Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Strast

Ljetnje veče kao i mnoga druga.. . izašao sam u grad sa drugarima. Šetnja po gradu, pozdravljanje sa poznanicima. Stali smo da se pozdravimo sa jednim društvom u kome je bilo i djevojaka. Krenuli smo zajedno da šetamo. Ja sam se nekako našao pored jedne izrazite plavuše, koja nije bila posebno lijepa, a ni zgodna. Mršuljava, malo ispijena, sa plavim očima. Djelovala je kao „đanki“.
Rekla mi je da radi na radiju i da je to ispunjava. Vodi emisije, povremeno pušta muziku. Razgovor sa njom je bio zabunljiv. Počelo mi se dopadati njezina blizina i njezino društv. Nekako kao da smo sami, mada smo u većem društvu.

Otišli smo grupno na piće. Nas dvoje smo sjedili jedno pored drugog i dalje pričali između sebe, uz povremeno uključivanje u zajednički razgovor sa drušvom. Vrijeme je odmicalo. Nas dvoje smo popili po dva piva i najednom se bližio završetak rada bašte u kojoj smo sjedili. Ustali smo i krenuli zajedno. Svi smo krenuli do rijeke da se još malo družimo. Noć je bila topla i prijatna. Meni je bila neopisivo ugodna. Vrijeme je teklo, a ja to nisam primećivao. Neki drugovi su se počeli osipati. Odlazili su kući na spavanje. Nas dvoje smo krenuli polako ka gradu i dalje pričajući. Išli smo polako i u jednom momentu ruke su nam se spojile. Uhvatili smo se, a nakon nekoliko sekundi zastali, okrenuli se jedno prema drugom i zagledali se u oči. Lica su nam se približavala i konačno su se usne spojile u dug i strastven poljubac.

Priljubili smo se jedno uz drugo i moje ruke su završile na njezinim leđima i guzi, a ona me je čvrsto držala za ramena i vrat ne dopuštajući da se usne odvoje od njezinih. Jezik nam se preplitao, poljubac je bio vulkan strasti. U farmerkama mi je bilo tijesno. Moj je kurac divljao. Konačno smo se malo razdvojili i zagrljeni krenuli dalje. Nakon petnaestak metara sam spazio da bi mogli da se zavučemo u park koji je pored nas i koji se pružao do potoka. Skrenuo sam ka parku. Ušli smo među drveće. Na nekoliko metara od potoka je bila ogromna vrba, na koju smo nailazili sa gornje strane. Ispod vrbe je blaga strmina do potoka. Prišli smo vrbi i ponovo se strastveno počelli ljubiti. Postajalo je neopisvo lijepo i kao da sam se odvojio od ovog svijeta. Samo sam osjećao njezine poljubce i dodire. Strast je buktala.

Naslonio sam je na vrbu koja je bila malo ukošena preme rijeci, tako da sam je mogao lagano položiti preko nje i blago leći na nju. Podigao sam joj majcu i počeo ljubiti osrednje velike sisice. Bile su mi slađe od meda. Poljubce sam spuštao niz stomak do popku. Osjećao sam grčenje njezinog tijela. Lijevom rukom se je preko farmerica uhvatio za pičć. Stiskao sam i milovao. Ruku sam podigao i zavukao u farmerice, napipao sam gaćicve i provukao se ispod njih. Sada su mi prsti bili na rascjepu pičkice. Srednji, najduži prst je uplovio u unurašnjost vagine. Ona se počela grčiti i Strast ju je preplavila. Izvadio sam ruku iz gaćica i počeo otkopčavati farmerice. Nije se bunila što me je ohrabrilo. Obema rukama sam povulao farmerice i gaće do koljena. Ukazao se dlakavi brijeg. Obožavam to. Opet sam je pčeo mlovati po sada već otvorenoj pičkici i uguravati prst.

Odlučno sam spustio i svoje pantalano i gaće. Moj kurac je uzdignut i tvrd do bola. Prineo sam ga njezinoj pičkici i on se našao među usnicama pičkice. Lagano sam se pomjerao napret nazad i trljao o pičkicu. Kako su joj farmerice bile oko koljena nije mogla rašriti noge. Ipak se trudila da ih raširi što više. Poluležeći poožaj na vrbi je omogućavao da joj pičić ispadne prema vani i meni olakša ulazak u nju. Konačo sam se zabio u nju. Prvi put do pola, a onda do kraja. Ostao sam zaboden u nju nekolio sekunda a onda počeo sa jebačinom, napred nazad. Meni je bilo prelijepo i trajalo je dugo, mada u realnosti mislim da nije trajalo više od nekoliko minuta. Ona se grčila i kasnije mi je rekla da je doživjela više brih orgazama dok sam bio prstima u njoj a i kurcem. Osjetio da mi se bliži orgazam. Izašao sam iz nje i okrenuo se u stranu. Izbacivao sam spermu i ona je padala po zemlji.

Koljena su mi podrhtavala. Ona mi govori da ć se srušiti. Ubacim kurac u gaće i zakopčam hlače. Prišao sam joj i pomogao da podigne farmerice. Zakopčala ih je. Naslonjena je na vrbu a ja sam preko nje i ljubimo se. Odlučimo da krenemo. Podigne se sa vrbe, uspravi, uhvati me za ruku i krećemo. Odmakli smo par koraka, kada čujemo glasove iza sebe. Okreneo se i sa nevjericom gledamo kako iza vrbe sa donje strane, prema potoku, izlazi par držeći se za ruke. Nas dvoje se pogledamo i brzim koracima izađemo na trotoar. Tada smo se ponovo pogledali i prokomentarisali: pa oni su svo vrijeme bili sa druge strane vrbe.. ..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija