Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Stopisranje se isplatilo

Ocjena: 3

Bilo je već kasno a ja sam se vraćao kući iz noćnog kluba. Pošto živim u obližnjem selu moram ići oko 8 kilometara u obližnji gradić. Inače idem autom ali ovaj puta mi je bio pokvaren a pošto su me prijatelji tjerali da idem ipak sam otišao. Mislio sam da ću se ljepo vratiti taksijem. Tako smo tulumarili cijelu  pola noći, kad je već bilo oko 4 ujutro. Svi su bili mrtvi pijani jedini ja sam se otreznio.

Tako da sam nazvao taksi ali problem je u tome što nikoga nije bilo da vozi. I ja onakav lud odlučim da kremem pješice prema kući. U mojoj glavi osam kilometara je bilo jako malo. Jer sam pješačio 2 kilometara svaki dan kad sam iso u školu i dolazio sam tamo za dvadeset minuta tako da po mojoj matematici ovo bi bilo oko sat i dvadeset minuta. Ali nisam uzimao u obzir da nisam više bio djete pun snage i spreman za nove avanture nego sad sam imao 23 godine i bio sam mrtav umoran. Krenuo sa lagano ni sunce nije još izašlo tako da sam po mraku iso po cesti. Nikud ni žive duše cesta prazna. Kad sam iza sebe spazio svjetla udaljini. Nisam znao dal da stopiram, znate ko normalan ide usred noći u subotu usred ničega. Ali sam ipak stao sa strane i digao palac. Auto je malo produžio i onda stao. Prišao sam suvozačevom prozoru a u autu je bila jedna dobra mlada žena. " Ajde upadaju što čekaš" rekla mi je i otvorila vrata.

Ušao sam u auto i pružio ruku da se upoznamo. Tako smo se vodili par minuta i nitko od nas nije rekao ni riječi. Sad mi je bilo još čudnije, mlada žena stala nepoznatom strancu usred ničega. Svašta mi je prolazilo kroz glavu " možda je neka psihičke osoba i napast će me nožem ili je vještica.. . Znate u takim situacijama i još umorni čovjek svašta pomisli. " Pa što ti tako kasno hodaš cestom" pitala me je a ja sam joj rekao kako sam bio u clubu i sad se vraćam kući. " A ti se ne bojiš stajati tako stranacima". " Pa ono nije mi svejedno ali nisam te mogla ostaviti usred ničega". Tako smo pričali o nebitnim temama i u jednom trenutku smo se dotakli seksa. Rekla mi je da nije dugo imala odnos sa muškarcem a i ja sam bio tada slobodan. Zatim me je pogledala i rekla " znaš nisi ti ni loš, malo sam starija od tebe ali no nije bitno". I dok je to govorila uhvatila me je za kurac.

Zatim je stala sa strane, izvadila mi kurac iz hlača i počela da mi ga puši i liže jaja. Dok mi je tako pušila kurac ja sam joj stavio ruku ispod suknje i počeo da joj milujem klitoris. U Sekundi je bila vlažna dolje. Kada mi ga je dobro popušila otišla je iza na sjedala i rekla da joj dođem lizati pičku, tako da sam je prvo skinuo, raširio noge i počeo da joj ljubim i ližem pičkicu a ona mi je samo hvatala za glavu i stiskala je dublje u pičku i u isto vrijeme stenjala iz sveg glasa. Nakon toga sam se i ja skinuo, a ona mi je navukla kondom na kurac, još jednom ga polizala da bude vlažan i onda naredila da bude jebana. Počeo sam joj stavljati kurac u pičku a pošto nije se jebala dosta dugo pička joj je bila toliko uska da je dok sam ga stavljao vrištala ko nitko. Počeo sam je sve brže i brže da jebem a ona mi je samo govorila da je prevelik i predobar i da ne stajem sa tim. Nakon što sam je tako dobro izjebao sjeo sam a ona mi je sjela na kurac i počela da se nabada iz sve snage na njega. Dok mi je tako skakala po meni sise su joj letke na sve strane i svako malo kad bi mi kurac bio cijeli u njoj znala je protresti guzom jaja. Zatim sam je uhvatio i privukao k sebi, stavio joj jezik u usta i počeo je tako jako jebati da su mi jaja lupala po njezinom šupku.

Tu se toliko napalila da je svršila po meni. " Joj macane kako sam te sad zašpricala spermom sav si mokar " govorila mi je to dok se tresla od uzbuđenja. Tako smo se jebali još par minuta kad mi se spustila, makla mi kondom sa kurca i počela da ga puši kao nenormalna. Sa tajnim pušenjem nije mi trebalo dugo da me natjera da svršim. Tako da sam joj svršio po sisama. Zatim se obrisala a ja sam je povukao k sebi i počeo je ljubiti i turat jezik u usta. Tako mi je sjedila u krilu jedno petnaestak minuta. Kad smo morali krenut jer je već osvanulo jutro. Obukli smo se i razmijenili brojeve tako ako bude ikad prolazila ovim putem ponovo da se možemo ponovo dobro pojebali.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija