Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Strasno sam pojebao mladu urednicu

Informaciju koju sam sa odličnom galerijom fotografija objavio na portalu, čiji sam suradnik tek počeo biti, brojala je iz časa u čas na tusuće novih čitatelja. Bili smo prezadovoljni i mlada urednica i ja, šezdesetogodišnji novinar, komu je trebala samo jedna tezga da sebi sakrije crni fond od ljutite supruge. A onda, kao po ritualu, počinje dopisivanje na društvenim mrežama sa urednicom.
-Priča je hit, i ova i one prve. A i fotke su jake i dobre do bola.
-Sve će biti još bolje, samo pričekajte, sačinio sam u glavi spisak potencijalnih tema, rekoh joj.

Persirali smo se još, jer suradnja je trajala tek dva tjedna.
-Branislave kako su vaše fotografije ovako cool. Najbolje su, a i najzinimljivije, upita me mlada urednica Vikica jedne večeri.
-Ja jednostavno poštujem osnovna pravila fotografisanja, položaj sunca, otvor blende, kompoziciju, primijetio sam da objavljujete fotke bez ljudi, mutne fotke, slike na kojima su ljudi okrenuti leđima, siječete im lica.. .
-Pa sad imamo vas. A vi biste mi mogli preporučiti jedan dobar fotoaparat i ja želim da budem učinkovita na tom planu.

I da mi pokažete neke tajne.
-Vrlo rado, rekoh. Nakon polusatne pretrage ponuda poslah joj linkove tri dobra kompaktna aparata.
-Evo urednice, našao sam za vas tri dobra fotića, nisu veliki, a brzi su, rekoh odvažno.
-Vidite Branislave je želim da je velik i spor, reče mi urednica Vikica. Uočih u trenu na što aludira, ali želio sam potvrdu.
-Pa u mene je takav, rekoh joj.
-Nadam se da ćete mi poslati njegovu fotku, reče.
-Uzeh drugi aparat i posliikah svog Nikona, pa joj šutnu fotku.

-Opet me niste razumijeli, reče urednica Vikica.
-Jesam, jesam i poslah joj tri fotke jako dignutog kurca, sa glavićem stavljenim na kocku papira. Na njoj sam napisao za urednicu Vikicu i stavio datum. Na drugoj fotki sam ispred ogromnog glavića stavio staru zdravstvenu iskaznicu, knjižicu, koja je dočaravala svu njegovu ljepotu i veličinu. I poslah joj. Dodatno sam se uzbudio činjenice da će trideset godina mlađa urednica od mene vidjeti moju intimnu stvar.
-Kako će reagirati? -Da nisam bio previše grub i bezobrazan?

-Hoće li mi otkazati suradnju, pitanja su koja su me mučila. Nije se javljala desetak minuta, za mene velikih kao deset dana.
-Branislaveeeee, napisala je mlada urednica.
-Recite, odgovorih kratko.
-Pa to u vas je zvijer, neman, je li on doista takav.
-Pa naravno da jeste.
-A šta ga je tako razgoropadilo? -Naše dopisivanje.
-Gdje vam je supruga? -Tu na metar od mene, drijema na trosjedu.
-Joj ja se sramim, vi biste mi otac mogli biti, a ja tako, moja mama je vaše godište.
-Pa dobro, ja se izvinjavam i prekidamo prepisku.

-Neeeee! ! ! Odavno ovako nisam bila nabrijana i uzbuđena. Nakon razvoda i nekoliko neuspješnih pokušaja sa umišljenim tipovima, uglavnom šiljokuranima, moji prsti su mi jedina utjeha. Idem da se isprstarim u toalet, a gledaću u ove fotke, reče mi Vikica. Te noći smo se dopisivali do dva iza ponoći. Dogovarali smo kafu, ali rekla mi je da uskoro očekuje tetku i da bi joj bila velika nelagoda da ga izvučem krvavog iz nje. Pisali smo tako desetak dana i onda dogovorili susret, na kafici.

Ubrzo smo se odvezli u mali neprimjetni motel, zatražio sam dnevni boravak. I dobih sobu 113, na prvom katu. Bio sam zbunjen, imao sam tremu, malo sam se bojao, mada sam iza sebe imao bogato iskustvo sa ženama i to sa onim od 18 pa do 70 godina. Ali Vikica mi je bila šefica, ovo je prilika da se prvi put vidimo, šta ako joj se ne dopadnem kad se skinem, pitanja su navirala. Popili smo kafu, ja sam uzeo i čašu crng vina, ponudio sam i njoj jedan gutljaj. Ispila je, rekao sam joj da vino diže samopoudanje, Uputismo se na sprat i uđosmo u sobu 113.

Vikica je otišla pod tuš, potom i ja. Goli, potpuno goli, legosmo jedno pored drugog, pokriveni do grla. Nismo vjerovali ni ona ni ja da smo pod jednim pokrivačem. Vikica pođe rukom dole i uhvati me za poludignut kurac.
-Želim da se uvjerim da je to onaj sa fotke, grubo se našali. Ljubio sam je i gledao u prelijepe crne oči kao u Arapkinje. Usne su joj bile srcolike, prelije crte lica ima. A tek sise. Dojila je dvoje djece, ogromne su sa prelijepim bradavicama , lijepo mirišu. Ljubio sam ih i sladio se.

Potom sam jezikom išao niz stomak do pičkice, uredno podšišanog trokuta, prelijepih usmina. I dalje mi je kurac bio nedovoljno krut, strah me obuzimao. Vikica se okrenu, započesmo nježno pozu 69. Osjećao sam da mi se kurac kruti u njenim ustima, znalački ga je prvo pušila, a onda sam je jebao u usta, do krajnika.
-Hajde ti gore, reče mi, volim da te gledam u oči dok ulaziš u mene. Tako je i bilo ušao sam nekako, kurac mi nije još uvijek bio najtvrđi, ali toplina i vlažnost njene pičke i moje misli usredsređene na duplo mlađu ženu koju treba da zadovoljim i da uživam sa njom, razgoropadile su me.

Ubrzo sam pojačao ritam, zakucavajući svoj debeli kurac do kraja u prelijepu Vikicu.
-Joj otkad nisam imala kurac u sebi, joj otkad nisam svršila sa kurcem, rekla je Vikica. Malo-malo pa je izgovarala riječi joj Brane, uh Brane, tako Brane. A onda njeno svršavanje, osjetih grčenje njene prelijepe mlade pičke, zagrebala me je noktima po slabinama i rekla zabijaj ga sad jako, Svršavaaaam , joj kako svršavam. Nemoj u mene, molim te.
-Ima do toga još, počeh da se kurčim. Hoću da te jebem dugo.

Sad ću tek da te jebem kako znam. Mijenjao sam ritam uboda, išao sam šest puta lagano, pa sedmi put odlučno. Rekao sam joj to, brojali smo skupa, a onda sam prešao na sedmi jači ubod, pa treći, želio sam da promjenom ritma spoznam da li blefira kada rekne joj Brane. Joj evo 2-0 za mene, ja opettttt, joj majko mila, joj kako mi je lijepo, glasno je ječala, znao sam da nas čuju dole na recepciji, i to me je palilo. Vikica je svršila i rekla idem ja gore. Zajahala me je, dodirivajući me ogromnim sisama, ljubio sam ih, a ona je sve češće jezikom tražila moj jezik.

Nabijala se grubo i ubrzo svršila treći put. Hajde sad ti, jebi me kako želiš i svrši, moram se odmoriti, rekla je. Ušao sam u nju otpozadi, nabijao je žestoko držeći je za kukove.
-Toliko si vlažna, sva jaja su mi mokra, curi mi i niz noge, rekao sam joj.
-Nikad se ovako slatko nisam jebala, reče mi. Hoćeš po guzi i leđima da ti istresem jaja? Ne, okrenuću se, hoću da vidim kako ta debela kurčina šprica. U zadnji mah ga izvukoh, Vikica se opruži uze ga u ruku i prinese licu liznu ga a zatim je obilo zalih po očima, nosu i vratu.

-Eto tako jebe šezdesetogodišnji kurac, pohvalih se. Ali nakon pauze ću te jebati da me zapamtiš, rekoh joj.
-Meni je i ovo dosta. Idem pod tuš pa se onda mazimo, prrija mi svaki trenutak sa tobom, reče mi Vikica. Tog dana jebali smo se još jednom, jako žestoko i dugo. Sexmaher

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija