Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

STARA LJUBAV SA PARTYA

Ja sam kao teenager odrastao na elektronskoj muzici tada u početku se zvao rawe on ili u domaćem jeziku gaber, a ljudi koji su to tada slušali bili su znani kao reweri. Tada kao i sada kada je u pitanju elektronska glazba uz nju uvijek su se vezali opijati koji su davali energiju partyanerima do jutarnjih sati uz širenje mira i ljubavi. Često sam putovao na festivale gdje su se održavali partyi elektronske glazbe što kod nas u Hrvatskoj što u inozemstvu. Nekad jedan od najpoznatijih festivala u Europi, a za mene možda najbolji bio je "Lowe Parade" u Berlinu na kojem sam bio nekoliko puta. Na tim partyama upoznao sam Helenu sa kojom sam bio 12-13 godina u vezi. Stvarno smo zajedno brijali dosta dugo i intenzivno. U tom periodu života nas dvoje prošli smo zajedno svašta kako sa opijatima tako i u sexu. U sexu smo probali gotovo sve što smo se usudili napraviti, ništa nam nije bilo strano i željeli smo u svemu slobodno uživati. Kako su nam se bližile 30-ete, meni je lagano počelo biti dosta takvog načina života, kao i zbog ne dobrih događaja koji su se desili nekako sam odlučio da se probam skrasiti.

Bila mi je želja da to ostvarim sa Helenom pošto smo znali sve jedno o drugom, međutim Helena nije bila za to jer je i dalje htjela da živi slobodna i pritom uživa u toj slobodi te da se ona ne želi još smiriti i skrasiti. Uz iskren razgovor rastali smo se kao prijatelji i krenuli svatko sa svojim životom uz riječi "možda jednom". To "možda jednom" se i dogodilo, ali ne kako sam zamišljao na početku ipak se nešto desilo.

Kako sam išao na festivale tako sam ih i organizirao sa nekolicinom mojih frendova, uspjeli smo organizirati svega tri festivala pod nazivom "EXOTIC WAVES", međutim kada smo trebali napraviti i četvrti po redu došlo je do razilaženja, jedan od glavnih razloga bio je novac. Sa njima sam i dalje ostao u kontaktu, ali se nismo baš pretjerano družili. Jednog dana dobio sam poziv od jednog od njih, koji je zapravo bio idejni pokretač našeg festivala, a ujedno je i poznati DJ kako kod nas tako i u inozemstvu. Sa njim sam možda bio najviše u kontaktu, nazvao me je i rekao kako planira napraviti party povodom 20-godišnjice prvog Exotic Weva i da ako hoću mogu biti VIP. osoba. Odgovorio sam mu kako moram vidjeti hoću li imati vremena pošto imam obitelj Ženu i dvoje djece te moram vidjeti kakve oni imaju planove pa da ću mu se javiti. Party je bio vikend koji je dolazio i bio je organiziran na istom mjestu gdje smo radili prvi festival. Izgleda da su mi tog dana zvijezde bile naklonjene žena se odlučila pridružiti klincima koji su svoje ljetne ferije provodili kod None i Nonota ženinih roditelja, a mojih punca i punice tako da sam imao slobodan vikend. Odmah sam ga bio nazvao rekao mu kako dolazim i neka me stavi na VIP. listu. Došao sam negdje oko 8 sati navečer, došao sam pred ulaz rekao svoje ime dobio VIP. akreditaciju i krenuo u avanturu.

Prvo što sam napravio otišao sam u back stage i tamo pronašao više manje svih koji smo bili u protagonisti prije 20-et godina. Izljubili smo se svi i zagrlili, lagano smo pijuckali i đuskali u ritmu seta kojeg je počeo puštati prvi DJ. Nakon par sati došao je jedan od mojih "prijatelja" koji mi je ponudio želim li malo na pudarti nos, bilo je primamljivo moram priznati jer ipak se radilo o anđeoskom prahu koje se koristi na estradi. Ipak rekao am kako sam sa time odavno prestao te ga odbio, međutim kad je odlazio u džep mi je gurnuo malu vrećicu. Odmah sam pogledao o čemu se radi, u paketiću su bila dva ekija, htio sam mu ih vratiti; tko zna možda ti zatreba. Spremio sam ih natrag u džep pa promislio šta da napravim sa time pa sam došao na ideju da ih nekome koga znam poklonim dalje. Pogledao sam ima li koga u VIP-u nisam vidio nikog poznatog, a moji su već i onako bili dobrano na nečemu. Bili su mi dosadni pa sam odlučio otići malo među rulju možda sretnem nekoga iz prošlosti. Stao sam negdje na sredini slušao muziku i lagano plesao, kad me netko potapšao po ramenu; "Marko jesi li to ti" rekla je ženska osoba, kada sam se malo bolje zagledao prepoznao sam Helenu, "Helena jesi li to ti" odgovorim joj istim riječima i tada se zagrlili. Htio sam da se negdje maknemo da na miru popričamo, pristala je pa smo otišli do šanka, uzeo sam sebi i dvije boce vode za nju. "Hoćemo se prošetati" pitala je Helena, naravno rekoh i polako krenemo u tu šetnju. Sjeli smo na jedan moli razgovarali o svojim životima, ukratko bila je udata za nekog menadžera sa kojim ima dijete i da nije baš sretna. Malo sam ja plakao o svom životu i tako priču po priču sjetio se ja ona dva ekija u džepu pa je upitam bi li htjela sa mnom uzeti po jedan, pristala je i mi smo to uzeli.

Nakon nekih 30 minuta počelo je djelovanje i priče su postale sve intimnije, a kada su nam se prsti isprepleli oboje smo osjetili nekakav naboj znao sam da to nije u redu, ali više me nije vodio razum i donja glava preuzela je kontrolu. Približio sam usne njenim i ovlaš je poljubio te čekao njen odgovor koji je stigao brzo, obavila je ruke oko moga vrata i počeli smo da se ljubimo. Ruke su počele da traže puteve do naših spolnih organa, dirala me po kurcu preko hlača koji je bio vec poprilično tvrd, a ja sam njoj zavukao ruku i počeo je trljati po pički koja se lagano vlažila i natapala njene gaćice preko kojih sam je dirao. Idemo negdje rekla je, znao sam za jednu malu uvalicu koja je imala malu pješčanu obalu i do koje se je moralo malo smočiti jer je jedini prilaz bio sa morske strane. Skinuli smo se goli podigli robu iznad glave i odšetali do uvalice. Kada smo stigli robu smo odbacili i legli našljunak, ljubili smo se i valjali po plićaku, a onda sam ja završio na leđima i ona je počela da me ljubi od vrata na niže, rukom mi je milovala kurac pa ga malo drkala samo dlanom. Zatim je stigla do moga kurca i počela lagano da liže glavić šireći njegovu rupicu, pa ga oblizivala cijelog pa se vratila na glavić i počela ga usisavati dok ga konačno nije počela pušiti. Držao sam joj kosu da joj vidim lice koje sjaji na mjesečini i moj kurac kako nastaje u njenim ustima. Zatim me je prekoračila namjestila kurac i polako se spustila na njega do kraja, lagano je počela da miješa kukovima milujući si sise. Počeli smo da se ljubimo, a ona se počela lagano dizati i spuštati po mome kurcu, tiho je uzdisala postepeno je počela da ubrzava onda se pridigla oslonila ruke na moja bedra i počela da se nabija. Ja sam počeo da joj jednom rukom trljam klitoris, a drugom mijesio njenu jednu pa drugu sisu. Ah ah ah čulo se njeno stenjanje i ubrzo je svršila. Malo je ostala tako na meni ja sam je lagano okrenuo na leđa i izašao iz nje spustio se među njene noge i počeo joj lizati pičkicu koja je bila slana što od mora što od njenih sokova. Lizao sam je nekih desetak minuta i onda ponovno ušao u nju. Počeo sam da je jebem u misionarskoj pozi, potom sam joj podigao noge na ramena, pa je raširi hvatajući njene noge ispod koljena, u svakom novom namještanju jebao sam je svaki put sve brže i jače.

Uspio sam je dovesti do još jednog vrhunca, zatim se ona podigla i počela da mi ga kratko puši, a onda se ona naguzila da ju jebem u dogi pozi. Znao sam da to voli najviše kada ju se jebe s guza uhvatio sam njenu dugu kosu kao uzde od konja i počeo je guziti kao lud navlačeći je na kurac. Pčela je govoriti da je jebem jako da ne stajen i nisam već sam počeo da je jebem koliko sam god jače mogao, a ona mi je uzvraćala sama se nabijajući hvatajući moj ritam. Ah ah mmmmm uhhh uhhhargh stenjali smo oboje kao životinje. Zavukla je ruku među noge i počela drkati pičku da bi par minuta poslije svršavala. I meni je dolazio vrhunac još sam ušao par puta izvukao kurac i počeo svršavati po njenoj guzici i leđima. Legao sam pored nje, a ona mi počela lizati kurac i skupljati ostatke sperme koja se cijedila niz glavić. Zatim smo otišli u more da skinemo grijehe sa sebe i ponovno se vratili na malu plažicu gdje smo se još malo mazili dok nam nije postalo malo friško, onda smo se vratili na drugu stranu obukli se i vratili na party gdje smo plesali do jutra pa onda na after partyu još se jednom pojebali u mome autu u obližnjem šumarku.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija