Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

STRANCI

Iz znatiželje sam napravio profil na jednom sajtu za upoznavanje, napravio nekoliko snimaka moga ljepotana za album i , kako su pjevali 4M, čekao efekat od tog. Kako sam već u vrlo zrelim godinama, kao klinac ljude u tim godinama smatrao sam starcima, iako se danas ne smatram „starcem“ ipak jesam star i zato sam se u pretraživanju profila usmjerio na svoje vršnjakinje i nešto malo mlađe žene.

One ispod trideset niti ne gledam, premda bih se vrlo rado upustio s njima u klinč, samo što se ohladim čim se sjetim im je otac moj vršnjak. U tom pretraživanju naišao sam na jednu ženu, baku, koja me je na prvi pogled osvojila, ugodnog i lijepog lica, s opaskom da je nezasitna u seksu. Poslao sam joj poruku da mi se sviđa, da pogleda moj profil i javi se ukoliko misli da bi se između nas nešto moglo planuti.

Nisam trebao dugo čekati odgovor u kojem je napisala da sam zgodan, da je udovica i da živi sama. Na pomisao da živi sama osjetio sam trnce u donjem dijelu trbuha i kurac u gaćama trznuo se par puta od ideje seksa s tom lijepom bakicom. S obzirom da ne volim puno okolišati nakon nekoliko poruka, poslao sam joj jednu s hipotetskim pitanjem što bi se dogodilo da joj pošaljem poruku da sam sutradan u njenom gradu, da imam vremena i da se poželim vidjeti s njom. Odgovorila je da bi rado kao i da bi otkazala sve svoje obveze.

Nakon par dana, kada sam vidio da je logirana, a kako niti jedan od providera ne omogućava izmjenu brojeva mobitela i slično, poslao sam joj poruku da ću nadolazeću subotu u određeno vrijeme biti na željezničkom kolodvoru u njenom gradu na početku petog perona.

Sve brojke sam napisao slovima. Obećala je da će biti u to vrijeme tamo, a dogovorili smo se da oboje budemo logirani na sajtu, za svaki slučaj. I došao je taj dan. Sav uzbuđen sišao sam s vlaka i ostao bez daha.

Bila je tamo, odmah sam ju prepoznao, a kako je na portalu bila slika moga tijela bez lica bio sam malo u strahu kako će reagirati kada me vidi, no što je tu je. Prišao sam i rekao tko sam, odmjerila me i rekla je da joj se sviđam i da joj drago zbog toga. Otišli smo u obližnju podzemnu garažu gdje je parkirala auto u mračnom zakutku daleko od ulaza, a i onako je bila poluprazna-Sjeli smo u auto i kada sam očekivao da krene ona se okrenula prema meni i počela mi raskapčati hlače govoreći daj da ga vidim, moram ga vidjeti tako je lijep na slikama i dok si rekao keks moje hlače i gaće bile su na kljenima, a njena glava u mome krilu pohotno gutajući mojega ljepotana koji se u hipu dignuo, tvrd kao kamen.Ona ga je lizala, cuclala, gutala, drkala i bio sam siguran da bi ga da je mogla i progutala, a nisam bio siguran koliko ću još moći izdražati prije nego joj eksplodiram i napunim usta. Odjednom je prestala, zadignula suknju i vidio sam da je ispod gola i sjela je na moj nabrekli, od lizanja i pušenja mokri kurac, ovila mi ruke oko glave i rekla puni me. Uvalila mi je jezik u usta i ljubili smo se, a ona je kao divlja skakala po meni dok nisam tako krasno svršio i ispunio joj pičku spermom. Sjedila je na meni i rekla da su u vratima papirnate maramice i da ih izvadim. Napipao sam ih i dao joj. Digla s s mene i obrisala spermu koja je iscurila iz nje. Sjela je na vozačko mjesto i rekla da sada idemo k njoj i da ćemo se lijepo i dugo kod nje jebati. Došli smo do zgrade u kojoj živi i već u liftu smo se počeli ljubiti, a ja sam joj gurao prst u mokru i od sperme ljepljivu pičku.

Uzdisala je i jecala.

Došli smo u stan, zaključala je vrata, odvukla me u spavaću sobu i bacila se na mene, počela me svlačiti i vrlo brzo bio sam potpuno gol, a kurac je opet stršio kao jarbol. Gurnula me na krevet i svukla se. Imala je, za svoje godine super lijepo tijelo, koža joj nije tako napeta kao kod mladih cura, ali za svoje godine ona je prekrasna polovnjača. Grudi ne prevelike , malo obješene, krupnih i čvrstih bradavica, na trbudhu malo špeka, onako seksi, a mačkica onoliko dlakava kako volim , jer obožavam rukom dirati pičku i volim kada je dlakava. Nije to bila šuma, već seksi šumarak. Sjela mi je na lice i ponudila pičku na lizanje. Bacio sam se na najslađi posao punom parom i gurao joj jezik u pičku, lizao usmine, cuclao klitoris, ona se izvijala, uzdisala, jecala.

Ja sam joj istovremeno razvlači gozove i nabijao ju na sebe. Cuclao sam sokove iz njene pičke, u kojima sam još osjetio svoju ljepljivu spremu, nije me nimalo smetalo. Kad muško nanjuši pičku nema ograda i smetnji, nema prepreka, sve je moguće i sve je fino.

Osjetio sam da se približava svršavanju i pojačao sam intenzitet lizanja, a ona je sve jače i jače jecala, disanje joj je postalo ubrzano i isprekidano i u jednom trenutku se zgrčila, prestala disati, lice joj se izobličilo, bradavice stvrdnule i izbočile, dva, tri puta ju je potresao grč i onda se srušila pored mene. Jebi me sada, rekla je. Razmaknuo sam joj noge i kleknuo između, podignuo sam joj rukama zdjelicu, stavio glavić na ulaz njene pičke i lagano ga gurnuo u toplu, vlažnu i mekanu unutrašnjost i potpuno se „omotala“ oko moga kurca, osjetio sam svaki njen djelić.

Spustio sam se na nju i počeo joj ljubiti grudi, cuclati bradavice i lagano sam uvlačio i izvlačio kurac, ona je rukama gužvala plahtu sa strane, jecala, uzdisala, podizala zdjelicu i nabijala se na mene pojačavajući pritisak svoje stidne kosti na moju stidnu kost. Uživao sam u tome i htio da traje što dulje, da dugo budem u njoj i uživam u svakom trenutku i bio sretan i zadovoljan zbog toga, svjestan da to neću nikada zaboraviti i nadajući se da ćemo imati priliku to i ponoviti. Važno je da sam ja sada u njoj, da su naša tijela preko moga kurca i njene pičke sjedinjena, da je njoj lijepo i da je meni lijepo. Pojačavao sam ritam i intenzitet, stavio opet ruke pod njene guzove i ponovo ih drepao, stiskao, razvlačio. Stiskao sam zube i govorio joj kako mi je lijepo i kako ju baš volim jebati, ona je govorila – jebi me, jebi me, rasturi me.

Onda je rekla da ju jebem s guza.

Klejnuo sam, ona se okrenula na trbuh, naslonila na lakotve, glavu spustila na jastuk, podignula guzu i naguzila se prema meni. U tom trenutku nisam znao bih li joj ga radije gurnuo u šupak ili u lagano raširenu, vlažnu, rumenu pičku. Primamljivo je i uzbuđujuće bilo i jedno i drugo. Ipak sam ga gurnuo u onu rupu u kojoj sam do tada bio već dva puta i stavio sam dlanove na njene guzove i počeo ju jebat, prvo polako, a zatim sve brže i brže-Uzbuđivalo me gledati kako moj kurac izlazi i ulazi u pičku, prizor je to koji se pamti i ne zaboravlja. Osjetio sam da je počela rukom masirati svoju mačkicu i pojačavati si užitak. Rekla je odi do kraja, ne štedi me, razbucaj me. Jebao sam je iz sve snage, duša mi je već, kako se kaže, izlazila na nos, znoj je kapao na njena leđa, ona je opet sve više jecala, uzdisala, uvijala guzu, nabijala se na mene i jednostavno sam u trenucima kada sam ponovo osjetio da se njeno meso grči i da stišće moj kurac otpustio sve kočnice, mahnito ju jebao i svršio što sam žešće i jače mogao.

Iscijedio sam se u nju, plesnuo je po guzi i srušio se pored nje. Ona se također jednostavno, onako potrbuške složila pored mene, satvila ruku na moj kurac i rekla mu da je bio super i da se nada da ćemo to još puno puta ponoviti.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Ocjena priče

4.7

Autor priče

Lejla
Lejla
Ja sam: Žensko
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 165 cm
Težina: 64 kg
Izgled: Vježbam svakodnevno!
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Smeđa
Horoskop: Djevica
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija