Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

STRANCI

Iz znatiželje sam napravio profil na jednom sajtu za upoznavanje, napravio nekoliko snimaka moga ljepotana za album i , kako su pjevali 4M, čekao efekat od tog. Kako sam već u vrlo zrelim godinama, kao klinac ljude u tim godinama smatrao sam starcima, iako se danas ne smatram „starcem“ ipak jesam star i zato sam se u pretraživanju profila usmjerio na svoje vršnjakinje i nešto malo mlađe žene.

One ispod trideset niti ne gledam, premda bih se vrlo rado upustio s njima u klinč, samo što se ohladim čim se sjetim im je otac moj vršnjak. U tom pretraživanju naišao sam na jednu ženu, baku, koja me je na prvi pogled osvojila, ugodnog i lijepog lica, s opaskom da je nezasitna u seksu. Poslao sam joj poruku da mi se sviđa, da pogleda moj profil i javi se ukoliko misli da bi se između nas nešto moglo planuti.

Nisam trebao dugo čekati odgovor u kojem je napisala da sam zgodan, da je udovica i da živi sama. Na pomisao da živi sama osjetio sam trnce u donjem dijelu trbuha i kurac u gaćama trznuo se par puta od ideje seksa s tom lijepom bakicom. S obzirom da ne volim puno okolišati nakon nekoliko poruka, poslao sam joj jednu s hipotetskim pitanjem što bi se dogodilo da joj pošaljem poruku da sam sutradan u njenom gradu, da imam vremena i da se poželim vidjeti s njom. Odgovorila je da bi rado kao i da bi otkazala sve svoje obveze.

Nakon par dana, kada sam vidio da je logirana, a kako niti jedan od providera ne omogućava izmjenu brojeva mobitela i slično, poslao sam joj poruku da ću nadolazeću subotu u određeno vrijeme biti na željezničkom kolodvoru u njenom gradu na početku petog perona.

Sve brojke sam napisao slovima. Obećala je da će biti u to vrijeme tamo, a dogovorili smo se da oboje budemo logirani na sajtu, za svaki slučaj. I došao je taj dan. Sav uzbuđen sišao sam s vlaka i ostao bez daha.

Bila je tamo, odmah sam ju prepoznao, a kako je na portalu bila slika moga tijela bez lica bio sam malo u strahu kako će reagirati kada me vidi, no što je tu je. Prišao sam i rekao tko sam, odmjerila me i rekla je da joj se sviđam i da joj drago zbog toga. Otišli smo u obližnju podzemnu garažu gdje je parkirala auto u mračnom zakutku daleko od ulaza, a i onako je bila poluprazna-Sjeli smo u auto i kada sam očekivao da krene ona se okrenula prema meni i počela mi raskapčati hlače govoreći daj da ga vidim, moram ga vidjeti tako je lijep na slikama i dok si rekao keks moje hlače i gaće bile su na kljenima, a njena glava u mome krilu pohotno gutajući mojega ljepotana koji se u hipu dignuo, tvrd kao kamen.Ona ga je lizala, cuclala, gutala, drkala i bio sam siguran da bi ga da je mogla i progutala, a nisam bio siguran koliko ću još moći izdražati prije nego joj eksplodiram i napunim usta. Odjednom je prestala, zadignula suknju i vidio sam da je ispod gola i sjela je na moj nabrekli, od lizanja i pušenja mokri kurac, ovila mi ruke oko glave i rekla puni me. Uvalila mi je jezik u usta i ljubili smo se, a ona je kao divlja skakala po meni dok nisam tako krasno svršio i ispunio joj pičku spermom. Sjedila je na meni i rekla da su u vratima papirnate maramice i da ih izvadim. Napipao sam ih i dao joj. Digla s s mene i obrisala spermu koja je iscurila iz nje. Sjela je na vozačko mjesto i rekla da sada idemo k njoj i da ćemo se lijepo i dugo kod nje jebati. Došli smo do zgrade u kojoj živi i već u liftu smo se počeli ljubiti, a ja sam joj gurao prst u mokru i od sperme ljepljivu pičku.

Uzdisala je i jecala.

Došli smo u stan, zaključala je vrata, odvukla me u spavaću sobu i bacila se na mene, počela me svlačiti i vrlo brzo bio sam potpuno gol, a kurac je opet stršio kao jarbol. Gurnula me na krevet i svukla se. Imala je, za svoje godine super lijepo tijelo, koža joj nije tako napeta kao kod mladih cura, ali za svoje godine ona je prekrasna polovnjača. Grudi ne prevelike , malo obješene, krupnih i čvrstih bradavica, na trbudhu malo špeka, onako seksi, a mačkica onoliko dlakava kako volim , jer obožavam rukom dirati pičku i volim kada je dlakava. Nije to bila šuma, već seksi šumarak. Sjela mi je na lice i ponudila pičku na lizanje. Bacio sam se na najslađi posao punom parom i gurao joj jezik u pičku, lizao usmine, cuclao klitoris, ona se izvijala, uzdisala, jecala.

Ja sam joj istovremeno razvlači gozove i nabijao ju na sebe. Cuclao sam sokove iz njene pičke, u kojima sam još osjetio svoju ljepljivu spremu, nije me nimalo smetalo. Kad muško nanjuši pičku nema ograda i smetnji, nema prepreka, sve je moguće i sve je fino.

Osjetio sam da se približava svršavanju i pojačao sam intenzitet lizanja, a ona je sve jače i jače jecala, disanje joj je postalo ubrzano i isprekidano i u jednom trenutku se zgrčila, prestala disati, lice joj se izobličilo, bradavice stvrdnule i izbočile, dva, tri puta ju je potresao grč i onda se srušila pored mene. Jebi me sada, rekla je. Razmaknuo sam joj noge i kleknuo između, podignuo sam joj rukama zdjelicu, stavio glavić na ulaz njene pičke i lagano ga gurnuo u toplu, vlažnu i mekanu unutrašnjost i potpuno se „omotala“ oko moga kurca, osjetio sam svaki njen djelić.

Spustio sam se na nju i počeo joj ljubiti grudi, cuclati bradavice i lagano sam uvlačio i izvlačio kurac, ona je rukama gužvala plahtu sa strane, jecala, uzdisala, podizala zdjelicu i nabijala se na mene pojačavajući pritisak svoje stidne kosti na moju stidnu kost. Uživao sam u tome i htio da traje što dulje, da dugo budem u njoj i uživam u svakom trenutku i bio sretan i zadovoljan zbog toga, svjestan da to neću nikada zaboraviti i nadajući se da ćemo imati priliku to i ponoviti. Važno je da sam ja sada u njoj, da su naša tijela preko moga kurca i njene pičke sjedinjena, da je njoj lijepo i da je meni lijepo. Pojačavao sam ritam i intenzitet, stavio opet ruke pod njene guzove i ponovo ih drepao, stiskao, razvlačio. Stiskao sam zube i govorio joj kako mi je lijepo i kako ju baš volim jebati, ona je govorila – jebi me, jebi me, rasturi me.

Onda je rekla da ju jebem s guza.

Klejnuo sam, ona se okrenula na trbuh, naslonila na lakotve, glavu spustila na jastuk, podignula guzu i naguzila se prema meni. U tom trenutku nisam znao bih li joj ga radije gurnuo u šupak ili u lagano raširenu, vlažnu, rumenu pičku. Primamljivo je i uzbuđujuće bilo i jedno i drugo. Ipak sam ga gurnuo u onu rupu u kojoj sam do tada bio već dva puta i stavio sam dlanove na njene guzove i počeo ju jebat, prvo polako, a zatim sve brže i brže-Uzbuđivalo me gledati kako moj kurac izlazi i ulazi u pičku, prizor je to koji se pamti i ne zaboravlja. Osjetio sam da je počela rukom masirati svoju mačkicu i pojačavati si užitak. Rekla je odi do kraja, ne štedi me, razbucaj me. Jebao sam je iz sve snage, duša mi je već, kako se kaže, izlazila na nos, znoj je kapao na njena leđa, ona je opet sve više jecala, uzdisala, uvijala guzu, nabijala se na mene i jednostavno sam u trenucima kada sam ponovo osjetio da se njeno meso grči i da stišće moj kurac otpustio sve kočnice, mahnito ju jebao i svršio što sam žešće i jače mogao.

Iscijedio sam se u nju, plesnuo je po guzi i srušio se pored nje. Ona se također jednostavno, onako potrbuške složila pored mene, satvila ruku na moj kurac i rekla mu da je bio super i da se nada da ćemo to još puno puta ponoviti.

Još Erotskih priča?

Ja i frendova mama Sanja

ja i Sanja 40 godina mama za jenamje

Trudna najbolja prijateljica

jebanje trudne najbolje prijateljice dok joj muza nema

Mala Nelly

Nakon dugo vremena susreo sam djevojku koju sam dobro poznavao iz djetinstva,pa smo noć zasladili vrelim sexom

Nova susjeda - 16.dio

Do trenutka kada su moje međunožje susrele Majine jastučaste guzice i moja jaja naletjela na njezin natopljeni prorez, moj kurac je bio tvrđi nego ikada prije. Oboje smo zastenjali dok se Majin ispruženi sfinkter stezao oko debelog korijena moje osovine. Gumena toplina njezinih analnih stijenki koje su me stezale dok joj se rektum preoblikovao oko moje tjemene osovine osjećao sam se tako dobro, više od svega o čemu sam ikada sanjao. Biti obavijen od vrha do baze u glatkom grljenju Majine guzice bilo je nebesko. Bilo je nevjerojatno erotično, ali i stvarno intimno, na čudan i neočekivan način. Maja, o moj Bože! Dahtao sam dok sam se naginjao nad njezina izvijena leđa sve dok nam se glave nisu približile i mogao joj njuškom maziti vrat. Uzela si mi sav kurac! Ušao sam skroz u tvoje dupe, Majči, super je! Uuuh Zvone! stenjala je u moja usta, poluzatvorenih očiju gorjele su od požude. Osjećam kako tvoj kurac pulsira u meni... O moj Bože, tako si duboko u mojoj guzici... Osjećam se tako rastegnuto i napunjeno, uuuh! Tako me dobro ispunjavaš, Zvone, volim se osjećati tako puna tebe! “Dušo, ti si nevjerojatna,” promrmljao sam ljubeći njezino prekrasno lice. Još uvijek kružeći prstima po njezinom nabreklom klitorisu, drugom rukom sam je obuhvatio, točno preko njezinih teških sisa. Ispunivši dlan velikom teškom sisom, uhvatio sam se za Majino sladostrasno tijelo i pritisnuo prsa na njezina izvijena leđa. Držeći Maja čvrsto uza sebe, promiješao sam joj utrobu svojom drškom za istezanje stražnjice, natjeravši je da nekontrolirano stenje kad me njezin šupak počeo nepravilno stiskati. Dok sam polako ljuljao bokovima u njezino mesnato dupe, kost mi se trzala od zadovoljstva unutar Majinog toplog baršunastog rektuma. Moje je uzbuđenje raslo iz sekunde u sekundu, a očito je raslo i Majino dok su moji prsti ubrzavali trljanje klitorisa. Ovo je nevjerojatno, progunđao sam u njezino zadihano lice dok sam nastavio polako brusiti svoj potpuno zakopani kurac unutar njezinog tijesnog analnog tunela, drhteći cijelim tijelom, opijen svojim prvim okusom sodomije. Ti si najbolja Majči! Tvoja guzica je epska... Tako vruća i uska, tako dobra! Ohhh jebote! Odjednom je Majino tijelo počelo drhtati poda mnom, a oči su joj se otvorile. Usta su joj bila opuštena, a njezin punjeni šupak sve se jače stisnuo oko mene dok je žurno mrmljala: Uuuh, poljubi me Zvone, ja sam... Ooooh jebote, svršit ću! Ohh da, dodirni mi klitoris, nastavi me trljati kao to, da! Uuhhh jebote da, poljubi me, prstom me, poljubi meee! Brže vrteći njezin klitoris između prstiju, jedva sam imao vremena usisati njezina ponuđena usta u svoja prije nego što je došla Maja. Bilo je tako iznenadno i intenzivno. Mlatila je u mom zagrljaju i osjetio sam kako mi sokovi od njezine mace kapaju po prstima dok se njen mreškasti rektum počeo ritmički stezati i otpuštati, masirajući moju potpuno zakopanu osovinu. Osjećao sam se nevjerojatno. Majin ionako pripijeni šupak još se više zategnuo dok me njezin sfinkter istegnut kao prianjajući penis zgrabio u podnožju, a njezini analni zidovi stisnuli su moju dužinu u slijedu mužećih analnih poteza koji su mi oduzeli dah. Bilo je jednostavno predobro. Prije nego što sam to uopće shvatio, svršavao sam kao lud u Majino dupe, puneći joj rektum bujičnim mlazom toplog sjemena. Mislim da je osjećaj moje sperme koja je preplavila njezinu utrobu učinio njezin orgazam još intenzivnijim, jer je njezina maca samo nastavila šikljati po mojim prstima od klitorisa. Oduševljeni tako snažnim vrhuncem, iznenađeni intenzitetom našeg prvog analnog spajanja, Maja i ja smo uživali u usnama, a naša divlja ljubavnica prigušivala je naše gunđanje oslobađanja.

Nova susjeda - 15.dio

Nova susjeda izmišljena priča - serijal

Nova susjeda - 14.dio

Nova susjeda izmišljena priča - serijal

Ocjena priče

4.7
Broj ocjena: 6
Broj čitanja: 4923

Autor priče

Lejla
Lejla
Ja sam: Žensko
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 165 cm
Težina: 64 kg
Izgled: Vježbam svakodnevno!
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Smeđa
Horoskop: Djevica
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija