Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Strast ili nesto vise?

Moram da napomenem da ništa od ovih priča nije mi se isključilo meni desilo, nego su izmišljene i samo su deo mojih fantazija. Nadam se da cete uzivati u njima kao i ja dok sam ih pisao.
Ja sam Marko, privlačan mladić smeđe puti i tamne kose, skroman bez drage.
Vodim čudan život, završim srednju školu, imam 17 godina.
Moji su već dugo razdvojeni. Moj tata živi u drugom gradu, a ja sam majka Maja.
Veoma sam skroman, mlade dame me posmatraju, ali ne mogu da olabavim stvari.
Izuzetno sam vezan uz svoju mamu, vidim njen početak i kraj i nije me sramota zbog nje. Na neki način sam na to navikao još od detinjstva. govorljiva osoba, privlačna i očaravajuća na svakom mestu na kome se pojavi. Često mi je davala do znanja da se pojedinci razlikuju samo po orijentaciji i uvidu.

Ona je cenila napredak, a ja sam se uklapao u svaku njenu misao otkad sam je obožavao. Bila je izuzetno slobodna, razjasnila mi se. vezana za sve, ništa nije krila, jednostavno ništa. Promenila se pred mojim očima, da sam tada bio mali, ali više nisam. Na ovaj ili onaj način počeo sam da se osećam neprijatno kada sam je video golu.
Ne samo postiđen, počeo sam da osećam peckanje u stomaku, počeo sam da osećam nešto što nisam osećao dva ili dugo unazad. Počeo sam da je gledam kao damu i trebalo mi je da to ne uspe. na kraju sam počeo da gledam pornografiju i obično sam počeo da drkam.
Jedne večeri smo zajedno gledali film, film o majci koja se skida pre svog 13-godišnjeg deteta, sa Džemi Li Kertisom. stolica, a ja malo u filmu a malo kao naknadna misao u Majinim nogama.

Film me je sve više energizirao.
Pitao sam Maju kako ti se sviđa film? Nije strašno, odgovorila je. Preselio sam se na kauč blizu maja, vidim mnogo bolje odavde, rekao sam joj. Neverovatno, rekla je.
Gledajući dalje film, moj sorc se postepeno dizao, odnosno intimni delovi. Teže sam disao. U jednom trenutku ludo sam stavio Majinu ruku na noge nešto više od kolena. nije mi odgovorila.
Uhvatio sam njenu ruku i stavio je nešto više preko moje generalno podignute, pa sam se odmorio i dalje smo gledali film. Postepeno sam se jedva ispružio do tačke da sam dobio Majinu ruku da dodirne najvišu tačku mojih podignutih intimnih delova. da je dobila celu dužinu preko podignutih genitalija. Stavio je njenu ruku na butinu i nastavio da gleda film. očekujući dugu stavio sam ruku na njenu najupečatljiviju pa sam je nežno i mirno spustio među Majine noge.


Bila je tako topla i slatka. Primetno okrepljen i Maja, postepeno sam nastavio da je milujem po preponama dok sam gledao film. Ispod njenog kratkog ogrtača počele su da se vide njene areole, on je disao sve dublje i dublje. Mirno je podigla ruku i stavila je na moj podignuti dodatak.. Uz spor i delikatan razvoj spoljašnjeg dela njene ruke, nežno ga je dodirnula. Mirno i postepeno došao sam do glavnog izdanja Majinih prepona. Kontaktirao sam ulazni deo vagine srednjim prstom i povukao ga nazad.. Uz ovaj veliki broj dešavanja gledali smo film dalje. Nastavio sam da joj dodirujem butine iznutra. Olabavivši kanap na zadnjici, nježno je lagano uvukla ruku unutra i kontaktirala moj kurac, naklonost je bila neverovatna. Nežno ju je pomazila, uzela u hvat i pomazila dole. Još jednom sam je pogladio po butinama, kontaktirao je preko donjeg rublja, bila je mokra.

Zatvorila je oči.
Nisam imao iskustva kada je u pitanju seks. Bio sam izuzetno vezan za Maju, imali smo blisku vezu u svemu, međutim ovaj film, koji je radnja pokrenuo nekoliko sentimenata i kontakata, nazvao je ludim. s vremena na vreme sam jezikom postepeno lizao usne. Sve vreme sam gledao film, lagano sam povukao ruku, međutim Maja je nastavila da mi dodiruje intimna mesta. Film je dolazio do zaključka, morao sam da se povučem u sobu, ali mi osećaj žara i interesovanja jednostavno nije dao da se pomerim. Zagrlio sam njenu ruku oko vrata i stavio drugu na njenu desnu dojku. Znao sam to pošto sam gledao gomilu filmova. Oči nije otvorila, usne natopljene jezikom su me nagovarale da je poljubim, van sebe sam joj dotakao usne svojim. Njene usne su bile tople sočne, ljubio sam je polako i nastavio da milujem grudi koje su bile tvrde i tople u obliku kruške.

Polako sam stavio ruku preko stomaka prema butinama, kratka spavaćica mi je pružala odličan pogled i veoma lako posao milovati. Imala je crvene gaćice, tanke providne iza kojih se krila Majina vagina, kratke kose. Prošaptala mi je tiho na uvo. Samo odsjaj televizora u sobi, ustao sam i ispunio njenu želju, skinuo sam čarobnjak, uvek sam je slušao. Nisam bio iskusan ni u čemu ali imam veliki kurac, pa mi je Maja rekla da i moj otac ima jako veliki kurac. Otvori oči rekao sam joj!

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija