Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Stara ljubav

Već sam godinama radio u jednoj firmi i sad sam sa 37 godina dogurao do komercijalnog direktora, kao nekakva zvijezda u usponu. Bili smo jaka firma sa preko 300 zaposlenih i uredima po cijeloj državi, te tri izvan granica, ali u regiji. Svi su me u firmi cijenili, posebno diša, koji me znao sa sobom voditi na sastanke sa poslovnim partnerima. Tako sam stjecao iskustva, kako je on govorio, da sam mogu jednog dana voditi firmu. Malo preambiciozno, ali sam se samo smješkao na te konstatacije. Sve bi bilo super, da se nije pojavila Iva.

Iva je bila moja ljubav iz srednje škole, te studentskih dana, koja mi je dala pedalu na četvrtoj godini faksa koji je tada i napustila, te se udala za jednog poznatog nogometaša. Ja koji sam obožavao nogomet, naglo sam izgubio interes za isti, pogotovo za naš domaći klub u kojem je dotični igrao. Htio ne htio znao bi ju vidjeti i kojekakvim tračerskim novinama, kako se smješka u njegovom društvu, sa dvoje klinaca, od kojih je klinka bila ista ona. Tako sam i pročitao da je završila neku visoku poslovnu školu u Sloveniji, za marketing i da radi u nekoj farmaceutskoj firmi vani gdje joj suprug igra za tamošnji klub. Sve je to bilo OK, ali nisam ju očekivao vidjeti u našoj firmi. Barem ne do neki dan. Znao sam da je diša spomenuo da će doći novi direktor marketinga, ali nisam znao da će biti žensko i da će biti ona.

Jedan dan je počeo sastanak i ulazi diša sa Ivom, a ja kao gromom pogođen. Da se razumijemo, ja sam nju nekako prebolio, ali joj nikad nisam mogao oprostiti to što me je ostavila bez objašnjenja, već sam od njenih starci saznao za novu vezu, a koja je počela dok smo još mi bili skupa. Ušla je sa širokim osmjehom koji se malo ukočio kad me je prepoznala, ipak je prošlo 14 godina, a imao sam sad i bradu, ali se nastavila upoznavati sa ostalima kao da se ništa nije desilo. Nakon sastanka sam se pokupio u svoj ured, te se zadubio u rad i negdje pred kraj radnog vremena dok sam odgovarao na neke e-mailove, netko je zakucao na vrata, pa sam samo viknuo:

- Naprijed! -bez da sam podigao pogled, a ušla je Iva.
- Jel smetam? -tiho je upitala onim glasom od kojeg mi se nekada dizala kosa na glavi i kurac u gaćama.
- Ne baš.. -odgovorio sam dosta hladno nastavljajući odgovarati na mail, dok se ona ogledavala i šetkala po uredu.
- Stvarno sam se iznenadila kad sam te prepoznala.. -počela je gledajući kroz prozor, pa se okrenula prema meni- .. nisam znala da tu radiš..
- A gdje bi to trebao raditi? -malo sam ju grubo prkinuo, ali mi se živo fućkalo, baš kao i njoj za mene nekada.
- Paa.. ovaj.. -izgleda da sam ju zbunio svojim grubim odgovorima, pa se malo i ona pogubila- .. mislim.. stvarno mi je drago da te ponovo vidim..
- Zbilja? ! ? ! -upitao sam sarkastično i pogledao ju ispod obrva, pa nastavio- Mislim da bi ti bilo draže da me nisi uopće vidjela, zar ne?
- Kako možeš biti takav? -bila je crvena u licu, pa sam se pobojao da ne doživi infarkt- Ne možeš znati kako mi je drago zbog tebe.. -podigao sam ruku i prekinuo ju.
- Da ti je drago zbog mene barem bi jednom u ovih 14 godina i nazvala, te pitala kako mi je. Ja barem znam da je tebi dobro, a i da su ti starci OK, jer ih vidim skoro svaki dan, ali sa njima nikad ne pričam o tebi.. već o drugim svakodnevnim stvarima. Ali znam da je njima teško svaki puta kad me vide, zbog tebe, ali vie zbog načina kako smo se rastali.. -više nisam stigao reći, jer se okrenula i izjurila iz mog ureda, a imao sam još tako puno za reći.

Nismo se vidjeli, osim na sastancima, skoro mjesec dana, da bi se pojavila u uredu i zaključala vrata iza sebe, a ja sam ju zainteresirano pogledao. Pogled na nju još je budio trnce u gaćama, jer je usprkos svemu držala do svog izgleda. Miris njenog parfema je okupirao moj ured, a lagana ljetna haljina je samo prikrivala raskošne obline kojih sam se još sjećao. Šutila je i šetkala po uredu, a ja sam čeko da kaže što želi, da bi se nakon minute ili dvije šetkanja sjela kraj mene na moj stol. Malo sam se odmaknuo sa stolicom, pa ju pogledao:

- Stvarno mi je žao za ono nedavno.. -počela je i malo zastala, pa nastavila još tiše- .. a naročito za ono od prije 14 godina.. -htio sam nešto reći, ali me zaustavila, pa sam zašutio dok je ona nastavila- .. zbog toga kako sam otišla, kako su se stvari razvijale, ali moraš shvatiti da tada nisam znala što sam imala tada sa tobom, a trebalo mi je i da shvatim što sam mogla imati da smo ostali skupa.. .

Nastavila je pričati još nekih petnaestak minuta, a ja sam ju slušao sve više gledajući u njeno tijelo i noge koje su se lagano njihale na mom stolu prisječajući se kako sam nekad jedva čekao da ih svaku večer raširim i izližem joj picu, pa joj ga poslije zabijem do jaja. Trgnula me upitom:

- O čemu sad razmišljaš? ! -malo sam razmišljao i odlučio biti direktan.
- Razmišljam o tome kako sam se nekad radovao zavući se između tvojih nogu i lizati tvoju picu, pa ti ga poslije zabiti i jebati te do iznemoglosti.. -rekao sam i pogledao sam ju, a ona se ponovo zacrvenila, pa sam pomislio da će opet pobjeći van iz ureda, ali me je iznenadila.
- Stvarno.. -rekla je i pogledala me, pa tiho nastavila- A da napraviš to sada i ovdje? !

Nije me trebalo moliti dva puta, već sam privukao stolicu bliže stolu, a ona se pomakla malo više na sredinu i samo sam joj zadigao haljinu dok je ona razmaknula noge i sad sam se samo sagnuo i osjetio sam toplinu njenih butina, te usnama dotaknuo mokre gaćice. Poljubio sam ih i odmaknuo u stranu. Pica je bila izbrijana i mokra, pa sam samo jezikom prešao po njoj, a ona se stresla. Nastavio sam ju lizati dok se ona naslonila na ruke zadigavši jednu nogu na naslon moje stolice, dok je drugu odmakla to je više mogla u stranu. Lizao sam joj picu kao da sam bio gladan te pice i nisam nikako mogao prstati. Nije trebalo dugo da ju dovedem do orgazma i uz tihe jecaje je počela svršavati, a ja sam nastavio sa lizanjem klitorisa dok je iz njen curilo. Lizao sam ju još neku minutu, a onda sam ustao i skinuo hlače, a za njima i bokserice, pa sam primio svoj polukruti kurac i lagano ga drkao, te se približio njoj i stavio joj ga na ulaz u picu. Polako sam gurnuo kurac unutra i počeo ga zabijati polako u nju. Stenjala je prigušeno, dok sam ju polako jebao, a onda sam ju primio za noge i približio bliže rubu stola te joj ga počeo zabijati sve jače i brže, do jaja u njenu picu.

Mislio sam da će biti raširenija nakon dva poroda, ali je bila dosta uska, pa sam uskoro osjetio da mi dolazi i brzo sam ga izvadio, a ona se brzo spustila sa stola i počela mi ga pušiti, da bi joj uskoro svršio duboko u grlo, te istresao veliku količinu sperme u njena usta. Jedva je sve progutala pritom se zagrcnuvši jednom, ali nije ispustila ni kap. Nakon toga sam joj pomogao da se ustane, a onda smo još malo sjedili kod mene, pa mi je rekla da je sa mužem u nekim toplo-hladnim odnosima. On je trenutno u Ukraini gdje igra za jedan klub koji će mu najvjerojatnije biti i posljednji u karijeri, ali ne zna kako će biti kad se vrati. Znala je da ganja neke ukrajinske manekenke, ali ju to nije toliko brinulo, jer je ionako više nije zadovoljavao u krevetu. Slušao sam ju nekako bez emocija, a onda sam rekao da bi ju volio s guza pojebati. Nije ništa rekla, pa smo ustali i naslonila se peko stola, a ja sam joj svukao gaćice i zadigao haljinu. Malo sam ju protrljao po pici, te joj ga skoro divljački zabio u picu. Jebao sam ju dobrih desetak minuta u nekom frenetičnom ritmu, te je ona dva puta svršila, a ja kad sam krenuo svršavati zašpricao sam joj picu s vanjske strane i guzu, te po nogama.

Nije ništa rekla, već se samo uredila, navukla gaćice i otišla iz ureda. Od tada barem joj ga jednom tjedno zabijem po dva puta u picu ili mi ga popuši pa joj svršim u usta. Nemam više nikakvih osjećaja prema njoj, jedino ovaj seksualni dio me pali, a i ona je to prihvatila.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija