Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Strasti sa Viktorijom

Sa Viktorijom sam se čuo preko poruka dok je tri dana bila na putu. Poslije sam saznao da su bili na prezentaciji novog auta u Barceloni, te da je ona išla kao predstavnik njihove auto kuće, kao najbolji prodavač.

Slala mi je slike iz Barcelone, pa sam joj rekao da jedva čekam da dođe i da ju čeka poseban tretman kod mene. Na upit o čemu se radi, samo sam rekao da je to iznenađenje. Pošto je bio vikend kad se vratila, predložio sam joj da cijeli provede kod mene. Nije baš bila sigurna u to, ali je napokn pristala, tako da se u petak navečer dovezla do mene sa manjom putnom torbom.

Napravio sam nam večeru, pa se samo smijala na moj račun kako sam kao fol romantičan, a rasturam grubo u krevetu. Ja sam se samo smješkao, pa kad smo povečerali i ja sam sklonio suđe, ponudio sam ju sa vinom, te smo sjeli u dnevni. Stavila mi je bosa stopala u krilo, pa sam joj malo masirao noge, a ona je samo zatvorila oči i čulo se samo:

- Mmmmmmmm.. kako mi to paše..

Pričekao sam da popije vino, pa sam ju podigao sa trosjeda i poveo prema spavaćoj sobi na katu. Otvorio sam vrata i do nas je došao miris svijeća koje su lagano gorjele, a okolo su bile ružine latice i lavanda. Ja sam pripremio ležaj na podu uz koji su bila dva ručnika i ulje za masažu. Ona je začuđeno gledala u to i pogledala me upitno:

- Rekao sam ti da imam poseban tretman za tebe -poljubio sam ju u usta irekao joj da skine sve sa sebe.

Kad se skinula polegao sam ju na trbuh i smjestio se na koljena kraj nje. Počeo sam ju masirati namakajući prste i ruke u eterično ulje, te sam ga lagano nanosio na nju. Ona se potpuno opustila dok su moje ruke klizile njenim tijelom, a kad sam joj počeo masirati guzu i između nogu samo je zadovoljno zamumljala. Nakon nekog vremena sam ju okrenuo na leđa i sad sam joj masirao one čvrste i bujne grudi. Bradavice su već bile tvrde, pa bi samo lagano zastenjala kad bih prešao rukama preko njih. Spuštao sam se rukom preko trbuha i sad sam joj masirao obrijani brežuljak iznad pice, pa je samo lagano zastenjala, a onda sam se spustio niz noge, te se polako vratio rukama unutrašnjom stranom njenih bedara i došao do pice, te lagano počeo masirati njene usmine. Viktorija je samo raširila noge , a ja sam ju nastavio masirati po pici, te povremeno spuštati prst do njene guze i pomilovati joj šupčić svako toliko. Samo bi se stresla i oteo bi joj se lagani uzdah, a onda sam joj gurnuo dva prsta u picu i počeo ju lagano trljati iznutra po pubisu. Počela se tresti i nekontrolirano trzati nogama, a onda sam palcem pritisnuo klit i počeo ju žestoko trljati dok sa drugom rukom mijesio njene sise. Sve jače se trzala i stenjanje je bilo sve glasnije, dok sam ja pojačavao pritisak na njen klit i unutrašnju stranu pubisa. Nakon par minuta je počela jecati zabacivati noge, pa je vrisnula, iz pice je krenuo mlaz njenih sokova. Svršavala je kao luda i tresla se kao da je spojena na struju. Nakon par minuta je došla napokon k sebi dok je ubrzano disala. Primila me je i povukla na sebe, te me počela ljubiti, a u jednom trenu je samo prošaputala:

- Hvala ti.. .
- Nema na čemu.. -rekao sam i ja tiho i nastavio ju ljubiti.

Malo kasnije sam ju obrisao ručnikom i pomogao joj da ustane, pa smo otišli u kevet. Nastavio sam ju maziti, a sad se i ona uhvatila moga kurca, te ga je ispočetka lagano drkala, da bi se uskoro zavukla ispod plahte i počela mi ga pušiti. Radila je to polako ližući mi glavić, pa sve do jaja i onda ih malo milovala, pa se vratila na glavić. Zatim bi ga progutala i tako dobrih desetak minuta dok napokon nisam svršio i napunio joj usta svojom spermom. Progutala je sve i nastavila mi drkati i lizati kurac, a onda se popela na mene i zajahala me, te si smjestila kurac u svoju picu. Polako se spustila niz njega, a onda polako počela vrtiti kukovima. Trljala se svojim klitom o moj korijen kurca i vrtila se, a onda malo naprijed nazad, tako da joj je kurac mogao ispasti van, ali to se nije dogodilo zbog njegove veličine. Zatim se počela nabijati na moj kurac. Trajalo je to dugo dok napokon nije svršila, a onda se izvalila na krevetu, pa sam se ustao i okrenuo ju na trbuh i raširio joj guzove, te joj ga ponovo ugurao u picu. Naslonio sam se rukama uz nju na krevet i počeo joj ga zabijati u picu. Krevet se ljuljao ispod nas i škripao, a ja sam lupao jajima i trbuhom po njenoj guzi. Stenjala je i jaukala dok sam ju jebao, ali ne za dugo jer sam ubrzo počeo svršavati i puniti joj picu vrelom spermom.

Nakon toga smo oboje ostali ležati zagrljeni, ljubeći se nježno, a onda lagano i zaspali. Ja sam se trgnuo tijekom noći, pa sam nas pokrio i nastavili smo spavati. Ujutro me probudio čudan osjećaj oko kurca, pa sam ju vidio kako mi puši kurac i miluje jaja. S obzirom da joj je guza bila okrenuta prema meni, ja sam joj stavio prste u picu, pa se trgnula i počela smijati, a onda skočila sa kreveta i otrčala u kupaonicu. Ustao sam i otišao za njom, a ona je stajala na vratima i držala ih sa druge strane da ne mogu ući. Smijala se kao luda, a kad sam ušao primio sam ju i posjeo na veš mašinu, te joj razmaknuo noge i ugurao kurac u picu. Još se nije navlažila, pa je jauknula kad joj je ušao, a onda sam ga izvadio i protrljao je dok nije počelo curiti iz nje, te sam ga vratio unutra. Zadigao sam joj noge u zrak i počeo ju jebati dok se ona držala za rub mašine. S obzirom da me već napalila nije mi trebalo dugo, a ni njoj, te smo uskoro oboje svršavali. Kad smo se smirili otišli smo pod tuš, te sam nam išao napraviti doručak.
Nismo praktički izlazili iz kuće, osim što smo izašli malo na svjež zrak prošetati, te smo cijeli dan proveli u krevetu isprobavajući sve moguće poze, a zbog nekih smo umirali od smijeha, a neke su nam izazivale bolove u mišićima.

Uglavnom, sada dvije godine nakon toga mi smo i dalje skupa, čekamo bebu, a nismo se ni vjenčali jer nam tako odgovara. Auto je i dalje bez ogrebotine, ali sad imam vezu za novi auto, pa neće biti problema.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija