Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Strast ili nesto vise? (2)

Moram da napomenem da ništa od ovih priča nije mi se isključilo meni desilo, nego su izmišljene i samo su deo mojih fantazija. Nadam se da cete uzivati u njima kao i ja dok sam ih pisao. Nastavak price 'Strast ili nesto vise? deo 1'. Znaš, Majo, nikad nisam imao seksualni odnos, osim što sam drkao nakon pornografije. Ukrštanje je hodalo mojim venama, ograničavajući trombocite prema mojim jajima, i kroz kurac, ispunjavajući moje telo visokom žudnjom za smislom, čežnjom koja nema nikakve veze sa uvidom osim sa radošću koja se naknadno plaća sramota i žaljenje.
Još jednom sam se gurnuo blizu Maje, nisam se više fokusirao na film, naš film je počeo uživo, film koji nema zabavljača, film u kojem igramo postojanje obojice same u sobi, prepušteno sklonost ka snošaju bez ikakvih potencijalnih posledica čak i danas.


Uzela je moj dodatak u hvat, postepeno ga dodirujući dlanom, vlažnim usnama je ljubila moj vrat. Nisam imao ni najsjajniju ideju šta da radim, pa sam odlučio da joj pomilujem noge i sise. Ustala je i izgubila metenje kauča na podu, slično četvoronožnoj mački, postepeno me je ostavila na čišćenju koje je bilo na podu. Pratio sam je, gledajući njenu zadnjicu sa crvenim kaiševima. moj dodatak u njenom zahvatu delikatno ga dodirujući prišla je krajnje blizu svojim ustima i postepeno počela da ga ljubi. Nemam pojma zašto je pušila, iako nije skinula gaćice. Spustio sam se na pod. Poljubi me u grudi, rekla je nežno, tako sam i uradio, Marko mi je postepeno lizao areole jezikom. otrgnuvši ga, postepeno sam mazio njenu vaginu prstom preko donjeg veša, samo sam počeo da joj skidam donji veš da bih je kontaktirao skinuvši se ipak se Maja izvukla, ne Marko ne ne.

Bio sam izuzetno energičan, ali dodatno uplašen njenim izborom.
Primite moje izvinjenje koje sam joj rekao. Sa još prizemljenijim trzajima svuda po meni odskočila je od moje priraslice, a ja sam nastavio da joj dodirujem sise i celo telo osim vagine što mi nije dozvolila. Još jednom se spustila i počela da mi siše kurac, prizemljenije i brže nego u početku, kao da joj trebam da svršim. Očekujući to, izvukao sam joj dodatak iz usta, energično sam se udaljio od Maje. Ipak, dozvoljavajući joj da mi mazi kurac, postepeno. Bolje da kažem da smo stali. orijentacija, bez obzira na to koliko prijateljski živimo i kako se ponašamo kada smo odvojeni od svih ostalih. Ne brini, rekoh spokojno, zapravo nas je taj film pogrešno protumačio. pa su na programu emitovali mnogo vrućih stvari kasno uveče.

Maja je obukla svoj kratki ogrtač i gurnula se uz mene pokrivajući se pokrivačem. Moj kurac se spustio, osetio sam blagu muku u jajima. Miris Majinog tela blizu mene, kojim sam se oduševio, neznatno je proširio agoniju u mojim jajima kao sat. Uh, sav sam mokar. Silazim niz stepenice da se presvučem. Marko. uveče, a ona je otišla u svoju sobu. Stavio sam ruku u sorc, vrh njegovog pileta je bio podlo, iz njega je curila neka direktna telesna tečnost. Iz sobe je bio tuš, Maja se umivala. Ustao sam i izvadio njen crveni remen iz Veseraje, bile su zaista mokre i iznutra natopljene tamnom muljom, vratio sam ih u Veseraju. Vratio sam se na kauč i sa strahom zamenio kanale. Klimnem glavom, ali kao što se i očekivalo, uglavnom poljubim Maju za laku noć. Ušao sam u njenu sobu, svetlo je bilo ugašeno, gurnuo sam se uz nju, poljubio je u obraz i pozdravio se.

Kad god sam otišao, uhvatila me je za ruku, ostadoh još malo da pričam. Shvataš da nije bilo sjajno, nije bilo oštroumno, znam da sam rekao. Jedva da sam još malo upoznat s tim jer mi je razjasnila sve o ishodima , moj kurac je postajao sve više uzdignut. Postepeno sam stavio ruku ispod čaršava koji ju je pokrivao, kontaktirao sam njeno otkriveno telo. Nije se čuvala, nastavila je da shvata, a ja sam nastavio da mazim. Namerno sam krenuo ka vagini, ona nije imala gaćice. Kontaktirao sam je, preplavila me energija. Radiš mi ovo. Mogu li da te jebem, molim te!
Stavila mi je ruku na usta, ućuti, molim te, rekla je. Našao sam čaršav, bila je skinuta, brzo sam skinuo odeću, odskočio sam zapanjujuće blizu nje.
Opusti se Marko, opusti se! Ne, nije me oterala kao, ne volim neurotičara, ne!
Bože šta radim, rekla je!
Uhvatila me je za ruku i malo raširila noge i stavila ruku između njih, odmah sam počeo da mazim njenu mokru vaginu, počeli smo sa ludom žurkom, počeli smo da imamo odnos.

Raširila je noge spremne da uđe u nju, moje ogromno pile jedva je moglo da visi za to. Vukla sam ga postepeno do kraja, grohotom je zastenjala.
Marko, nemaš draperiju, ako nije prevelika muka, vadi je kad budeš osetio da ćeš da svršiš, molim te Marko, Marko, uzburkala je. njen Marko joj je skinuo iz usta, njen Marko je jako stenjao a ja sam bio jebeno sličan ludom gurnuo sam ga što dalje, napunio sam joj pičku. Onda, u tom trenutku, neočekivano sam stao, rekla joj je da verovatno nisi svršio u mene. Počeo sam da je jebem.
Pretpostavljam da nisam uspeo da završim tu pauzu ili sam nedavno nastavio da je jebem postepeno i sve jače. Markooooooo, ona, njena mama se mešala kao luda sa svojim Markom kako da se prema njoj jebem jebem me. Izgoreo sam zapanjujuće jako, stani malo stani malo, udario me po leđima..

Postepeno je Maja tukla moj kurac, izuzetno dugačak kurac. Postepeno je tukla u izvrsnosti i osećaju straha prema mom cumshotu.
Počela je da svršava i ja ni u jednom trenutku nisam osetio blagu agoniju u jajima u budućnosti.
Jojjjjjjjj, Marko, jebem je, mmmm, jebote, jebe nju, previdela me, stvarno me zeznula kao luda ko inbreeding, bez obzira ko je jebe. Prišla je i pala blizu mene, Majo, ne mogu da svršim, rekao sam joj. Počela je da ga ljubi sisajući, kako bi se ti jebao, nemam pojma kako sam joj rekao, reci mi ili se ti namesti. Kao da mi je to bio poslednji put u životu da se jebam. Možda desetak minuta, ponovo sam osetio muku u jajima. Izneo sam ga i seo na krevet, sav stenjajući me pitao šta da radim.
Ne mogu da svršim nešto u jaja.
Nije nam ovo trebalo, Marko, rekla je diskretno.

Razočaran i slomljen, napustio sam njenu sobu.
Sledećeg dana … … … … … . nastavljamo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija