Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Strast prema profesorici

Ona je bila profesorica hrvatskog jezika. Uvijek me je ispravljala o znakovima č, ž, š, a i moj pravopis joj se nije sviđao. Imala je godina kao i ja, oko 40, i bila je samo jedna obična glupa profesorica hrvatskog jezika, koja se umislila da je najpametnija na svijetu!

Uvijek sam se divio jednostavnošću nekih stranih jezika, npr. engleskog u kojemu nema ovoliko sranja kao u hrvatskom pravopisu.
Njena vanjština odavala je tipičan primjer konzervativne žene, obitelj, posao, crkva itd.
Nije pratila trendove ove današnje, zakopčana do vrata, sve ono ozbilja do krajnjih granica.
Grozila se na tetovaže i piercinge, šta je danas normalno za imat po tijelu.
Ma da ne nabrajam, mislim da već imate sliku takve žene, jer ih danas ima stvarno dosta u RH.
Jedino, aj šta se koristila mobitelom i imala je instaliran Viber, to ponajviše radi komunikacije sa svojim djetetom mislim.
Odmah sam dao naslutiti da se ispod "haube" krije žena sa božanstvenim tijelom i sexualnim nagonom, mada je sve to vješto skrivala.
Pogledi i razmišljanja su nam se susretali sve više i ja sam postao svjestan da ovo sve vodi ka nekom zbližavanju i možda dobroj jebačini.. .
Samo kako ostvariti taj trenutak? To je bio problem, jer imali smo nešto zajedničko, a to su naši ljubomorni supružnici. Ni u trenu nismo mogli pobjeći nikamo, ni sekunde kako se kaže a da nismo bili kontrolirani.

Jednog dana, igrom slučaja smo se sreli i baš mi kaže kako joj je auto završio na servisu i sada mora pješke do posla. Naravno, ja sam se odmah ponudio za prijevoz, na što je odmah ona pristala i ušli smo u moja kola.
Osjetio sam odmah njezino oduševljenje time, da sam i ja bio svjestan nekakve prilike, ono šta se kaže, sad ili nikad!
Čim je ušla u auto pitala me jeli može nasloniti torbicu na zadnji sic i ja sam naravno potvrdio da može, okrenula se i onako "slučajno" protrljala svoje sise o mojem ramenu. Uf kako je jebozovna ova profesorica, pomislio sam u trenu i kurac mi se automatski počeo puniti krvlju.. . još je držala sise na meni tako da mi je rame točno upadala u procijep između sisa.. . kurac mi se propeo kao u 15to godišnjaka kad vidi neku pičku po prvi puta.

Nasmješili smo se jedno drugome, ja sam znao da moram odmah krenuti, ali da stvar bude bolja u glavi mi se rodila konkretna ideja, odmah da pokažem i kažem šta mislim sada o njoj:
- Dobra si pička; uputim joj te riječi kao iz vedra neba.. .
- Imaš veliku kurčinu; kaže ona i stisne rukom nabreklinu u mojim hlačama.
Ajmo se izjebat, izusti ona kao pohotna jebaljka.
Srce mi se uzlupalo na same pomisli na ovako dobro jutro i na trenutke koji su sada ispred mene.
Na brzinu sam je ostavio ispred moje zgrade i dao joj ključ od stana, a ja sam do tada parkirao kola.
Naravno, nikoga nije bilo do podne kod mene, a bilo je tek 8 i 30.

Neznam ni sam kako sam to sve uspio, jer mi je srce lupalo 200 u min. Pokucao sam i ona mi je otvorila. Doslovno sam se bacio na nju i počeo je žvaliti i dirati svugdje po tijelu i ona mene.
Prislonio sam je na zid i šapnuo joj u dahu: "ševio bi te kujo", ona je u uzdahu i vratila "izjebi me jako". Te riječi su dodatno impulsirale moju kurčinu koji je stršao kao u konja! Dok sam joj skidao radne hlače, tiho sam joj, malo u panici rekao da nemam prezervativa u kući pošto ženu svoju redovito guzim bez prezervativa i vadim ga van prije svršavanja.
- Nema veze, pijem pilule, kaže ona. "Samo me izjebi ko tvoju kuju" kaže.
Strgao sam joj bijele gaćice koje su bile totalno mokre i namjestio kurčinu u ispred ulaza u njezinu pičku. Nježno sam ga zaorao u tu rupicu, koja je bila uska kao u tinejđerke. Osjetio sam njezin uzdah olakšanja i ushićenja, bila je na 7mom nebu.

Orao sam svojom kurčinom njezinu pičku i čekao da otvori oči i pogleda me. To je i napravila ubrzo i ja sam vidio kako je to dobra žena za jeb bila.. . netaknuta priroda.. ..
Okrenuo sam je za bokove i sad sam je guzio s guza.. . voljela je to, kao i sve kuje koje sam u životu naguzio.. . moj kurac nije bio za neke duge staze jer su mi se jaja napunila spermom koja je ključala i čekala da obavi misiju tj. da joj ispune pičku. Tiho sam joj rekao da ću svršiti i ona je samo zajecala, da je napunim i da se nebrinem ništa.

Moj kurac je eksplodirao par puta u njezinu pohotnu pičku.. .. to su bile salve sperme koje su i mene zadivile, koliko te vulve još mogu prozvesti i ispaliti u tako dobar pičić. Ona se trzala i uživala, kolutala je očima od dobre jebačine. Oboje smo bili totalno mokri i tijela su nam se lijepila od znoja. Izvadio sam sada mlohavu kurčinu iz njene pičke. Grlila me je i zahvaljivala se toplim očima za ovako dobru jebačinu.

Prišla je rukama mojem kurcu i držala me za jaja, koje je lagano usput i milovala. Znao sam da sam je vrhunski izjebao po njezinim postjebačinskim reakcijama.. .
Pogledao sam na sat i vidjeo da je tek 9 sati.. ..

Nastavak slijedi.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija