Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Strast ili nesto vise? (4)

Moram da napomenem da ništa od ovih priča nije mi se isključilo meni desilo, nego su izmišljene i samo su deo mojih fantazija. Nadam se da cete uzivati u njima kao i ja dok sam ih pisao. Nastavak price 'Strast ili nesto vise? deo 3'. Jednog jutra sam se probudio i čuo poziv. Maja i njen saputnik (dušo) su razgovarali i ja sam bio izuzetno inspirisan onim što se dešavalo i dobio sam telefon.
Ne možemo više, radije ne bih i zamalo da se izrazila Maja Zoranu, nemam pojma zašto i šta je u pitanju. To je sve samo ne problem u tebi Zorane, ali u meni, imala sam iskustvo sa mnogo mlađim čovekom i osećala sam neku čežnju za njim. Zaista, ne Zorane, to nije to. Taj čovek je uneo u mene neku nenormalnu životnu vradžbinu, neverovatnu, možda ludu, možda zlu, nemam pojma. Molim te prihvati moje izvinjenje, ipak moram da idem, ostavi ličnu priliku da razmislim Zorane trenutno ne mogu ništa da transformišem.

"
Spustio sam slušalicu za njom, ostao sam da razmišljam. Izašao sam iz sobe kao da ništa ne znam. Maio, kako si je pitao? Super Marko, neverovatno, poljubila me je u obraz i zbunjeno otišla u svoju sobu.
Udarao sam o ulaz. Možda je nešto neosnovano pitao sam je? Sve je super rekla je. Prignuo sam se uz nju, zagrlio je i poljubio u obraz, a ona me uhvatila za ruku. Milostivo, promrmlja Marko. Njena kućna svilena haljina spustila se niz njene noge, divne noge, odmah sam počeo da ih mazim postepeno. Okrepljena, disala je sve teže. Počela je čudno da me ljubi, u euforiji je stavila ruku ispod mog rublja za igre, moj kurac je bio u fazi podizanja. Ustala je i skinula sve, oči su joj zaiskrile, čak su i suze potekle. ! !
Nisam rekao ništa, počeo sam da je ljubim još jednom njeno telo, sve je namirisala.


Ležala je na leđima, njena vagina je bila izuzetno čista i čista, podsećala je na novi tuš. Lizao sam joj macu i dupe, nisam prestajao, beskrajno je stenjala, oduševljavala se time. , na delu puta, počela je da migolji zadnjicu, a njegov kurac se ukapljivao u njenoj vagini. Nežno me je poljubila, energično grizla usne, stenjala i živjela. da me jebeš? Naravno, isključi guzicu, rekao sam joj, ona je to uradila. Posmatrao sam je neko vreme, malo zakrivio njenu zadnjicu koliko god joj ležerno rekao. jednostavno napojnica, pomama, izbezumljenost, sklonost da budete prisećani.
Zgrabio sam je za kukove, malo je stisnuo i razbio što je više moguće, ona je burno zastenjala. nazad, jahala je Maja, bio je seks za 10-t. gore i tukući, namestio sam komad sa ciljem da mi sise dođu do usana, poljubio sam njene areole, ona se stišala i nastavila da se jeba.

Počeo sam da svršavam, kao da sam planirao da skinem, divno, napunio sam kondom i Maja je zastenjala, došla je i sledeći put, začarana se spojila u jedno, nisam je skinuo sa kurca, postepeno je uklizao to, poljubili smo se ispunjeno. Marko, ovo je suludo, jebeš me jednostavno na način na koji ja stvarno želim i kako volim, znam Maio, osećam kako ga dobijaš, kako ga voliš, stvarno se jebeš izvanredno. Sve si mi pokazao, sada shvatam da si mi stalno potreban, ne zanima me sve osim tebe. Pošto je bila subota, izašao sam kasnije sa svojim saputnikom Robijem. Javio sam Maji da ću odvojiti 12 i 1 sat, ostati ću napolju nešto duže.
Bio sam iscrpljen, pa sam se kući vratio pre oko 9. 30. Videla sam da je Zoranovo vozilo ostavljeno ispred naše kuće, trebalo bi da razgovaraju, jer Maja najradije ne bi bila sa njim.

Otvorio sam ulaz i postepeno ušao u kuću, video sam veliku gomilu ruža na stolu. Nenametljivo sam čuo stenjanje iz Majine sobe. Postepeno sam se kretao prema ulazu, prislonio uvo na njih, čuo sam stenjanje, nisam mogao da se suprotstavim, postepeno sam otvarao ulaz. Maja je izašla iz mene, jašući Zorana, jebeno praktički ekvivalentna meni, začuđena što sam povukla ulaz i nastavila da gledam. Nije stenjala tako jako kao kada sam je zeznuo, ali je zeznula zaista prijatno. Zoranov kurac nije bio ogroman, prosečan ali je bio sposobniji od mene. šta više, došla je, samo sam tiho zatvorio ulaz i izašao napolje.
Vratio sam se kući oko 12:15.
Maja je spavala, ruža nije bila na stolu.
Otišao sam pod tuš, popio malo pića, popio 4-5 lagera. Dovoljno da postanete opijeni.


Zaspao sam, ali nisam mogao da se odmorim, ustao sam i odšetao do Majinog ulaza. Ušao sam bez udaranja.
Maja je dremala, ja sam postepeno ležao ispod njenog pokrivača, bila je tako topla i mirisala je provokativno. Probudila se sa obrazloženjem da sam još bio mokar od vode. Marko, milostivi Marko, kako sam se odazvao! Šta se desilo, Maja! Zoran je bio tu, pričali smo bili uz vino, popio sam još malo, zapalio se, zeznuli smo Marka! Ipak, radije ne bih, samo sam se zapalio, dao sam mu do znanja da je to to. Poljubio sam je, nema veze, pa tvoj ljepota sam ja dete, činimo prestup koji cenimo. Marko, jopj Marko, ne mogu da te izbegnem, brzo je uzela moj kurac mazeći ga i počela da ga ljubi, spustila se na mene, stavila ga u usta, popušila i sisala sa ciljem da sam zamalo došao okrepljen.

scena kada ju je Zoran zeznuo. Kontaktirao sam njenu pičku, bila je mokra, skočila je na mene, zajahala me i počela da jebe, bila je nešto blizu, međutim on je otišao dalje i dublje. Okrenula je dno dok sam ja ulazio u nju, tonuli smo sve dublje u našu mračnu misteriju. Masirala me je oko 20 minuta, moj ogromni kurac ju je jednostavno izbezumio, mnogo je stenjala, počela je da vršnja od oduševljenja, okrenuo sam je na leđa i prikovao ga što dalje kao da se vraćam joj, jojjjjjjjjj, uh, jojjjjjj Markoooooooo, vikala je stenjala, cumming. Držao sam je zapanjujuće, podigao sam joj noge na ramena, gledajući njeno celo telo kako ulazi u njenu sočnu pičku, gromoglasno je stenjala, njen Marko kako je veliki njen Marko koliko ti je kurac, ona šta je super, jebi me. ja, bože, Marko, ti si zaista kolosalan, milostiv, Marko, kako se ponašaš prema meni.

Zaista vičem na nju više nego ikad. ogroman kurac.
Zajedno smo klimnuli ispunjeni, Zoran je ostao prošlost, a ja sam ono što dolazi. Probudio sam se oko 4 sata presušen, dobro sam pregledao. Maj se odmarala izložena, odlično kao fantazija, popio sam nešto i krenuo na spavanje. Počeo sam da je mazim po guzi, nešto je promrmljala, međutim nisam je stajao slušajući, postepeno sam joj širio noge, maca joj je bila odvratno spremna za više. nego, ona me najradije ne bi odbila, uprkos činjenici da nije bila za to. delikatno se mešala, entuzijastično stenjala, jojjj, … … …

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija