Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Stara susjeda

Imam 21 godinu i pale me starije žene, milfače, koje znaju šta je dobar seks. Već godinama drkam na susjedu Tanju. Ima sad 42 godine i baš je prava ženska. Bujnih sisa i raskošne stražnjice, te duge plave kose. Možda bi drkao i dalje da nisam doživio pravi seks sa njom.

Desilo se to prošlog ljeta, za vrijeme jakih vrućina, a u Zagrebu kad zagrije beton i asfalt je nemoguće živjeti. Tako je bilo i taj dan. Kako nije bilo faksa razvlačio sam se u krevetu skoro do podne, a onda se otuširao i odlučio izaći na ljepljivi asfalt grada. Dok sam izlazio naletio sam na susjedu Tanju koja je nosila nekoliko vrećica u svakoj ruci vraćajući se sa placa. Otvorio sam joj vrata i pozdravio, te se brže bolje ponudio da joj ponesem vrećice do stana. Prihvatila je sa vidljivim olakšanjem, jer su joj se teške vrećice urezale u ruke. U liftu ssm stajao uz nju i osjetio miris njenog znoja i imao pogled na njen dekolte i znojna prsa. Kurac mi se počeo buditi i malo sam pomakao ruku sa vrećicom ispred svojeg kurca kako se ne bi vidjelo. Izašli smo iz lifta i ušli u stan jer me pozvala na sok.

Ostavili smo vrećice na kuhinjskom pultu, pa sam sjeo i ogledavao se jer sam prvi put bio u tom stanu. Onda sam pogledao nju i kako mi je bila okrenuta leđima vidio sam tragove znoja na njenim svjetlim bermudama točno gdje se spajaju butine i guza. Kurac mi je doslovno podivljao u gaćama i osjetz sam kako se vrh glavića vlaži, a moja mrcina od dvadeset centimetara postaje jako tvrda. Kad je donijela sok i spustila ga na stol ispred mene vidjela je kvrgu na mojim sportskim bermudama, pa me pogledala:

- Bojane, šta je to?
- Ovaj.. . znate.. . -zamuckivao sam crven kao rak u licu.
- Ne znam. Mislim, znam šta se dešava, ali ne znam razlog- rekla je smireno dok sam ja propadao skroz do prizemlja od srama.
- Ja.. . ovaj.. -mucao sam, a onda je iz mene provalilo- Ovaj.. . Vi se meni sviđate! !
- Oooo.. . -pogledala me iznenađeno, pa se nasmijala- Ahaaa.. tako znači.
- Da.. -tiho sam potvrdio.
- U redu.. -rekla je i stala kraj stola, pa zapovjedno rekla- Hajde, skidaj hlače i gaće da vidimo što to imaš ispod.

Brzo sam ustao i drhtavim rukama odvezao špagu na bermudama, pa ih povukao skupa sa gaćama na niže, a moja tvrda batina je stajala ravno ispred mene, dok je ona širom otvorila oči i tiho rekla:

- Opa! ! ! Ovako nešto već dugo nisam vidjela.. . -zatim mi je prišla i primila mi kurac, te ga lagano prstima prelazila od glavića do jaja.

Imao sam osjećaj da ću svršiti odmah. Zatim mi se desila najdivnija stvar, čučnula je i moj kurac je prvo osjetio njene usne na glaviću, a onda i toplinu njenog grla. Nakon pola minute sam svršavao kao lud puneći njena usta svojom preuranjenom spermom. Nije ju nimalo iznenadilo i nije se odmakla, već je sve gutala, a kad sam prestao špricati, nastavila je sa pušenjem mog kurca dok opet nije bio tvrd. Zatim se uspravila i skinula majicu mokru od znoja, pa grudnjak oslobodivši predivne sise sa rozim bradavicama koje su bile tvrde. Te krenula skidati hlače i gaćice, pa mi se okrenula raskošnom guzom i naprčila raširivši guzove kako bi ugledao tamni šupčić i pičku koja se svjetlucala od njenih sokova:

- Hajde, liži me.. -nastavila je istom tonom kao i maloprije.

Brzo sam kleknuo iza nje i zabio glavu između njenih znojnih guzova. Jezikom sam lizao mokru i slanu pičku dok sam nosom prelazio preko šupčića. Stenjala je lagano dok sam ju lizao, a onda je meni prepustila da joj širim guzove dok se ona oslonila na kuhinjske elemente. Lizao sam ju dobrih pet minuta uz njeno lagano uzdisanje i stenjanje dok mi nije rekla da ju jebem. Jedva sam dočekao to. Polako sam naciljao njenu pičku i polako ušao u nju. Nisam ga odmah zabio, već sam polako ulazio jebući ju lagano dok skoro nije vrisnula na mene da ju jebem. Uhvatio sam ju za mesnate bokove i počeo se zabijati u nju. Stenjala je glasno dok sam ja dahtao iza nje osjećajući znoj na čelu i svojim leđima. Svako toliko bi me poticala da ubrzam ili da jače udaram, pa se uz naše stenjanje, duboko disanje i lupanje naših znojnih tijela ništa drugo nije ni čulo, a onda se ona stresla, stisla mi pičkom kurac kao kovačkim stegom i počela svršavati. Nisam mogao nikamo, pa sam samo nemoćno stajao i čekao da me pusti. A kad me je pustila, samo je prostenjala:

- Nastavi me jebati dok ne svršiš..

I nastavio sam već malo umoran od svega, ali nikako da svršim. Jebao sam ju još dobrih desetak minuta prije nego sam ponovo svršio, svega jedan mlaz i nekoliko kapi, te izvukao polukruti kurac iz njene premokre pičke, te onako gologuz sjeo na stolicu. Imao sam osjećaj da sam istrčao maraton kako su mi se noge tresle. Ona me gledala zadovoljno i samo je rekla:

- Ovo ostaje između nas, a kad mi bude do seksa zovem te, može?

Samo sam kimnuo glavom umoran, ali zadovoljan, te sam se obukao i uz njen poljubac na rastanku otišao ponovo u svoj stan na novo tuširanje.

Od tada bi redovito svaki tjedan po jednom dolazio kod susjede Tanje i jebao ju u pičku, a povremeno bi mi dala da ju jebem u guzu, ali rijetko, jer mi je kurac bio preširok za nju. Moj san se ostvario, te sam izjebao pravu milfaču. Od tada sam pojebao još tri zrele žene koje su htjele mladi i čvrsti kurac u svojim pičkama. I stvarno mi se sviđalo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija