Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

STRASNO SAM POJEBAO ZGODNU VLASNICU MALE KLINIKE

Živjeli smo pretešku godinu, ne samo moja obitelj, već i susjedi, svi u našem malom gradu i regionu. Gospodraska kriza na svjetskoj razini ostavila je velike posljedice i na naše društvo, pogotovo na moju branšu.
Završavao sam prvu polovinu dana u uredu, kada me je ravnatelj pozvao k sebi. Znao sam da me nema zašto prekoriti jer sam mjesecima radio bez plaće, a sve svoje obaveze sam poštovao kao da je sve u redu. Snalazio sam se kako sam znao i umio da prehranim svoju četveročlanu obitelj, suprugu, koja nigdje nije radila, i dva sina blizanca, koja su tek završavala prvi osnovne.
-Slušaj Damire, ovdje ti je broj telefona i adresa gospođe Zrinke. Ona ima nešto poput klinike. Suprug joj godinama radi u Njemačkoj i investirao je mnogo novaca u te aparate, šta ja znam , od onih snimača krvnih sudova u koloru, do magnetne rezonance, mašina za fizijatrijui savremenih ultrazvučnih strojeva.

Idi sad kod nje, dogovorili smo reklamu probno na mjesec dana, a ona inzistira da ti dođeš i načiniš joj prijedlog i test radio-reklame. Da, i nemoj žuriti, gospođa je galantna i elegantna, reče mi ravnatelj trljajući bradu.
Pogledao sam se u toaletu, malo sredio, i sam sebi rekao to stari, evo ti prilike za dobar kres i koju šoldu. Bez žurbe.
Tih dana doma smo raspolagali sa posljednjom novčanicom od stotinu kuna, računi su nam bili u minusu, sve što sam zarađivao išlo je za komunalije i kredite.
Trebalo je pet minuta vožnje da stignem do te male klinike. Vozilo sam parkirao pedeset metara dalje ispred ljekarne, čisto da nitko ne zna da sam tu, kod nje.
Pozvonio sam dva puta kratko i gorio od nestrpljenja ko će mi otvoriti. Začuo sam korake ženskih potpetica, vrata su se otvorila, pogledale su me dvoje crnih očiju, prepunih sjaja, a punačke usne su mi poslovno sa blagim osmijehom rekle „dobar dan, izvolite uđite, krenite za mnom“.


Zrinka me je provela kroz malu kliniku, koja mi je u prvi mah ličila na nekakav labirint. Ko će se ovdje snaći, pomislio sam u sebi. Na sve strane monitori i medicinski ležaji, te razna aparatura i to sve pokriveno folijom. Nekorišteno.
Tutnula mi je u ruke spisak tehnike i desetak imena i prezimena liječnika iz nekoliko gradova, koji će gostovati kod nje i pregledati pacijente. Skužio sam da je najvažnije da im vještom reklamom osiguram što više pacijenata. Znao sam da ću uspjeti, a ona je to i zaključila po mom klimanju glave i optimističnom osmijehu.
-A sad idemo da se počastimo. U narednoj prostoriji, koja je ličila na kafanski separe, na malom klub stoliću bio je mali oval sa suhomesnatim delicijama, maslinama, sirom i umacima. U kristalnoj flaši nalazi se konjak, a sa strane nekoliko boca piva i litra crnog vina.


Gricnuo sam iz kurtoazije par listića slavonskog kulena i neprestano motrio lijepe Zrinkine oči. Svaki put bih dobijao po malo stidljivi osmijeh. Zaključio sam da gospođa Zrinka ima sve što joj treba, samo nema muškarca. Njene ogromne grudi, koje su željele van iz elegantne bijele bluze su me mamile. Bradavice su probijale, ocrtavale su se, podsjećale su me na dvije krupne zrele višnje. Jedno dugme više otkopčano je krivo što su moje oči letjele u njeno poprsje, a što je gospođino lice crvenilo.
Imala je 42 godine, šest godina više od mene.
-Uspjet ćemo gospođo Zrinka, napunit ću vam ordinaciju već za prvi posjet liječnika. Dat ću sve od sebe i garantiram vam da ćete ubrzo biti poznati ne samo u ovom gradu, rekoh joj.
-Sviđa mi se to da ćete dati sve od sebe, u tom slučaju ja ću vam adekvatno odgovoriti.

Nećete zažaliti što ste otpočeli suradnju.
Nakon par odgovora na njene upite o mom bračnom statusu, ženi i djeci, izblefirao sam da bih pošao kući.
-O nikako Damire. Popit ćemo po koju, željna sam da sa nekim razmijenim koju riječ, sama sam i danju i noću. Kud žurite?
To sam čekao, a onda sam sproveo u djelo svoj uhodani trik. Palio je kod svih žena. A bio sam prilično iskusan, na mom popisu jebanih žena bilo ih je pedeset, od maturantkinja i studentica do elegantnih baba, koje su i u sedmoj deceniji žudjele za tvrdim mesom.
Takav sam po prirodi, a u životu sam vrlo discipliniran, nepušač, pijem tek po malo, atletski sam građen i veoma obdaren. Po muškoj liniji. Moj komad u gaćama imponirao je kod žena i debljinom i duljinom, a najviše izgledom glave, kao zvonce od bicikla, što bi rekli moji stariji susjedi.


-Gospođo Zrinka, bit ću iskren u potpunosti. Ni manje temperamentnom muškarcu od mene ne bi bilo lako da sjedi naspram tako lijepe žene i da garantira za svoje poteze. Kako da sjedim miran gledajući u te krupne lijepe oči, vaše usne su savršenstvo a i dugme više na bluzi vam je otkopčano. Šta ako pođem usnama ili rukama?
-Pokušajte lijepi Damire, onda bi ovaj poslovni aranžman bio upotpunjen i vjerovatno bi potrajao duže, nasmiješila se.
Za sekundu ili dvije već su nam se usne spojile u strasan dug poljubac, osjećao sam konjak na njenom jeziku. Potom sam je privukao rukama, a onda se i našalio.
-Zrinka, šteta je da gužvate ovu prelijepu bluzu. Skinite je.
-To vama prepuštam ljepotane.
Ustala je i prišla mi na pola koraka, stajala je između mojih koljena.

Sjedio sam i u nevjerici gledao prelijepu ženu ispred sebe. Otkopčao sam joj bluzu lagano, dugme po dugme, a onda svukao vrh brusa sa lijeve sise. Velika bradavica sa prelijepim tamnim oreolom me mamila, poljubio sam je senzualno, liznuo vrhom jezika, i povukao brus i sa druge, ponovivši dodir i lizanje. Otkopčah joj grudnjak na leđima, dvije prelijepe pune sise su se zanjihale ispred mene. Ustao sam, podigao svoju majicu, svukao je i Zrinku privukao k sebi na maljave grudi. Zagrlio sam je jako i ljubio najnježnije što sam mogao, mada sam imao nagon da je odnesem na rukama i pojebem kao zagorjeli student.
Desnu ruku sam joj položio na njen lijevi guz, odmakao sam usne od njenih, pogledao je u oči i rekao da je preslatka , da ima najljepše sise i savršeno oblikovanu guzu. Pocrvenila je još više i svojim nježnim prstima potražila moj dignuti komad, koji se opružio ispod bokserica i lanenih hlača.


-Ooooo, pa sad mi je jasno zašto žene o vama Damire govore tako biranim riječima. Slušala sam jednu gospođu kod frizerke, pričala je o vama, a kada ju je frizerka pogledala u oči postala je zagonetnija. Predlažem da se povučemo do onog ugla, bit će nam komfornije, rekla je Zrinka.
Ljubio sam joj sise, vrat, usne, stomak, leđa i dao do znanja da želim da joj skinem preostalu odjeću. Uradio sam to u dva poteza. Ostala je u sandalama sa visokim potpeticama, željela je da ostavi utisak žene veće visine.
I ja sam bio kao od majke rođen, Zrinka je odmah rukom pošla do mog ukrućenog vršnjaka, povukla mu je par puta kožicu gore dole i upitala.
-Vi kao da ste obrezani, koža vam ne ide preko glavića?
-Ma nisam, nego glavat je i takav sam od kad pamtim za sebe. Djeca su me uvijek zadirkivala zbog toga, ali i ja njih, jer mi je bio najveći.


Zrinka je čučnula, poljubila glavić, liznula ga, par puta vrhom jezika mi dodirnula rupicu na glaviću i počela pohotno da mi puši. Jednom rukom mi je pokušala da uzme jaja, ali nije uspijevala. Nisam vodio ljubav sa ženom čitavu sedmicu, bili smo neurozni zbog besparice.
Podigao sam desno stopalo i golim palcem noge joj ovlaš dodirnuo rascjep. Zrinkina pička je curila, kao da iz probušene posude curi nekakva uljkasta tečnost.
Uhvatio sam je za ruku, dao do znanja da želim da ustane i rekao joj.
Lijepa moja Zrinka , izvolite lezite na ležaj, na leđa naravno, želim da vam jezikom istražim tu prelijepu pičkicu.
Savršeno je mirisala, imala je lijepo potrkesani i oivičeni trokutić i moj prvi dodir jezika dočekala je sa uzvikom uh i joj. Dok sam je lizao, muški ego je u meni progovorio da se moram pokazati u punom svjetlu, Sve mi je polazilo za rukom.

Nakon petominutnog lizanja, Zrinka mi dlanovima stavljenim na moje uši podiže glavu i reče, prestajući me persirati , - jebi me Damire, meni kurac treba, nisam ga osjetila dugo, a ovakav nikada.
-Kako želiš ljepotice da se pojebemo, koju pozu, da li žešće ili nježnije?
-Krenimo za početak ovako misionarski, da te osjetim na sebi, da mi dišeš za vrat.
Dok sam je ljubio, Zrinka je rukom nanijela glavić na svoje usmine, njih dvoje dole kao da su se upoznavali. Načinio sam par blagih pritisaka i prvo ušao glavićem, a potom do polovine kurca. Povukao sam ga nazad, skoro da izađe i ponovio ulazak još dva puta, a onda ga sjurio do jaja. Jeknula je.
-Joj, kako si ušao u mene, kako ti je debeo i velik kurac, osjetim te na sve starne. Jebi me i rasturi, želim da budem tvoja Damire.


Dobio sam novu dozu snage, podigao sam joj prelijepe noge na svoja ramena i odlučnim ubodima kurca jebao energično i duboko. Škripao je trosjed, što je cijelu situaciju dodatno erotiziralo.
Išao sam svoj stari trik, koji je izluđivao žene, pogotovo one neiskusne i one koje nisu imale redovan seks, te one koje su se sa muževima jebale iz čiste obaveze.
Odredio sam ritam, tako šro sam se zabijao šest puta nježno i blago do jaja i lagano ga izvlačio, a sedmi put sam ga jako zabijao i vadio, pa sam mijenjao odnos tih brojeva, e onda sam prakticirao da kad ga zabijem do jaja ostanem par sekundi u njoj.
Zrinka me pratila jakim uzdasima i komentarima. Moj slatki jebač, ovome sam se i nadala, imaš zlatan kurac, a onda se skoro proderala, evo ja svršavaaaam.
Osjetio sam kontrakciju pičkinih mišića oko kurca, umirio sam se i na taj način produžio svoj orgazam.


Izašao sam iz Zrinke i zatražio da idemo otpozadi. Joj kako je lijepo ulazio, kako smo imali dobar ritam. Za razliku od drugih žena i Zrinka se pomjerala ka meni u ritmu nabijanja kurca, pa je seks bivao sve žešći.
Sa strane je bila velika staklena površina u kojoj se vidio savršen odraz naših golih tijela. Kakav ples su igrale njene velike sise, kako su se moji mišići na debelom mesu ili guzi upinjali da pojačaju utisak i umjetnički dojam. Iako smo se prvi put jebali, bio sam gospodar situacije. Mogao sam još dugo jebati a da ne svršim. Počeo sam mijenjati uglove ulaska u Zrinku, što ju je ludo palilo, a kada sam se povio ka dole i odozdo joj zabijao kurac, reagovala je riječima, e tu, tu nek me dira glavić. Znao sam da sam joj našao G tačku. Zrinka je zadrhtala, rekla joj majko kako mi je lijepo i počela još jaće svršavati.

Kad se smirila izvukao sam i upitao sam je da li bi bila ljubazna da me malo zajaši.
-Kako, naprijed sisama ili da ti okrenem leđa?
-Okreni se naprijed da se igram prelijepim sisama.
I dok sam se namještao otvorio sam malo pivo i povukao par gutljaja.
-Daj i meni mili, reče i otpi dobar gutljaj.
A kada mi je sjela na kurac, počela je da pokazuje grubosti. Mislio sam da joj pokreti nisu sinhronizovani, da je slučajno pogruba, ali sam se uvjerio da ona uživa u jakom nabijanju. Guzom me je često udarala po jajima, nije mi baš bili prijatno, ali dodatno sam raširio noge da mi jaja spadnu dole ka ležaju.
Zrinka se jebala jako, dlanove je stavila na moje grudi, a ja sam je gledao u oči i snažno gnječio sise. Želio sam da ostavim traga na njoj , pa sam joj snažno sisao dio sise iznad bradavice, znajući da će se tu ubrzo stvoriti modrica.

Nije se bunila. Nabijala se izdizala do kraja, a nekoliko puta je kurac ispadao, svaki put ga je podizala rukom i nanosila u premokru pičku. Poludio sam od pohote kada je poslije toga oblizivala prste.
Zrinka je željela da nadoknadi vrijeme bez kurca, bila je vatrena žena, perverzna i bogatog iskustva. Pojačavala je ritam i ja sam osjetio da ću svršiti istovremeno sa njom.
Sve žešće se nabijala, sve jače dahtala i sve bezobzirnije me grebala po grudima.
A onda oboje u glas povikasmo, joj, je li to moguće. Kakvo ludo, jako i dugo svršavanje sam doživio. Smirivali smo se lagano, prelijepo, tek tad je pokazala nježnost. Nagnula se na mene, dodirivala me snažno sisama i ljubila po vratu. Pička joj je još uvijek bila na mom kurcu, na gornjoj polovini. Osjetio sam ritmične trzaje, a onda curenje sperme niz jaja i bedra.


Uslijedili su dugi poljupci, njena kosa je bila mokra, a ja kao da sam izašao iz saune.
Za ovo je trebalo živjeti, ovaj dan ću pamtiti dok sam živa.
Podigla se i pokazala mi toalet. Istuširao sam se, smirio, obukao i ponovo bio u radnom elementu.
-Damire, što se mene tiče, bit ćemo poslovni i ljubavni partneri. Onaj moj je u Dortmundu, a svejedno i kad dođe on ništa ne radi u krevetu, samo prati burze gdje ima na prodaju poslovni prostor. Tvoja sam, organiziraj svoj život i prihvati me, daj mi samo višak, a imaš ga mnogo, rekla mi je.
I Zrinka se istuširala. Dok je bila pod mlazom vode nazvao sam ravnatelja radio postaje i rekao mu da sam dogovorio reklamu na duži period.
-Znači ostavio si dubok utisak Damire! ?
-Jesam šefe , ja uvijek dajem sve od sebe.
Ljubili smo se na rastanku kod vrata.

Zrinka ih je otključala, a potom mi tutnu u džep od majice novčanicu od stotinu eura.
-Evo mili, nek ti se nađe, ja ih imam, a nemam muškarca. A ti mi to možeš biti, rekla je mazno.
Došao sam u stan veoma raspoložen. Prethodno sam u mjenjačnici zatražio dvije novčanice po pedeset eura.
-Evo draga, rekoh ženi, radio sam honorarno neki poslići zaradio. Dao sam joj polovicu honorara. Ovo ti je za market.
Poljubila me je, dovezla iz marketa nekoliko torbi potrepština, a onda smo prije spavanja strastveno vodili ljubav.
-Nikada ovako dugo nisi bio u meni, a da ne svršiš, rekla je supruga.
-Stvar rutine mila, odgovorih joj lakonski.
I sutradan sam otišao kod Zrinke, trebalo je da joj pokažem tekst reklame koja će ići na snimanje. Snimio sam i reklamu i Zrinku.
Sexmaher

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija