Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Strast

Sljedećeg jutra sam ustao i iz hotela otišao ravno na posao. Mislio sam da je zauzetost poslom vjerojatno najbolja stvar koju mogu učiniti da se neko vrijeme odvratim od situacije. Bomba koju sam otkrio vraćajući se kući rano dan prije ostavila me, u najmanju ruku, zaprepaštena. Koliko god se trudio, nisam puno spavao. Svaki put kad bih zatvorila oči, vizije moje kćeri na koljenima s Tomovim tvrdim kitom u grlu poigravale su mi se iznova i iznova u glavi. Također, vizije nje na krevetu s njezinim prekrasnim dupetom u zraku dok je prodirao u njezinu ćelavu pičku, polako je jebeći unutra i van, unutra i van, iznova i iznova. Neprekidno sam gledao video na svom telefonu, pauzirao ga u trenutku kada su postali jedno s njegovim penisom potpuno uronjenim u nju. Kako je noć odmicala, postajao sam sve uzbuđeniji, uzbuđeniji i zbunjeniji.Na kraju sam zaspao i uhvatio nekoliko sati prije nego mi se oglasio alarm. Cijeli sam dan hodao okolo u magli. Koliko god mi se svidjelo ono što sam sinoć vidio, bilo mi je teško to obraditi. Znao sam da su očito radili na tome već neko vrijeme, ali sve se do sinoć u kući činilo tako normalnim. Ta me pomisao pomalo uznemirila, razmišljajući o tome kako su skrivali svoju tajnu vezu od mene i pitajući se koliko dugo?

Je li ovo počelo zbog načina na koji se voljela oblačiti sa svojim majicama i kratkim hlačicama, pokazujući Tomu svoju slatku malu zadnjicu? Počela je flertovati s njim od malih nogu. Od trenutka kada smo prvi put počeli izlaziti, sjedila bi mu u krilu i ljubila ga za laku noć ravno u usta. Mislio sam da je slatko što se zaljubila u njega. Međutim, kada je ostarila i počela hodati u kamisolu i gaćicama kada su joj se grudi počele razvijati, osjetio sam potrebu da to zaustavim.

Sada je bilo očito da je konačno postupila prema svojim osjećajima prema njemu. Kako bih mogla kriviti Toma? On je jednostavno bio muški muškarac koji je samo toliko dugo mogao odoljeti njenom vrućem mladom seksi tijelu. Činjenica je da sam je i ja počeo primjećivati, diveći se njenom prekrasnom tijelu u razvoju.

S druge strane, kako bih je mogao kriviti? Tom je bio vrlo zgodan muškarac koji je uvijek ostao u formi? Jedan od razloga zašto sam rekla da kad me prvi put pozvao na spoj bila je njegova seksi građa. Znala sam da je mlađi od mene, ali bio je uporan s lijepim tijelom. Gledajući unatrag, pretpostavljam da mu nije pomoglo to što bi povremeno hodao po kući bez košulje, pogotovo kad bi bio vani i radio u dvorištu. Koliko sam puta uhvatio Oliviju kako bulji u njega kroz prozor dok je kosio travnjak? Oboje su me izdali, a ja nisam osjećala ljutnju.

Osjećala sam se tako uzbuđeno. Uvijek bi mi se mislile kako su lijepo izgledale dok su vodile slatku ljubav u našem krevetu.

Kad sam te večeri došao kući, nisam odlučio što ću, pa sam se odlučio ponašati normalno. Ušao sam i dok sam išao prema svojoj spavaćoj sobi svratio sam u Olivijinu sobu da pozdravim, pretvarajući se da sam upravo stigao s aerodroma. Skočila je iz kreveta i rekla "Bok mama" dok mi je prilazila da me zagrli i poljubi. Moja maca se zapravo smočila jer sam imao uspomene kako Sheri radi isto tijekom naših malih igrica. Zagrlio sam je i poljubio i primijetio da još uvijek ima glavu omotanu ručnikom. Očito je upravo izašla pod tušem. Nakon kratkog razgovora o školi, otišao sam u svoju sobu.

Otvorila sam vrata i uhvatila Toma kako stoji ispred umivaonika i pere zube ručnikom omotanim oko struka.

Očito, i on se upravo istuširao. Još sam se više napalio samo pomislivši da su se pojebali prije nego što sam došao kući. Zbog toga sam ga još više željela. Prišla sam mu i poljubila ga. Tamo gdje bih ga inače pocijepala po usnama prije nego što sam se usredotočila na presvlačenje radne odjeće, počeli smo se ljubiti kao davno izgubljeni ljubavnici. Ispustila sam torbicu i bacila mu ruke oko vrata. Tako sam željela da me odvede odmah i tamo. Možda bi nas Olivia čula i htjela se pridružiti. Očito, samo moja fantazija. Zagrlio me oko struka i držao me uz sebe. Nakon nekoliko minuta posegnula sam i skinula ručnik. Sada je stajao potpuno gol dok me držao u naručju dok smo se nastavili ljubiti.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija