Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Staro prijateljstvo

Živim u Americi i preko zimskih praznika dolazim kod nas da posjetim rodbinu i prijatelje. Tako kad sam došao sam se dogovorio sa prijateljom da odemo na kavu. Našao sam se sa njim a on mi je rekao da ima ima neko iznenađenje za mene da još netko ide sa nama. Nisam ni slutio tko bi to mogao da bude. Tako smo hodali a ja i dalje nisam imao nikakvu ideju tko bi to mogao da bude. Nakon desetak minuta hodanja smo došli do jedne kuće od jedne stare prijateljice. "

Evo ga.. . To je iznenađenje.. . Jeli se sjećaš nje" rekao je sa oduševljenjem. Ja sam se samo nasmijao i rekao da naravno znam tko je to. Pozvonili smo na zvono a iz kuće je izašla predobra cura sa čizmama do koljena. " Čovječe kako dobro izgledaš.. . Mislim i prije si jako dobro izgledala ali sad si top" rekao sam joj sa oduševljenjem u sebi. Tako smo krenuli na kavu nas troje, Sjeli smo u jedan kafić i svatko naručio što pije. Tako smo sjedili dosta dugo i pričali kad su došli dvojica prijatelja od moj prijatelja, ovu dvojicu sam poznavao ali ne jako dobro a ni moja prijateljica ih nije poznavala tako da smo se nekako izvukli nas dvoje jer nismo htjeli biti u tom društvu. Izašli smo iz kafića i počeli šetati prema parku.

Cijelim putem smo se zezali i smijali sve do parka. Pošto je pao snijeg par je bio prelijep, sam je svijetlo od bijelog snijega. Kako smo hodali kroz park i zezamo se tako smo se malo počeli gurkati i u jednom trenutku sam je gurnio a ona se spotakla pošto je imala malo višu peti na čizmama i pala sa guzicom u snijeg. " Oprosti nisam htio da te gurnem" ponavljao sam joj a ona je samo odgovorila, " ma nema veze.. . Sve je ok" dao sam joj ruku da se lakše ustane. Kad se ustala guzica joj je bila puna snijega, a ja sam se počeo smijati " što je " pitala je. " Ma ništa samo si puna snijega iza.. .

Ako dozvoliš mogu ti maknuti snijeg" pito sam je i polagano krenuo rukom prema guzi. " Opa.. . Baš se i ne buniš kad ti idem rukom po stražnjici " upito sa je a ona se samo nasmijala. Zatim je ona sjela na naslon od klupe a ja sam stao ispred nje. Tako smo pričali a ona se svakom minutom sve više približavala meni. U jednom trenutku sam malo spustio glavu u ravnini sa njezinom a ona se samo počela približavati i na kraju me poljubila. Tako smo se ljubili sa jezikom nekoliko minuta kad sam joj rekao da odemo bolje negdje gdje čemo biti sami a ona je nato pristala. Otišli smo iza neke škole gdje je bila mala drvena kućica ušli smo u nju i nastavili smo se ljubiti. Zatim sam je uhvatio obje rukama za dupe i pritisao iza sebe. A ona se počela trljati od mene i polagano uzdisati. " Jao sam napaljena.. .

Hoću da ono radimo" rekla mi je to dok smo se ljubili. Tako da sam je uhvatio za pičku i počeo trljati preko hlača a ona je počela da još više uzdiše. Zatim se ona sagnula i izvadila mi kurac iz hlača i počela da ga puši i turati ga sve do grla. Tako mi ga je pušila nekoliko minuta a zatim sam je podigao okrenuo skinuo hlače i stavio ga u njezinu pičku. Bila je tako uska da je jedva ušao u nju. Krenuo sam da je jebem a ona da stenje. " tako.. . Tako.. . Samo me jebi.. . Nemoj da staješ" to je govorila svakih dvije sekunde. Zatim sam je okrenuo uhvatio i podigao a ona mi je stavila kurac nazad u njezinu usku pičku. Tako sam je jebao a ona mi je stavila u jednom trenutku jezik u usta. Vani je bilo hladno ali tako smo se dobro jebali sa nismo ni osjetili hladnoću, nakon nekoliko minuta sam je ponovo okrenuo u zraku i postavio u pozi 69 i počeo joj lizati klitoris a ona meni lizati kurac.

Tako smo si međusobno lizali neko vrijeme, a zatim sam legao na jaknu a ona mi je sjela na kurac i počela da skače gore dole. Primio sam je obje rukama i pritisao k sebi i počeo ju još jače jebati u pičku. A ona je počela da vrišti od kurca, ustali smo se, a ja sam je uzeo jednu nogu i ponovno ga stavio nazad u pičku. Samo sam u jednom trenutku svršio u nju i napunio ju mojom spermom. " Ops.. . Nisam znao da ću svršiti samo se desilo" rekao sam malo zabrinut a ona mi je rekla smireno sa osmjehom na licu " ne brini uzet ću tabletu idući dan.. . To sam i prije radila". Izvadio sam joj kurac a ona je počela da stavlja prste u pičku i da ih liže. Zato se obrisala i obukli smo se i zaputili svatko svojoj kući.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija