Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Strasna kči i majka part 1

Ocjena: 3.6

Tada sam imao 18 godina kad se ovo desilo. Išao sam kod jedne svoje prijateljice koja je bila isto godište kao i ja kako bi završili neki projekt iz škole. Došao sam kod nje pokucao na vrata a ta ista mi je otvorila njezina mama. To je bila bomba i pol od žene, duga crna kosa, velike okrugle sise, dupe koje možeš samo zamišljati i duge noge, a najviše je izgledala seksi kad je imala na sebi usku kratku haljinu i štikle a to je baš taj dan to nosila. Rekla mi je da uđem u kuću kako me njezina kći već čeka.

Ušao sam u kuću i otišao do sobe a moja prijateljica je bila sva ljuta, pitao sam je što se dešava a ona mi je rekla da joj se mama sprema na spoj sa nekim tipom jer su joj se roditelji rastali kad je ona bila mala. Tu sam je tiješio da će sve biti u redu i nakon toga smo otišli da radimo projekt. Brzo smo završili tako da smo imali viška vremena. Tako da sam je pitao jeli hoće da igramo jednu igru sa dominama. Posložite domine u visinu i morate izvlačiti jednu po jednu i ako se kula sruši moramo skinuti jedan dio odjeće sa tijela. Ona je na to pristala jer je vjerovala da je spretnija od mene pa da ću ja stalno gubiti ali zapravo je bilo obrnuto. Da vam ne pričam sve prebaciti ću se odmah kad je ona bila u doljnjem rublju a ja sam imao još hlače na sebi. Zatim je ona izgubila i morala je skinuti grudnjak, imala je sise na mamu velike i okrugle a bradavice su joj svake sekunde sve sviše stršile van, tako da sam znao da je nije stid biti gola ispred mene. Zatim sam izgubio i moto sam skinuti hlače i ostati u boksericama. Kako smo tako sjedili polu goli meni se počeo nadizati kurac i moglo se jasno vidjeti kako mi se kurac ocrtava od bokserice.

Mogao sam je vidjeti kako joj se pogled svako malo spušta prema dolje i moglo se jasno vidjeti da joj je pička bila ovlažila jer su joj gaćice bile mokre. Nakon toga je ponovo izgubila i morala je da skine i zadnji dio robe sa sebe. Kada je skinula sjela je raširenih nogu i mogao sam jasno vidjeti pičku iz koje je curilo a ona si je samo grizla usnice, a meni je kurac bio sve tvrđi i tvrđi. Zatim sam se ustao došao kraj nje i stavio joj jezik u usta i sa drugom rukom je počeo trljati pičku. Isti tren kad sam je uhvatio za pičku ona mi je skinula bokserice i počela da mi ga drka. Uhvatio sam je i bacio na krevet, raširio joj noge i počeo da joj ližem pičku i u isto vrijeme stiscem sise sa rukama a ona me je pritiskala nogama i govorila da nestajem.

Nakon nekih 5 minuta tako lizanja pičke uto sam se a ona mi ga je stavila sebi u usta i počela da mi ga puši i liže jaja. Nakon što mi ga je dobro popušila navikla mi je kondom na kurac, ponovo legla na leđa, raširila noge i rekla da joj ga cijelog stavim u nju ako može. Tako da sam joj stavio prvo glavič u pičku i nastavio da ga turam unutra, a ona ke svaki put kad bi ga pomako vrisnula iz sveg glasa. Tako sam ga stavio skroz do kraja kad mi je rekla da ne idem dublje jer nemože više izdržati jer je prevelik za nju. Tako da sam je jebo do te granice. Nakon nekoliko minuta takve jebačine sjeo sam na krevet a ona mi se nabila na kurac i počela da skače kao luda.

Zatim sam trebao da svršim tako da je kleknula na koljena a ja sam joj počeo svrstavati po licu, ustima i sisama. Kad sam joj svršio počela la mi da mi ga oblizije tako da je pokupila svu spermu sa njega. Nakon toga je otišla u kupatilo kako bi se obrisala a ja sam sjeo na krevet i uživao i taman u tom trenutku ulazi njezina mama skroz gola samo u štiklama " sve sam vidjela jebaču mali, sad za kaznu što si mi jebo kćer uzet ćeš svoje stavi i reći joj da moraš da ideš ali ćeš otići zapravo i moji sobu da te ja naučim reda". Tako da sam sam se kao obukao i rekao da idem i otišao zapravo u sobu njezine majke.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija