Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Strasti sa Lidijom

Zadnja dva mjeseca sa Lidijom su bili ludi. Mislim, jedino smo se u uredu jebali, uglavnom za pauzom, a nakon toga mi uopće ne bi poslala niti poruku. Čak je i profil ugasila na onoj stranici. Ja nisam, pa sam se tako dopisivao sa još par cura, a sa jednom se i našao na kavi.

Malo je glumila neku nedostižnu damu, ali sam joj onda jednostavno rekao:

- Čuj mala, ja nemam vremena za zajebanciju okolo.. . mene zanima sex. -tu sam ju pogledao i vidio da malo zvjerka okolo i izbjegava moj pogled, a onda je kao iz topa izvalila, ali ispod glasa:
- Može, ali to će te koštati 100 EUR-a.. .

Gledao sam ju i pitao se neko vrijeme vrijedi li tolikih novaca. Mislim, plavuša, sise trojka, naprćeno dupe, niska i užasno kurvinjski našminkana. Neke baš nemaju granica.. Ali sam se onda sjetio Lidije i kako mi ga je danas pušila dobrih petnaestak minuta dok joj nisam napunio usta, pa sam odlučio odkantati ovu. Bila je vidno ljuta zbog toga, ali sam joj rekao da ne plaćam za sex i da mi to ne treba na takav način.
Odjurila je iz kafića, a ja sam se samo smješkao, mirno platio, pozdravio sa barmenom koji mi je namignuo, kao nije prisluškivao, ali eto.. . čuje se i na šanku šta se priča u separeu. Ja sam mu uzvratio smješak i namignuo, te otišao kući. Tuš i utakmica na TV-u uz hladnu pivicu će sigurno popraviti raspoloženje.

Zavalio sam se čist i mirisan na trosjed sa pivicom i kokicama ispred sebe, te gledao već započetu tekmu kad mi je stigla poruka na mob. Nije mi bilo jasno tko bi mogao sad slati poruke, pa sam škicnuo. Poruka od Lidije 'Hoću ga probati ovdje.. . ' i slika njenog raširenog dupeta sa čmarom u prvom planu. Odmah sam osjetio žmarce u kurcu, a kako nisam imao gaće ispod trenirke za tili čas sam imao šator ispred sebe. Razmišljao sam šta da joj odgovorim kad me trgnulo zvonce na vratima. S obzirom da mi je kurac još stršao ispred mene, polako sam došao do vrata i pogledao kroz špijunku.

Pred vratima je stajala Lidija, brzo sam otključao i širom otvorio vrata. Pogledala me sa smješkom i onda svrnula pogled na moj kurac, te se njen osmijeh još više razvukao.

- Vidim da se nekome svidjela ideja o mojoj guzi? -rekla je dok je ulazila kraj mene stisnuvši mi kurac i uvalivši mi jezik između usana koji sam odmah prihvatio.
- Otkud ti? -upitao sam ju pošto se nikad nismo viđali nakon posla.
- Ono što želim ne možemo u uredu.. . treba nam mir -pritom se samo smješkala dok sam ja odmjeravao njen izgled.

Prvi put sam ju vidio u sportskom izdanju. Šarene tajice, uska majica koja baš i nije puštala mašti na volju i samo je isticala njene velike sise, te kosa vezana u rep. Moj kurac je i dalje stajao uspravno dok mi je ona prilazila, a onda je iz torbice sa pojasa izvukla lubrikant i pružila mi ga:

- Trebat će nam.. . -samo je tiho rekla i počela se skidati.

Skinula je usku majicu i sportski grudnjak ispod nje, te skinula tenisice i za njima odmah tajice i gaćice. Ubrzo je predamnom stajala potpuno gola, a ja sam se trgnuo i brzo poskidao sve sa sebe, tj htio sam istovremeno skinuti majicu i donji dio trenirke pa je ispalo komično i natjeralo ju na smijeh.

- Polako.. . neću nikuda pobjeći.. .

Primio sam ju za ruku i poveo ju u spavaću sobu. Legli smo na krevet i ljubili se, te odmah prešli u pozu 69, jer je želja bila prevelika. Dok mi je pušila kurac ja sam joj lubrikantom namazao šupčić i uskoro prstima ga bušio. Stenjala je sa mojim kurcem u ustima, ali ga nije puštala, pa sam se pobojao da ne svršim prerano. Rekao sam joj da legne na trbuh, stavio jastuk ispod nje, pa joj podigao guzu u zrak. Razmaknula je noge, a ja sam ju opkoračio i namjestio kurac, nakon što sam i njega namazao lubrikantom, na ulaz u njen šupak. Bio je tamne boje, sjajan i malo raširen. Gurnuo sam kurac polako i uskoro je glavić bio unutra što je kod nje izazvalo dugi:

- Aaaaaaahhhhhhh.. . mmmmm.. . ohhhhh..
- Da stanem? -upitao sam zabrinuto.
- Neee.. . mmmmmm.. . samo polako..

Nastavio sam polako ulaziti i dodavati još lubrikanta. Uh kako je tu bilo usko, barem za moju kurčinu. Nisam znao da li je već dobila u guzu, jer o tome nikad nismo pričali, ali ako i je, nikad ovakav kurac. Uskoro sam ušao do pola, a ona je izgužvala i plahtu i frotirastu dekicu ispod sebe. Mumljala je nešto prigušeno, a onda se proderala da sam mislio da će se svi susjedi strčati do mene:

- Aahhhhhhh.. . jebi meeeeeeee! ! ! ! ! !

I počeo sam ju jebati sve brže i brže. Ona je samo dahtala, stenjala i cvilila, dok sam ja sve više širio njen šupak. Skoro sam ugurao cijeli kurac u nju, ali sam se ipak bojao da ju ne ozljedim. Potrajalo je sve to oko petnaestak minuta, pa sam napokon svršio i napunio joj guzu spermom, te ga sav znojan izvadio iz njenog šupka. Ostala je poveča rupa iza mog kurca, sa bijelom spermom unutra, a onda sam vidio da je jastuk ispod nje potpuno mokar, kao i njena pica, koja se sjajila od sokova. Niaam bio svjestan kolikobje svršavala.
Uskoro se počela micati i kad se uspravila moja sperma je krenula iz njenog šupka niz njene noge i po pici. Pogledala me je suznih očiju, ali sa nekom iskrom sreće u njima i širokim osmjehom:

- Ovo je bolilo kao vrag, ali baš mi je to trebalo.. . -zatim me je zagrlila i poljubila, pa tiho rekla- Jel mogu ostati preko noći?
- Naravno -rekao sam oduševljeno, jer ionako je sutra subota, pa ne moramo na posao.
- Super.. . -rekla je i nastavila- Moram pod tuš. Ideš sa mnom?
- Naravno -rekao sam i ustao, te ju otpratio pod tuš.

Pod tušem sam ju milovao i dobro istrljao, a i ona moj kurac, pa je ubrzo stajao uspravan i spreman. Podigao sam ju i namjestio na svoj kurac, te kliznuo u njenu picu bez ikakvog otpora. Držao sam ju uza zid tuš kabine i jebao ju najžešće što sam mogao u tom položaju. Svejedno, nije dugo potrajalo i počeo sam se prazniti u njenu picu dok je ona zabijala svoje mokte u moja leđa i ramena, pa sam uskoro izgledao kao da su me mačke razvlačile po travnjaku. Nakon toga smo otišli u spavaću sobu.
Tu noć i nismo baš spavali, tj zaspali smo tek ujutro potpuno iscrpljeni, a saznao sam i da će sljedeći mjesec otići iz firme, jer ide u privatni sektor za veću plaću. Ipak je bila pravnica po struci, pa eto, a nije željela da me samo tako otkanta.
Nakon cijelonoćnog sexa uspjela me samo upitati:

- Hoćeš li mi biti dečko?
- Naravno.. . a mogu ti biti i muž.. . -rekao sam ozbiljno.
- Ti to mene prosiš? ! ? ! ? -gledala me široko otvorenih očiju i sa nevjericom.
- Normalno da te prosim -rekao sam ozbiljnim glasom- I nadam se dobrom odgovoru.. .
- Ohhh.. . DA! ! ! ! -vrisnula je, pa zaplakala od sreće, valjda, te smo se zagrlili i ljubili još dugo dok nismo napokon zaspali.

Par mjeseci kasnije smo se vjenčali, a godinu dana kasnije smo postali roditelji predivne curice. A i dan danas na dan kad sam ju zaprosio obavezno joj rasturim guzu i svaki put je fenomenalno.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija