Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Staro prijateljstvo

Ocjena: 1

Živim u Americi i preko zimskih praznika dolazim kod nas da posjetim rodbinu i prijatelje. Tako kad sam došao sam se dogovorio sa prijateljom da odemo na kavu. Našao sam se sa njim a on mi je rekao da ima ima neko iznenađenje za mene da još netko ide sa nama. Nisam ni slutio tko bi to mogao da bude. Tako smo hodali a ja i dalje nisam imao nikakvu ideju tko bi to mogao da bude. Nakon desetak minuta hodanja smo došli do jedne kuće od jedne stare prijateljice. "

Evo ga.. . To je iznenađenje.. . Jeli se sjećaš nje" rekao je sa oduševljenjem. Ja sam se samo nasmijao i rekao da naravno znam tko je to. Pozvonili smo na zvono a iz kuće je izašla predobra cura sa čizmama do koljena. " Čovječe kako dobro izgledaš.. . Mislim i prije si jako dobro izgledala ali sad si top" rekao sam joj sa oduševljenjem u sebi. Tako smo krenuli na kavu nas troje, Sjeli smo u jedan kafić i svatko naručio što pije. Tako smo sjedili dosta dugo i pričali kad su došli dvojica prijatelja od moj prijatelja, ovu dvojicu sam poznavao ali ne jako dobro a ni moja prijateljica ih nije poznavala tako da smo se nekako izvukli nas dvoje jer nismo htjeli biti u tom društvu. Izašli smo iz kafića i počeli šetati prema parku.

Cijelim putem smo se zezali i smijali sve do parka. Pošto je pao snijeg par je bio prelijep, sam je svijetlo od bijelog snijega. Kako smo hodali kroz park i zezamo se tako smo se malo počeli gurkati i u jednom trenutku sam je gurnio a ona se spotakla pošto je imala malo višu peti na čizmama i pala sa guzicom u snijeg. " Oprosti nisam htio da te gurnem" ponavljao sam joj a ona je samo odgovorila, " ma nema veze.. . Sve je ok" dao sam joj ruku da se lakše ustane. Kad se ustala guzica joj je bila puna snijega, a ja sam se počeo smijati " što je " pitala je. " Ma ništa samo si puna snijega iza.. .

Ako dozvoliš mogu ti maknuti snijeg" pito sam je i polagano krenuo rukom prema guzi. " Opa.. . Baš se i ne buniš kad ti idem rukom po stražnjici " upito sa je a ona se samo nasmijala. Zatim je ona sjela na naslon od klupe a ja sam stao ispred nje. Tako smo pričali a ona se svakom minutom sve više približavala meni. U jednom trenutku sam malo spustio glavu u ravnini sa njezinom a ona se samo počela približavati i na kraju me poljubila. Tako smo se ljubili sa jezikom nekoliko minuta kad sam joj rekao da odemo bolje negdje gdje čemo biti sami a ona je nato pristala. Otišli smo iza neke škole gdje je bila mala drvena kućica ušli smo u nju i nastavili smo se ljubiti. Zatim sam je uhvatio obje rukama za dupe i pritisao iza sebe. A ona se počela trljati od mene i polagano uzdisati. " Jao sam napaljena.. .

Hoću da ono radimo" rekla mi je to dok smo se ljubili. Tako da sam je uhvatio za pičku i počeo trljati preko hlača a ona je počela da još više uzdiše. Zatim se ona sagnula i izvadila mi kurac iz hlača i počela da ga puši i turati ga sve do grla. Tako mi ga je pušila nekoliko minuta a zatim sam je podigao okrenuo skinuo hlače i stavio ga u njezinu pičku. Bila je tako uska da je jedva ušao u nju. Krenuo sam da je jebem a ona da stenje. " tako.. . Tako.. . Samo me jebi.. . Nemoj da staješ" to je govorila svakih dvije sekunde. Zatim sam je okrenuo uhvatio i podigao a ona mi je stavila kurac nazad u njezinu usku pičku. Tako sam je jebao a ona mi je stavila u jednom trenutku jezik u usta. Vani je bilo hladno ali tako smo se dobro jebali sa nismo ni osjetili hladnoću, nakon nekoliko minuta sam je ponovo okrenuo u zraku i postavio u pozi 69 i počeo joj lizati klitoris a ona meni lizati kurac.

Tako smo si međusobno lizali neko vrijeme, a zatim sam legao na jaknu a ona mi je sjela na kurac i počela da skače gore dole. Primio sam je obje rukama i pritisao k sebi i počeo ju još jače jebati u pičku. A ona je počela da vrišti od kurca, ustali smo se, a ja sam je uzeo jednu nogu i ponovno ga stavio nazad u pičku. Samo sam u jednom trenutku svršio u nju i napunio ju mojom spermom. " Ops.. . Nisam znao da ću svršiti samo se desilo" rekao sam malo zabrinut a ona mi je rekla smireno sa osmjehom na licu " ne brini uzet ću tabletu idući dan.. . To sam i prije radila". Izvadio sam joj kurac a ona je počela da stavlja prste u pičku i da ih liže. Zato se obrisala i obukli smo se i zaputili svatko svojoj kući.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija