Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Starije koke su bolje

Moja cura i ja nikada se još nismo jebali, pričamo o tome stalno otvoreno no nikada se nije dogodilo to.
Rekla je da se do sada još nije se seksala niti je spremna, inače pričamo otvoreno o seksu.
Kada se ljubimo i mazimo uvijek ima neke granice da neide do kraja mada se vidi da je napaljena po njezinom pogledu se jasno sve vidi.
Pokušavao sam biti uporan do ode do kraja no bila je tvrd orah nije se dala i gotovo, pa tako sam ga ja morao drkati gledao sam porniće nisam ga imao gdje staviti pa sam ga drkao i drkao.
Veza naša je postala tako dosadano malo je reći bila dosadna , nalazili bi se tj dogovorili mjesto popili piće , prošetali , ljubili se i mazili ali falio mi je seks.
Već je ona vidila na meni da nešto nije uredu no ja sam joj uvijek izmisljao neke razloge mada sam sumnjao da zna sigurno.
Počeo sam gotovo cjeli dan gledati porniće nisam imao šta drugo raditi i svidjeli su starije žene volio sam gledati porniće kako mladi dečki jebu staru koku i to me palilo jako.
Vanka kada bi izašao više me nisu zanimale cure mojih godina već starije koke gledao sam im guzice i zamišljao kako da ih jebem.
Jednoga dana rekao sam sa sebi da moram jebati neku stariju koku jer su starije iskusnije i to mi se sviđalo.
Surfao sam po netu i tražio ih otišao sam na stranicu Smokva i dosta njih sam našao poslao poruku no nijedna se nije javila rekao sam sam sebi jednostvano moram jebati stariju koku.
Počele su neke da se javljaju ali to mi bile samo dvije tri riječi ništa se nismo uspjeli dogovoriti , meni je bila navika upisati smokva na netu a misleći da neću ništa naći.
Na chatu poslao sam jednoj poruku i počeli smo pričati bila je jako otvorena ona je bila majka i imala je sina koji je bio moje godiste kako je rekla.
Drkali smo jedno na drugo gledali porniće i tako dopisivali smo se jako dugo i već smo imali povjerenje u jedno u drugo.
Dogovorili smo na jednom parku da se nađemo ja sam naravno uranio i čekao je na klupi imao sam tremu s moje desne strane dolazila je ona onako dobra žena je bila za svoje godine imala je 45 godina sjela je do mene pa malo uz priču već sam se riješio treme.
Ona je rekla da jedva čeka da bude istaburana i zahtjevala je žestoko mislio sam se hoću li ja to moći.
Došli smo do kod nje kući bila je sama skinala se odmah imala je sise ogromne rekao sam odmah da bi volio da mi ga drka sisama stavila ga je među sise i počela da drka i ja sam počeo da jebem među sise govorila je to bravo.
No u jednom trenutku je vidila na meni da ću svršiti pa mi je rekla ma slobodno svrši sperma je bila po sisama ona je prstom pokupila spermu sa sisa i stavila usta i progutala.
Rekla je dobro sada malo odmori jer sljedeće idemo na 69 pozu no najviše me je bilo strah kako će joj se svidjeti kada je budem jebao u pičku.
Odmorao sam petnaest minuta ležeći na krevetu ona je došla stavila mi pičku na lice i rekla liži lizao sam žestoko i vidio sam do joj se sviđa i ona je pušila kurac meni ali ja sam se s koncetrirao na picu da je što bolje izližem.
Digla se onda i namjestila se na moj kurac žestoko se nabijala kao da nije vdijela kurca sve me je bolilo nakon njezinoga jahanja što više to me palilo.
Ovaj put je htjel zguza pljunuo sam na ruku a zatim protljao po pici a onda ga stavio zguza u toplu picu, jako mi se svijelo uhvatio sam je za guzicu i počeo jebati dosta sam je jebao u toj pozi i to mi se najviše i svidjelo a onda sam joj rekao da ću svršiti stanjala je i rekla ma svrši slobodno u mene i tada se dogodilo napunio sam joj pičku spermom , rekla je da pije tablete protiv trudnoće da ne brinem i tako je to završilo čujemo se još preko Smokve ubrzo sam pojebao i svoju curu no nije mi ni prlibližno bilo kao sa ovom iskusnijom pa nema potrebe da pričam

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija