Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Strastveni ljubavnici

Ubrzo smo se Anita i ja ponovo susreli u vrelom klinču, i opet u onoj šumici. Da se razumijemo, nemam ništa protiv seksa u prirodi, ali ipak mislim da je u krevetu udobnije.

Nakon dužeg nagovaranja sam uspio nagovoriti Anitu da dođe do mene kući. Kad je prvi put došla bila je sva uznemirena i u strahu da li ju je netko vidio. Samo sam joj rekao da se smiri i odbeo ju na kat u sobu. Polako sam ju skinuo i kako sam ju skidao, tako sam ju i ljubio. Polako bez žurbe, jer sam želio uživati u njenom predivnom tijelu kojeg se ni mlađe cure ne bi posramile. Polako sam se spuštao niz vrat na ramena, a onda na njene grudi, velike i mekane, sa napetim bradavicama koje sam ljubio jednu po jednu usput gricnuvši svaku bradavicu. Tresla se lagano, a ja sam krenuo naniže i sad sam bio na trbuhu, te ju ljubio oko pupka i malo jezikom kružio po njemu, a onda se počeo spuštati niz trbuh do pice. Povukao sam joj tajice, koje je inače obožavala nositi, a uz figuru koju je imala nitko joj ne bi ni zabranio to. Sa tajicama sam lagano povukao i crne tangice, pa otkrio njenu obrijanu picu i počeo ju ljubiti i lizati po brežuljku iznad pice. Tiho je stenjala, pa se samo spustila na krevet. Ja sam joj povukao tajice i tangice niz noge, pa sam joj lagano raširio noge i spustio se glavom između njih. Počeo sam ju lagano ljubiti, a onda i lizati po pici, te joj grickati i cuclati klit. Uzdisala je i stenjala raširenih ruku na krevetu dok sam ja nastavljao bušenje njene pice svojim jezikom i prstom. Nije trebalo dugo da počne svršavati i zalijevati mi lice svojim sokovima. Tresla se u orgazmu dok je iz nje špricalo po mom krevetu. Čekao sam da se smiri, a dotle sam skinuo sve sa sebe, pa sam sad stajao ispred kreveta potpuno gol sa uzdignutim kurcem. Gledala me sretno, pa me prstom pozvala na krevet.

Premjestila se polako na sredinu kreveta, a ja sam se popeo do nje i smjestio se između njenih nogu, pa sam namjestio kurac u njenu picu i samo ga lagano gurnuo unutra:

- Mmmmmmmm.. kako je dobar.. . napuni me danas.. želim to -prošaptala mi je na uho.

Nisam ju htio pustiti da čeka, pa sam ju počeo jebati. Ispočetka lagano, da bi postepeno ubrzavao sve više i više i sad sam se zabijao u njenu picu do jaja. Ona je zadigla noge u zrak kako bi mi olakšala ulaz u njenu picu, te kako bi joj ga zabijao čim dublje. Ubrzo je ponovo počela dahtati i stenjati, a nakon par minuta smo oboje počeli svršavati, te sam joj sad po prvi put napunio picu svojom spermom. Nisam ga odmah vadio iz nje, a ona me obgrlila nogama i stiskala prema sebi, pa smo tako ostali neko vrijeme. Nakon toga smo se razdvojili i sad mi je bila u zagrljaju, te me je ljubila. Dok smo se ljubili osjetio sam njenu ruku na svom kurcu i kako ga lagano grebe noktima, a onda i stišće prstima.

- Nije ti dosta? -tiho i sa smješkom sam ju upitao.
- Nikad.. -rekla je i poljubila me, pa se spustila do mojih prepona.

Ubrzo joj je moj kurac bio u ustima i sad ga je pušila kao velika. Nije trebalo dugo da mi se kurac ponovo učvrsti i bude spreman za nastavak seksa. Čim je bila zadovoljna njegovom čvrstinom opkoračila me je i nasjela na njega. Samo joj je kliznuo u picu, a ona se spustila do mene i sad su joj sise klizile po mojim prsima dok se ona meškoljila na mom kurcu. Ljubili smo se, a ja sam osjećao svaki mišić njene pice na mom kurcu, kao da ga stišće kliještima. Zatim se počela nabijati žestoko na moj kurac, te je ubrzo počela svršavati, ali se samo malo ukočila i onda opet počela skakati po mom kurcu. Kako je škripao madrac ispod nas mislio sam da neće krevet izdržati. A onda je napravila nešto što uopće nisam očekivao. Podigla se sa mog kurca i polako spustila, da bi ga rukom pokušala gurnuti u svoju guzu. Do sada nisam još naletio na neku koja ga je bila voljna primiti u guzu, pa sam sad čekao da vidim što će biti. Polako se je nabijala i odizala dok joj napokon glavić nije ušao u šupčić. Vrisnula je kad joj je ušao, a onda se sama spustila niz njega i skoro cijeli je bio unutra. Dahtala je i puhala, a onda se polako počela nabijati na moj kurac dok je lice krivila u grimase i stenjala. Ja sam osjećao kako mi dolazi, jer joj je šupčić bio jako uzak i ovo trenje je samo ubrzalo moje svršavanje, te sam joj uskoro počeo puniti šupak svojom spermom.

Nije shvatila da sam svršio, pa se nastavila nabijati na moj kurac koji se još nekako držao uspravan, a onda je i ona svršila pa je špricalo ponovo iz njene pice po meni. Nakon toga se izvalila na stranu, pa se ispružila i uzdahnula:

- Ahh.. kako me sad guzica boli.. mmmmm..
- Pa zašto si se onda nabila na moj kurac sa njom? -upitao sam ju smireno.
- Zato jer sam željela da mi tvoj kurac probuši junfer na guzi.. -rekla je i okrenula se na bok, te me sad gledala sa smješkom dok je povremeno nabrala lice kad bi ju malo zabolilo.
- Baš mi je drago zbog toga.. -rekao sam i zagrlio ju, pa privukao k sebi.

Ležali smo neko vrijeme, a onda smo otišli pod tuš, pa smo se malo zafrkavali i zezali dok mi se kurac nije ponovo digao, na njeno oduševljenje, pa sam ju podigao i pritisnuo uza zid tuš kabine i na stojećki ju još jednom pojebao svršivši ponovo u njenu picu.

Nastavili smo se družiti, i imali smo kvalitetan seks bez obaveza skoro svaki dan, a samo danima kd joj je muž bio kod kuće nismo se ni viđali. Poslije toga bi nam prvi seks bio najbolji, jer bi se toliko toga nakupilo u nama, da bi naprosto eksplodirali, pogotovo moj kurac u njenoj pici koju sam punio nemilice, a sve češće i guzu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija