Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Strast ili nesto vise? (3)

Moram da napomenem da ništa od ovih priča nije mi se isključilo meni desilo, nego su izmišljene i samo su deo mojih fantazija. Nadam se da cete uzivati u njima kao i ja dok sam ih pisao. Nastavak price 'Strast ili nesto vise? deo 2'. Sledećeg dana, kada sam se probudio sa takvom neurednom sklonošću, sa osećajem žaljenja, ipak agonije u mojim jajima, ostao sam u krevetu razmišljajući.
Ovo nam nije bilo potrebno, tipični pojedinci ovo ne rade. Međutim, stvarna ideja o Maji ponudila mi je alternativni odgovor.
Bio sam izuzetno vezan za nju, ona me je generalno razumela, bila je pouzdano tu kada je trebalo da bude. Bila je izuzetno današnja, nije krila svoje telo, viđao sam joj grudi i sve ostalo. je 37-m.
Izgledala je nekoliko godina mlađe, još uvek plava, bez nabora, dosledno našminkana.


U mojim lutanjima je lebdio širok spektar kontemplacija, shvatam da sam zeznuo veliku porodicu prethodne večeri, ali shvatam da sam i to cenio, lagao bih pod pretpostavkom da sam rekao nešto drugo. Otišao sam u toalet da se očistim da se opustim od zanimljivih problema u mislima. Tako nov i mirisan otišao sam na doručak uprkos činjenici da je bilo podne. Maja je bila u kuhinji i planirala nešto da pojede. Bila je u sličnom kratkom ogrtaču, išla je do mojih leđa, duga svetla kosa na oko 50% mojih leđa, čvrsta stražnjica i divne noge su me mamile na greh. Zdravo Marko! Jesi li klimnuo glavom? Uradio sam Majo, a kako si mogao da se odmoriš? Kao da se ništa nije dogodilo poslednje večeri, na trenutak smo razgovarali.
Da li zaista osećate pogoršanje u prizemlju koje me je pitala?
Malo, odgovorio sam.


Nedavno smo nešto pojeli, malo smo pričali, pretpostavljam da se držimo da neko od nas prvi otvori. Maio, znaš to poslednje veče.
Zastao sam na par trenutaka , , shvataš šta prethodne večeri! Znam Marka, znam da je odgovorila.
Pokušajte da ne krivite sebe, uspelo je, pa šta, ne možemo se sada predati, rekla je.
Živimo više kao saputnici nego kao majka i dete, ponašajući se bezrezervno, i nije veliko iznenađenje što se dogodilo to što se dogodilo.
Rekao sam joj okrepljenim glasom! Cenio bih da se to nastavi!
Ućutala je, pogledala me ne trznuvši se, ustala i otišla u svoju sobu. Pustili su me, nisam to trebao da kažem, možda nije trebalo, bilo je potrebno ulaganje da se oporavi taj generalno završen čin. mi smo napolju.
Razgovarali smo na taj način, šalim se, rekao sam mu, šta misliš o pojedincima koji se upuštaju u seksualne odnose poput inbridinga?
Pa Marko gledao sam par američke pornografije iz 78-e, gde dete odbija majku.


Zaista, rekao sam mu, uključite se, daću vam film, pa glavu gore, zove se TABOO. takođe, jebena dama. Došao sam kod Robija da uzmem film i krenuo kući, bilo prethodne noći.
Vratio sam se kući, Maja i Mirela njena saradnica su pričale uz espreso.
Sakrio sam film od očnjaka da me ne bi ispitivali o tome kakav je film.
Mirela je bila prava mala zapanjujuća, niska brineta, izuzetno prijatna, javila mi se zdravo Marko ljepoane!
Pozdravio sam ih oboje i otišao u svoju sobu, radoznalo sam ugradio film. Gledajući scene, ekvivalentne meni i Maji od prethodne večeri, pomalo sam bio u plamenu. Moj dodatak, uzdižući se što je dalje moguće, gledajući majku kako jaše kurac svog deteta u filmu, izazivao je neverovatan žar u meni. Uplašeni šta mogu da uradim, isključio sam film, pribrao se i utihnuo.


U trenutku kada sam se pripremao i kada se moj dodatak spustio, izašao sam iz sobe. Mirela je otišla, Maje po istini nije bilo. Udarao sam o njen ulaz iz sobe. Ležala je na krevetu i pregledavala nešto pomoću računara.
Pao sam blizu nje, šta gledaš? Pitao sam je? Rekla je neki izveštaj svetski poznatih ljudi, zabavljača i tako dalje.
Ležala je potrbuške, a izbočena zadnjica joj je lizala oči. Deklaracija dekoltea otkrivala joj je grudi kao kruške, činilo se da je diva.
Nežno sam prešao rukom po njenom dnu, nije reagovala. Moj malo ojačani kurac je počeo da raste. Video sam nekoliko scena iz filma, da to uradim Maji, da joj poližem vaginu i zadnjicu. Video sam njen zadnji deo isprepleten blagim tamnim donjem vešom. Testirajući, izgled njene zadnjice zaobljene i čvrste, poljubio sam ih oboje.

kao iz filma da joj nespretno liže vaginu i mrvicu. Zastenjala je, Uh Markoooo. Ustao sam i skinula svoj ormar, a Maja je skinula kućnu haljinu i donji veš. Ostajući pored kreveta u visini njene glave, moj dodatak je stajao vrlo čvrsto, počela je da ga puši. osećaj potrebe da je jebeš na duže vreme.
Marko, kupila sam kondome, rekla je, nisam se fokusirala na to. Oduševio sam se time.
Ludo smo se energično mazili u zagrljaju inbridinga, stavila mi je kondom na kurac. Bez presedana za moj život.
Bila je izuzetno mokra, postepeno sam ulazio u njenu vaginu koja je rastopila i prihvatila moj petao moj ponos i istovremeno moju sramotu za svakog od vas. Zajebao sam je lagano, delikatno kao onu iz filma koja je zeznula njegovu mamu.
Promenilo se par stavova, pa najvoljenija osoba kada je super voziti.


Maja je zajahala moj privjesak, kao da klimnem glavom, bučno je stenjala nakon par trenutaka, počela je da svršava, njen Markoooooo, ona koliko Marko svršava, sve je rekla.
Naglo sam negde u njoj napunio kondom spermom, i svršio sam imajući loptu ništa me nije bolelo. Ispunjena oba privilegovana uvida u međusobnom ukrštanju koja mnogi čine, pogrešno delo iz kojeg se izvlači inbriding, u kojem se ceni strah, a greh neguje svoju porodicu i zajebava bolje u poređenju sa bilo kojom drugom osobom. Bože oprosti ali ne mogu protiv sebe, ne mogu kad me to izjeda kad cenim… .. Jednostavno, nemam nikakvog poznanstva sa sobom, to se dešava već duže vreme, dosledno imamo snošaj koji cenimo, prikrivamo sramotu, u kome ispunjavamo svoje zahteve, a za druge van delujemo kao prefinjene ličnosti.

Niko ne bi ni sanjao da zaista radimo kada sledi noćna krila, kada se naša tela rastvaraju u seksu u oralnom seksu ljubeći se. Ali kada se pojavimo među pojedincima, izgledamo kao tipični bas kao vi koji ovo čitate.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija