Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Starija zena

Kao i svake godine , i ove sam odlučio otići na more.. Skupilo se neko društvo, sve je po planu i odsjeli smo u jednom hotelu.. Drugi dan nakon dolaska dolaze susjedi , tačnije jedna zgodna žena sa mužom. Njih dvoje. Do naše sobe. Imala je jako veliku sisu , zategnutu guzu. Bila je u hlačama koje su tako stegle uz nju, majica crvene boje , smeđa kosa. Odavno nisam video tako lepu i zgodnu ženu..

Nedavno nakon njihovog dolaska sreli smo se ispred i upoznali se. Bili su jako prijatni , ali moj pogled s njenih sisa i guze nikako da ode.. Dogovorili smo se da popodne idemo zajedno na kupanje.. Tako je bilo.. Otišli smo se kupat , još bolje smo se upoznali. U kupaćem je bila jako zgodna i trudio sam se da uvijek budem u njenoj blizini.. I tako kupamo se mi i " slučajno" tokom plivanja sam zakačio njenu tvrdu guzu.. Opss.. Rekao sam.. Ona se samo onako nasmiješila i pogledala me preko oka.. Skontao sam da joj ne smeta.. Dogovorili smo se nakon toga da naveče izađemo negdje na piće. Njen muž nije mogao , imao je nekog važnog posla. Ona je pristala. Dok je bila u mom društvu , kurac mi je bio tako tvrd.. . Rekao sam društvu da moram do hotela brzo i da ćemo se vidjeti nekad poslije , tokom noći.. Kada sam krenuo , namignuo sam joj..

Došao sam u svoju sobu.. Nakon pola sata mi je neko pokucao na vrata.. Molio sam se da je to ona.. Ustao sam i otvorio.. . Ugledao sam divnu prelijepu ženu sa velikim sisama.. Da , to je ona.. Kako sam samo bio iznenađen. Začudio sam se. Pitao sam. Otkud tebe? .. Onako kroz smijeh mi je odgovorila.. Muž mi još nije tu , a tako mi je dosadno.. . Znala sam da si tu. - Uđi , hoćeš popiti nešto? Rekla je da neće i da ima nešto da mi kaže. Slušam? Pitam se zašto me ovih dana tako sexy promatraš? Iznenađen sam, , ostao sam bez teksta.. Pa .. . moram ti priznati da si jako zgodna žena i da dugo takvu vidio nisam.. Prišla je meni , stavila mi prste onako preko usta , rekla dosta priče.. Počela me snažno ljubiti dok se moj kurac onako baš jako čvrstio.. Brzo sam skinuo sve sa sebe , nju takođe.. Imala je jako divne i tvrde sise.. Ljubio sam i lizao bez prestanka , tako joj je prijalo.. Jedva sam čekao kad ću je osjetiti.. Bio je tako tvrd.. Počela je da mi drka jako , onda me bacila na krevet i počela pušiti. Pušila je tako divno , tako dobro.. Pitala me.. Jel ti se dopada?

Reko sam DA , nastavi.. . Nakon nekog vremena sam joj rekao da želim da joj ližem pičku, na što se nasmiješila i pitala , jel je voliš? Koja pička.. . Bila je sva mokra , jedva je čekala da se proširi.. Lizao sam dugo , dugo. Stenjala je i uživala u tome.. . Nakon nekog vremena je rekla.. JEEEEEEEEEEEBI ME , ŽEEEEEEEEEEELIM ODMAAAAAAAAA .. . Ustao sam , namjestio je na svoj divni tvrdi kurac.. Onako grubo sam ga stavio , uzdahnula je , odgovaralo joj je .. Tako je bila željna kurca.. . Jako sam je jebao , stenjala je i govorila jooooooooooooš , jooooooooooooš. kako imaš dobar kuraaaaaaaaac, kako je tvrd , napuni meeeeeeeeeeeee , molim teeeeeeee.. Tokom sexa sam joj lizao bradavice koje su bile tvrde.. . Mijenjali smo dosta poza. Jako je uživala u sexu.. Dosta puta je svršila , , Mlazovi koji su se cijedili niz njenu pičku su bili ogromni.. . Doggy poza me izludila i natjerala da joj ga stavim u guzuu, . Počeo sam , stenjala je i govorila polako molim te.. Kada se rupa proširila , tako sam jako jebao da je vrištala. AAAAAAAAAAAAH TOOOOOOOOO , JAČE.. MOLIM TEEEEEEEEEEE

JAKO SAM JEBAO NJENU GUZU , MNOGO JE UŽIVALA.. Nakon toga sam ga stavio u pičku i nastavio.. Kad sam bio pri kraju pitao sam gdje želi da je napunim .. Rekla je da želi da je prskam po faci i da joj ga nabijem u usta do kraja.. Ležala je na leđima dok sam bio u njoj.. Jako sam jebao.. Bio sam pri kraju.. Brzo sam izvadio tvrdi kurac iz njene pičke i prskao je po faci , jako . , BIlo je puno sperme.. Sve je to lizala , stavio sam joj ga do kraja , uživala je u tome.. Nakon toga smo se istuširali , bolje upoznali i onda je otišla.. . Drugi dan smo se viđali kao da ništa nije bilo.. Dogovorili smo se da se opet pojebemo , a ona je lagala muža kako će sa prijateljicom na kafu i slično.. Nastavak pričam u drugoj priči.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija