Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

strastvena kči i majka part 2

Ocjena: 3

Kad sam došao u sobu od njezine majke. Samo da kažem pročitajte prvi dio kako bi znali što se desilo a sad nazad na priču. Ona je već bila na krevetu i trljala si mačkicu "nevaljaljče skini se i dođi ovdje na krevet, nadam se da možeš još jedanput da zadovoljiš i mene, nije mi uspio spoj ali zato ipak imam kurac na kraju".

Tako da sam se skinuo gol i legao pokraj nje a kurac mi je ponovo stršio i bio sam napaljen kao nikad do sad. Ona je izgledala predobro, velike okrugle sise a na njima bradavice koje su samo čekale na mene da ih ližem i cuclam. Uhvatila mi je kurac rukom i počela da mi ga drka i miluje jaja a ja sam joj stavio dva prsta u pičkicu i sa palcom sam joj trljao klitoris. " Tako mi to radi srče" govorila mi je dok mi je stavljala jezik u usta i stiskala mi kurac rukom. Zatim sam je uhvatio sisu i počeo joj cuclati bradavicu nakon toga sam se lagano spustio do njezine mokre pičke i počeo je lizati i cuclati klitoris. Toliko se u jednom trenutku napalila da je počela svršavati po cijelom krevetu i po meni, bio sam sav mokar. Morala si je staviti ruke na usta kakao ne bi vrištala da je kći ne bi čula. Nakon što se malo smirila jer se tresla kao nenormalna i nakon što sam joj dobro navlažio pičku sa jezikom krenuo sam da stavljam kondom na kurac kad mi je ona rekla da je jebem bez njega da se ništa ne bojim jer uzima pilule, tako da sam joj ga stavio što sam dublje mogao bez kondoma. " Samo me tako jebao lutkane, jeli sam bolja od moje kćerke u seksu" govorila mi je kroz uzdahe a ja sam joj samo potvrđivao klimajući glavom i jebao je što sam bolje i brže mogao. Nakon toga mi se naguzila a ja sam joj ga stavio u šupak i nastavio da je jebem u uski šupak. Toliko je bila uska da mi je jedva ušao u nju. Dok sam je tako jebao uhvatio sam je za sise i privukao k sebi i počeo je ljubiti po vratu i sa jednom rukom sam joj stiskao sisu a sa drugom trljao pičku. Dok sam je tako neumjereno jebao u šupak ponovo je svršila ali ovaj puta po zidu ispred kreveta.

Sva se tresla od uzbuđenja i sa drhtavim glasom mi je rekla da samo nastavim sa time da ne stajem. Tako da sam i nastavi tako da je jebem iz sve snage. A ona je polagano gubila svijest od orgazma, nakon par sekundi se onesvijestila ali nisam obećao pozornost na to u početku nego sam je nastavio jebati, tek malo kasnije sam skužio da ne reagira tako da sam ga izvadio a ona se nakon toga brzo vratila pa smo nastavili da se jebemo. Nastavio sam je jebati u šupak ali ovaj puta lakše i polaganije, nakon toga sam je okrenuo na bog a ja sam legao iza nje i vratio ga u pičku. lagano smo se jebali i mazili se a iz mace su joj izlazili sokovi tako da su mi jaja bila mokra od njezine pičke. Ljubio sam je gdje sam god stigao a ona mi je samo govorila da nestajem sa time da je to nenormalno pali i da obožava kad se muško mazi i u isto vrijeme tura joj kurac u nju. Nakon nekoliko minuta okrenula mi se i počela da mi ga puši.

Nakon nekoliko trenutaka sam trebao da svršim pa sam je pitao gdje hoće a ona je brzo legla na leđa, raširila noge i rekla da ga brzim stavim nazad u pičku kako hoće da je napunim sa spermom do vrha. Nakon toga sam ga izvadio iz pičke a sperma je počela da curi van. Dok mi je govorila kako sam je dobro pojebao kupila je tu spermu i lizala je a kasnije mi je došla i posisala svu spremni sa kurca. Nakon toga smo se obukli i dogovorili da se tajno nalazimo svaki drugi dan za jebanja i da ako hoću ponovo jebati joj kćer moram nju tražiti za dopuštenje jer sam kako je ona to rekla samo njezin jebač i ničiji drugi.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija