju kako je vrisnula, ali sam ja nastavio sa jebanjem, pa sam nakon par minuta obilno svršio u njen šupak.

Izvukao sam kurac iz njenog raširenog šupka na kojem su bili tragovi sperme, pa otišao do wc-a i oprao ga, a onda se vratio u sobu. Janja je još ležala na trbuhu i lagano stenjala. Sjeo sam kraj nje i upitao ju:

- Zar ga nisi dobila od studentskih dana u guzu da te tako boli?
- Nisam od kad smo u troje se poseksali sa Brunom. -rekla je sa bolnim izrazom na licu, a onda se uspravila i ustala, pa smo vidjeli da je jastuk koji je bio ispod nje totalno mokar, pa je rekla sa širokim smješkom- Nisam ni znala da sam toliko svršila koliko me je boljela guza?
- Dobra distrakcija -sad sam se i ja nasmijao, pa sam ju povukao natrag na krevet- Ali to ne znači da ne mogu uživati u tim sokovima.

Polegao sam ju i raširio joj noge, te se legao između njih i počeo joj lizati picu. Pokupio sam joj sve sokove, pa joj počeo cuclati klit, dok je ona počela stenjati i još je više raširila noge, pa je skoro napravila špagu. Ja sam se naslonio na laktove i primio ju za guzu, pa ju počeo doslovno gutati i zabijati joj jezik u picu. Jebao sam ju jezikom, a ona je dahtala i stenjala. Nakon što je svršila još jednom uspravio sam se na koljena i namjestio ponovo tvrdi kurac u njenu picu i počeo ju jebati. Ona je ostala raširenih nogu, pa sam joj ulazio do jaja u picu i njima lupao po njenoj guzi. Zatvorila je oči i uživala je dok sam ju tako bušio. Nakon par minuta je ponovo svršila i to popratila grčenjem, ali su joj noge i dalje bile raširene. Nije mi trebalo jako dugo da i ja počnem ponovo svršavati i puniti joj picu svojom vrelom spermom. Samo je zamumljala zadovoljno kad sam se potpuno ispraznio u nju i izvalio kraj nje, a ona je stisla noge i zavukla mi se u zagrljaj.

Ležali smo tako neko vrijeme, a onda se ona trgla i rekla da mora kući, pa se nabrzinu obukla i poljubila me za rastanak, a ja sam ostao ležati na krevetu još neko vrijeme, pa otišao pod tuš. Nakon toga sam spakirao stvari, jer sam planirao krenuti sutra ujutro kući svojoj ženi i sinu. Znao sam da ću kod Janje uvijek imati mogućnost da se riješim napetosti, baš kao i ona sa mnom, te da naš odnos nikad neće narušiti naše brakove. Jedva sam čekao da dođe kod starci sljedeće ljeto, pa da se i tamo nađemo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija