Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

STEPFAMILY "SKORO UHVAĆENI"

Od tog puta kada smo Maja i ja po prvi puta pojebali čekali smo svaki mogući trenutak da Mirko i Ivana odu kako bi se nesmetano mogli jebati svuda po stanu. Nakon nekog vremena Maja i ja podigli smo letvicu tako da smo se počeli jebati dok su Mirko i Ivana bili u stanu, a i oboje smo potajno željeli da budemo uhvaćeni. Jedne večeri Ivana, Maja i ja ostali smo gledati film stari je već odavno hrkao u sobi. Ivana je sjedila na fotelji, a Maja i ja pokriveni dekicom na trosjedu. Naravno ispod dekice se odvijala radnja Maja je lagano milovala moj kurac, a ja sam njoj jednom rukom mijesio sise, a prstima druge ruke trljao Majinu pičku i klitoris.

Sreća da je televizija bila glasna pa se nisu čuli Majini uzdasi. Zatim smo krenuli malo ekstremnije, Maja je skinula svoje gaćice primičući mi svoju guzu i pičku mome kurcu uspjeli smo se nekako namjestiti i moj kurac je samo kliznuo u njenu vlažnu pičku. U početku sam samo stajao kurcem u Majinoj pički, a onda smo se oboje počeli lagano pomicati usklađujući ritam počeli smo lagano da se jebemo zastajući samo povremeno kada nam se Ivana okrenula pitajući nas nešto o filmu, a čim je okrenula glavu prema ekranu ponovno smo se Maja i ja počeli gibati. jebali smo se tako cijeli film, a kada je Ivana odlučila ide spavati mi smo rekli kako ćemo ostati pogledati seriju "Criminal Maind" jer nam se još ne spava, a u glavi nam samo da Ivana već jednom ode da se možemo pošteno pojebati. Kada je Ivana konačno otišla i ostavila nas same, skinuo sam Majine gaćice i počeo je lizati po listovima spuštajući se po bedrima prema njenoj vlažnoj pičkici dok sam palcem trljao njen klitoris. maja je tiho stenjala i uzdisala, volio sam da joj ližem pičku nisam se žurio volio sam Maju da natjeram na orgazam jezikom kao i njene sokove koji su se cijedili iz njene pičkice po mome jeziku i ustima. Ti njeni sokovi kao da su bila neka vrsta energetskog napitka koje je mome kurcu davalo čvrstoću i veliku izdržljivost kako bio mogao dobro zadovoljiti Maju.

Tako sam i sada lizao Maju lagano igrajući se jezikom po njenim usminama gurajući joj jezik u unutrašnjost pičke kako bi osjetio njene stjenke, lizao sam klitoris, grickao ga zubima sisao usnama, lizao sam je tako dobrih pola sata sve dok se nije počela trzati i uz tihe jecaje svršavati.

Zatim se ona uhvatila moga kurca, kao i svaki put počela je sa mojim glavićem kojeg je obožavala cuclati i lizati kao kuglicu sladoleda. Onda ga je lizala cijelom dužinom kao i moja jaja, počela je lagano da ga drka ponovno se vraćajući da se ustima i jezikom igra po glaviću. Onda ga je postepeno uvlačila sve dublje u svoja usta. Uživao sam u njenom pušenju jer je Maja to radila jako dobro kao da je popušila stotine kita ne samo dvije moju i nekog bivšeg dečka. jednom prilikom mi je rekla kako je tek na meni počela da ima praksu i moram vam reći u tih par mjeseci postala je prava umjetnica pušenja. Maja mi ga je pušila, gutala i drkala dok sam je ja milovao po kosi i uživao. Zatim se maja popela na mene i lagano se spustila po kurcu tako je bila vlažna i napaljena, a isto i ja zbog rizika da nas ulove.

Maja je počela lagano da se nabija na kurac miješajući bokovima, jebala se tempom kojim je ona željela čas malo brže čas polako pa malo mrdajući bokovima nabijena do samih jaja na kurcu. Prstima je drkala klitoris tiho stenjući dok sam je ja ljubio po vratu i sisama koje sam lagano mijesio lickajući njene bradavice. Maja je htjela da promijenimo pozu okrenuo sam je na leđa ona me obavila nogama ja sam se rukama oslonio o naslon trosjeda i počeo lagano ulaziti u Maju pomičući samo kukove. Maja se rukama uhvatila oko moga vrata privukla me sebi te smo se počeli žvaliti i igrati jezicima. Postepeno sam počeo ubrzavati ritam da bi naposljetku počeo da se zakucavam sve brže i jače. Maja je kroz stisnute zube stenjala i dahtala pokušavajući biti što tiša. Ja sam je i dalje istom silinom jebao Maju, a ona se počela bližiti još jednom vrhuncu i njeno stenjanje postajalo je sve glasnije dlanom sam joj začepio usta, ali to baš i nije uspjelo jer je Maja svejedno jako vrisnula kada je počela svršavati.

U tom istom momentu u kuhinji se upalilo svjetlo prekidajući me baš pri samom svršavanju. Bio je to Mirko koji je krenuo piti vode, ali Majin krik privukao mu je pažnju pa je krenuo prema nama, Maja i ja na brzinu smo se namjestili hineći da spavamo, čuli smo kako nam prilazi počeo je da nas budi gaseći televiziju. Mi smo se i dalje pravili da nas je upravo probudio bili smo sigurni da nas nije skužio jer je valjda mislio da je zvuk došao iz televizije. Mislim da je sreća bila i u tome što nisam skidao majicu. čekali smo koji trenutak da se Mirko vrati u sobu. Nismo se ni obukli samo smo skupili svoje gaće i krenuli prema mojoj sobi, a Maja mi ga je htjela popušiti do kraja. Legli smo na krevet i Maja je počela da obrađuje moj kurac, drkala ga je pušila nekih desetak minuta kada sam počeo da se propinjem pripremajući se za svršavanje Maja je to primijetila i počela sve brže da ga drka i siše glavić.

Kriknuo sam i počeo svrašavati, a Maja je je sve to gutala isisavajući i zadnju kap sperme pritom mi ga cijelog oblizala. Došla je meni otvorenih usta pokazujući mi kako je sve progutala. To joj je bio prvi put i jako joj se dopalo, uvalila mi je pusu te legla kraj mene te smo ubrzo zaspali zagrljeni.. .. ..

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija