Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Stipendistica

Cijenim mlade koji žele učiti i razvijati se u poslovnom, a isto tako i u privatnom planu. U ovom slučaju mi je drago da je dotična bila punoljetna.

Imam 42 godine i već sam treću godinu u ovoj firmi kao šef kuhinje. Firma ima višegodišnje iskustvo zapošljavanja vlastitih stipendista koji se školuju za konobare, kuhare i recepcionere, baš kao i tehničke struke, tj električara i vodoinstalatera. Znači, obavezni su odraditi tri godine nakon završetka školovanja u firmi, a takva je bila i Nikolina.

Ovo joj je bila zadnja godina da je na ugovoru kao stipendista i o mojoj preporuci će ovisiti da li će moći potpisati stalni ugovor. Doduše, da li će to i željeti, to je druga priča. Do sada je radila u dva hotela, pansion i a la carte, a sad je došla u naš top restoran gdje se posluživao fine dining i trebalo je znati nešto. Čuo sam već od drugih kolega da je bilo nekih problema sa njom, ne da je ona bila kriva, već su je muški salijetali i nabacivali se, što mi je bilo malo čudno dok ju nisam upoznao.

Nikolina je bila bombončić, i to kakav. Duga smeđa kosa, sise čista četvorka, dupe za poželjeti, a sve to na metar i šezdeset visine. I oči, Bože kako je kurac virio iz njih. Odmah sam posumnjao da su ju dečki iz čista mira napastovali, a ubrzo sam to i sam otkrio. U početku je bilo sve OK, radila je što joj se reklo, a i ona sama je pokazivala interes za posao, tako da sa te strane nisam imao nekih primjedbi i problema, ali sam primijetio da je muška ekipa oko nje na iglama, tj, njihove "igle" bi ju rado bušile u sve rupe. Bilo mi je to sve skupa smiješno dok nisam ja postao njena jedina meta.

Već je bila par mjeseci tu i skužila je, kako i ne bi, pa žensko je, da sam ja ključna figura u tome da li ostaje ili odlazi. Ispočetka su to bili direktni osmijesi, pa sve češće bi se baš naguzila kad bih ja naišao, pa bi isprsila one svoje sise. No, bio sam i ja tvrd orah, oženjen, sa dvoje djece, a i znao sam da bi se brzo pročulo van firme o bilo kakvoj vezi sa strane. Ipak je ovo kompetitivan posao i konkurencija je velika.

Ipak, nakon više od mjesec dana njenih pokušaja da me zavede jedan dan me uhvatila na prepad. Bio sam u uredu, sređivao inventuru, znao sam da su svi već otišli. Pa me iznenadilo kad sam čuo sa vrata:

- Veče šefe! -ugledao sam Nikolinu u izazovnoj suknji visoko iznad koljena i jako uskoj majici ispod koje se lijepo vidio crni grudnjak sa bujnim sisama.
- Hej, Niki, šta ima? -pogledao sam ju u one oči iz kojih je kurac virio, a onda i niz bujno tijelo, pa osjetio kako mi se kurac budi.
- Ovaj.. . -počela je vrteći prstima dugu kosu što mi je bilo sexy, pa nastavila- mislila sam Vas pitati za sebe, tj o tome kako mi ide i kakvo je Vaše mišljenje o meni?
- Čuj, o tome trenutno ne mogu govoriti, ali ne ide ti loše. -dok sam to govorio gledao sam kako joj se bradavice probijaju kroz grudnjak i onu tanku majicu, dok je ona trljala nogu o nogu, a moj kurac rastao u gaćama.
- Da li bi mogla kako popraviti taj dojam? -sexy prizvuk u njenom glasu je zvonio na uzbunu u mojoj glavi, ali ja sam se sad oslonio na onu donju glavu koja je htjela njene usne, pičku i šupak istovremeno.
- Kako? -samo sam promuklo upitao, a ona mi je prišla i osjetio sam njen miris, ne parfema, već miris njene mokre pičke iu kurac je počeo sliniti u gaćama prijeteći da će probiti i gaće i hlače.

Počela je podizati suknju na više i ugledao sam njene već mokre crne tange, a kad je malo raširila noge miris njene pičke je djelovao kao crvena krpa na bika. Samo sam ju privukao i zabio jezik u njene gaćice i mokru pičku iza njih. Ciknula je, a ja sam zubima odmicao gaćice i gledao obrijanu i mokru pičku, da bi onda prstima prošao po njenim usminama i gurnuo ih unutra. Zastenjala je i malo sam joj zabijao prste u pičku, a onda ih oblizao dok me gledala u oči. Uzdahnula je, a onda se odmakla i kleknula ispred mene, te mi počela otkopčavati hlače, te ih povukla niz noge, a onda i gaće, pa oslobodila mojih dvadeset centimetara tvrdog mesa. Ljuljao se ispred njenog lica slinavog glavića koji je bio skoro ljubičast od navale krvi u njega. Sklopila je usne oko njega i gledala me u oči, malo cmoknula po njemu, nije ga gutala, pa liznula od jaja do vrha glavića, te se ustala, okrenula mi leđa, skinula tange i sjela mi u krilo sa leđima prema meni. Polako se spuštala po mom debelom kurcu, dok se uz uzdah nije spustila do jaja, onda je skinula, sandale ostala bosa i podigla se da se svojim nogama osloni na moja koljena dok sam se ja nagnuo nazad da joj olakšam. Primio sam ju za sise preko majice i grudnjaka, a ona je krenula sa nabijanjem na moj kurac. Stenjala je što od mog kurca, što od napornog položaja, a stolica ispod nas zbog nas oboje. Ja sam ju ubrzo je oslobodio majice i grudnjaka, te oslobodio njene iznenađujuće čvrste sise i sad sam ih gnječio kao da mijesim kruh. Izgleda da smo oboje bili previše napaljeni, jer nismo izdržali niti desetak minuta kad je prvo ona svršila i opustila se na mom kurcu, a onda sam ja počeo puniti njenu pičku svojom vrelom i ustajalom spermom, jer već tri tjedna nisam pojebao ženu, pa sam ispalio dobru količinu u Nikolinu. Njoj izgleda nije to smetalo, jer se meškoljila na mom još uvijek tvrdom kurcu, pa se malo ustala, ali samo kako bi se okrenula prema meni, a trenutno osvježenje na mom kurcu je brzo nestalo, čim je ona sjela na njega i obgrlila me oko vrata, pa smo se sad ljubili, dok je njena pička stezala moj kurac.

Nakon još par minuta ljubljenja i njene mužnje mog kurca, podigao sam se sa njom na kurcu i polegao ju na svoj stol, pa joj zadigao noge i počeo joj ga žestoko zabijati, dok su se njene sise tresle pri svakom mom ubodu u njenu pičku, a očima je samo kolutala dok se rukama držala za moju raskopčanu kuharsku bluzu. Jebao sam ju dobrih dvadesetak minuta, za koje vrijeme je ona svršila već tri puta, a onda sam ja ispalio i zadnju salvu svoje sperme u njenu vrelu pičku i sa kurcem u njoj čekao da mi se spusti, a to vrijeme sam kratio milujući njene bujne sise.

Kad mi se napokon opustio odmaknuo sam se od nje i obrisao joj mokru i ljepljivu pičku ručnikom, a onda i svoj kurac, pa smo se obukli, a ja sam joj kroz osmijeh rekao:

- Mislim da je ovo poboljšalo tvoje izglede za ostanak.. .
- Samo poboljšalo? ! ? -upitala je iznenađeno, pa nastavila uz širok osmijeh- Onda mislim da ćemo morati to napraviti još nekoliko puta dok ne bude definitivno.. .


I jesmo, skoro svaki tjedan, a onda je potpisala na godinu dana. Postala mi je desna ruka, a sad smo već dvije godine u drugom restoranu, ja kao Chef, a ona moj Sous Chef. I da, jebemo se svaki dan, postala je dobra sa mojom ženom, ali sex je samo na poslu, jer tamo se trebamo riješiti stresa. Sad jebem dvije žene, ali samo jedan šupak, Nikolinin, pa dok traje neka traje, ili dok me kurac ne izda.. .

Ocjena priče

4.3
Broj ocjena: 4
Broj čitanja: 12155

Autor priče

Zoran53
Zoran53
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 191 cm
Težina: 115 kg
Izgled: Krupan, no oblikovan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija