Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Strast na planini

Rano proljeće, dani su postajali sve topliji, noći i dalje hladne, kao stvorene za stiskanje toplih tijela ispod deke ili ispred kamina. Zovem se Miro, moja „trenerica“ skijanja Mira nazvala me jedan dan i upitala da li sam za vikend slobodan jer je pozvana sa još nekim ljudima u prijateljevu vikendicu u Sloveniju, u planinskom predjelu, a baš joj se ne putuje samoj, zaželjela se mojeg društva, pa ako sam zainteresiran ????.... Naravno da sam bio zainteresiran, još uvijek se sjećam svojeg bolnog zgloba koji je Mira svojim „stručnim tretmanom“ izliječila za jednu noć.

Spremio sam stvari potrebne za dva dana, s obzirom da sam pozvan na vikend ponudio sam Miri da idemo mojim automobilom što je ona s veseljem prihvatila. Našli smo se u subotu rano ujutro, potrpali i njezine stvari, ajme kofera kao da ide nekuda na tjedan dana i krenuli polako, bez žurbe prema odredištu. Mira, ta zgodna žena, bila je obučena u uske, preuske tajice, usku, preusku majicu koja je do maksimuma isticala njezine predivne grudi. Ugodno smo pričali, moj pogled je stalno bježao na Mirine noge i njezine bujne grudi. Makar znam da je to opasno u vožnji, a i nisam znao kako će Mira reagirati, morao sam to uciniti. Ohrabrio sam se i stavio ruku na Mirinu nogu. Očekivao sam neku reakciju, ali njezina me oduševila. Pogledala me onako jebozovno, malo raširila noge i duboko udahnula.

Polako sam pomicao ruku po njezinoj nozi, svakim pokretom približavajući se sve bliže njezinoj maci. Isprva je samo malo dublje i ubrzanije disala, ali kako sam se ja sve više približavao njezinoj maci počela se meškoljit u sjedalu. Zatvorila je oči, zabacila glavu, još jače raširila noge i počela vrtit guzom uz sve glasnije uzdahe i stenjanja:
- Mirooo…. ne….. moj……. se……žurit……. immam…. oooo……. vrem…. ahhhhhhh….. ena….. aaaahhhh….. ludim………ooooohhhhhh…..

Maca joj je postajala sve mokrija, a moji prsti preko tajica na njoj sve nemirniji. Njezino stenjanje postajalo je sve glasnije:
- Oooohhhh………ne…. mog……uuuuu……. više………aaaahhhhh……. jače……trljaj……oooohhhhh……. bože……….. sad……ćuuuuu……AAAAAAHHHHHHHH

Svršila je trzajući se, moju ruku stisnula je nogama kao kliještima pokušavajući doći do zraka. Pokušavao sam maksimalno biti koncentriran na vožnju , ali nije bilo jednostavno. Malo se smirila, otvorila oči i rekla:
- Ti nisi pri sebi, mogao si barem stat negdje, gle sva sam mokra, tajice, gaćice….. ali bilo je tako intenzivno i lijepo, hvala ti
Malo smo još pričali, došli do vikendice kada sam krenuo van iz automobila, biti kavalir i Miri otvoriti vrata.

Zaustavila me, čvrsto primila za kurac preko hlača, pogledala u oči i rekla:
- Znaš, vratit ću ti za ono na putu dvostruko
Nasmijala se, pustila mi lagano nabreknut kurac i rekla:
- Sad te molim da mi otvoriš vrata, to ti je i bila namjera, zar ne ???
Izašao sam, otvorio vrata Miri, uzeli smo svoje stvari te krenuli prema vlasniku vikendice koji nas je već čekao. Pozdravili smo se i krenuli smjestiti. Iznenadio sam se kad sam shvatio da su mene i Miru smjestili u istu sobu. Ona nije ništa komentirala, samo me je pogledala onako značajno, nasmijala se i rekla:
- Nadam se da ti to neće biti neki problem ????
- Ne, očekivao sam to – pokušao sam bezuspješno ispasti frajer, mada je bilo očito da sam bio iznenađen

Ostatak dana je brzo prošao, večerali smo, popili par pića svi zajedno te polako otišli svatko u svoje sobe. U sobi je već netko upalio vatru u kaminu, bilo je dosta toplo tako da sam se odmah skinuo u majicu kratkih rukava. Mira je skinula svoju majicu i ostala u majici na bretele, istoj onoj koju je imala i prošli put. Istoj toj majici , naravno bez grudnjaka i opet su se dobro vidjele njene nabrekle bradavice.
Odlučio sam preuzeti inicijativu, što bude, bude.

Zagrlio sam Miru, strastveno ju poljubio i čvrsto stisnuo za guzu. Ne da se nije bunila nego je i ona mene čvrsto stisnula za guzove i počela se svojom macom trljati o moju nogu.
Ispred kamina bilo je veliko krzno, polegnuo sam Miru i strastveno ju poljubio. Malo sam ju podigao, upravo grubo skinuo tajice i gaćice te ih bacio na drugu stranu sobe. Raširio sam joj noge, ispred mene je bljesnula mokra maca, dlačice su se upravo sjajile od vlažnosti. Poliznuo sam joj macu, zastenjala je, zubima sam zagrizao klitoris, vrisnula je, raširio sam joj prstima usmine, zabio jezik i počeo sisati klitoris kao sumanut. Vrištala je i uzdisala mrmljajući:
- Ooooohhhh……mmmmmmm……što……. to……aaaahhhhh……ra……. aaaaahhhhh……iš………mmmmmmm……umrijet……aaaaahhhhh……. isuse………. bože………….. sad…….. AAAAAAAHHHHHH
Svršila je , izbacila guzu u zrak, tresla se i grčila, moje lice bilo je mokro kao da sam se tuširao. Stenjala je još jedno vrijeme, ja sam se podigao, obukao se na brzinu i krenuo prema vratima.

Pokušavajući smiriti dah gledala me iznenađeno dok sam odlazio. Rekao sam joj:
- Draga, odmah se vraćam
Izašao sam iz sobe ostavljajući zbunjenu Miru i otišao potražiti kuhinju. U kuhinji sam našao frižider, uzeo kockice leda, stavio ih u posudu koju sam usput pronašao i pohitao natrag u sobu. Miru sam našao tamo gdje sam ju ostavio. Osmjehnula se kad sam ušao. Pobacao sam robu sa sebe, skinuo Miri majicu, legao pored nje i njezinu majicu povezao joj preko oči. Glasno je uzdahnula i zadrhtala cijelim tijelom. Ležala je pored mene ne znajući što će se dogoditi jer nije ništa vidjela. Od uzbuđenja bradavice na grudima su nabrekle do maksimuma.

Uzeo sam kockicu leda i nježno ju položio na bradavicu. Vrisnula je i sva se zgrčila, počela duboko disat i stenjat te micat guzu kružnim pokretima. Stavio sam led na trbuh, zastenjala je i rekla:
- Oh bože……što….. to….. aaaahhh…. radiš……
- Ššššššš, draga, samo uživaj - prošaptao sam
Maknuo sam kockicu leda sa trbuha i čekao. Mira je ubrzano disala, nogu raširenih, lagano se migoljila čekajući što će biti dalje. Mogla je samo osluškivat. Uzeo sam novu kockicu leda i stavio na nabrekli klitoris te počeo lagano trljat. Iz Mirinih usta izletio je urlik, guzu je izbacila u zrak, nisam joj dopustio odmor, klitoris sam i dalje trljao, a zubima počeo grickat bradavice. Otvorila je usta, bez glasa, guzom radila sve brže kružne pokrete kad je iz nje izletio urlik svršavanja:
- AAAAAAAAAHHHHHHH…….. ne………mogu……. aaaaaaahhhhh……. viš…….. oooooohhhhh……e……. stani…….. nemoj………. aaaaahhhhh……
Dok je Mira pokušavala doći do daha pomaknuo sam se među njene noge, uzeo kurac u ruke i lagano udarao po maci.

Naglo sam se sjurio u njezinu macu i počeo je nabijati bez milosti. Rekao sam joj:
- Sad ćemo tvojoj maci pokazat tko je gazda
Bilo je to nekako sirovo od mene, ali nisam si mogao pomoći. Nabijao sam njezinu macu i dalje svom snagom, Mira je uživala i gotovo se derala na mene gledajući me u oči:
- Hajde….. kazni……aaaaahhhhh……moju……. ooooohhhh…….. mmmmmm……dlak…….. aaaahhhhh……vicu……. oooohhhh……isuse………ne……. mogu……. aaaaaahhhh……saaaaaaddddd…….. AAAAAAHHHHH…..
Svršila je i zabola mi nokte u noge ostavljajući crvene tragove. Ta bol je u meni izazvala eksploziju. Izvadio sam kurac iz njene mace i u tom trenutku doživio erupciju svršavanja:
- AAAAAHHHH….. Mira……. aaaahhhh….. oh…. bože
Sperme je bilo posvuda, po Mirinom trbuhu, grudima, maloj dlakavici. Toliko sam intenzivno svršio da sam se samo skotrljao pored Mire i ostao nepomičan. Ležao sam jedno vrijeme pokušavajući doći do daha. Bila je tišina u sobi, pogledao sam Miru i vidio da spava. Pogledao sam ju sa osmijehom na licu. Bože kako je ta žena bila lijepa, čvrste grudi, trbuščić mekan kao sila, mala dlakavica bila je još sva mokra. Nježno sam ju podigao i odnio na krevet, ušuškao se pored nje, pokrio nas i zaspao snom pravednika.
Ujutro sam se probudio, bio je već sunčan prekrasan dan, obukao se, odjurio u kuhinju i vratio se sa dvije šalice kave.

Mira je već bila budna. Osmjehnula se vidjevši kavu koju sam joj donio i rekla:
- Znaš, i dalje sam ti dužna za ono u autu
- Draga, nadam se da će biti prilike i za to i za još toga – odgovorio sam joj
Obukla se i ona te smo dan proveli u šetnji po prirodi. Kasno popodne pozdravili smo se sa vlasnikom vikendice, došli pred Mirin stan kasno navečer. Pomogao sam joj odnijeti stvari, poljubila me na rastanku i rekla:
- Miro, ono sa ledom ti neću tako „brzo zaboraviti“, bilo je tako aaahhh…. nazovi me da se dogovorimo za sladoled ili šlag, znaš i to volim
- Draga, imam ja još iznenađenja u rukavu, bez brige – odgovorio sam joj sa smiješkom
Poljubili smo se još jednom na rastanku, ja sam otišao prema svojem stanu zadovoljan vikendom.
Nadam se da ću se sa Mirom sada češće viđati, ne znam, ta prekrasna žena stalno mi se mota po glavi. Vidjet ćemo, sad idem spavati jer sam mrtav umoran. Bokić

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija