Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Štreberica

Dok sam bio student često sam posjećivao knjižnicu. Tamo sam tražio uvijek literaturu kako bih mogao spremiti ispit. Uvijek sam znao provoditi po više sati u knjižnici. Jednog dana dok sam tako spremao ispit pored mene je sjela jedna cura, naized simpatična i slatka s naočalama, a i kroz priču jako zanimljiva. Počeli smo priču, pitao sam ju kako se zove i rekla je da se zove Ana. Onda sam ju pitao uobičajena pitanja, a međuostalim i to da li ima dečka. Ona se na to nasmijesila i rekla da nema, a zatim me pitala: "A da li zgodan momak ima kakvu djevojku"? Na što sam odgovorio da nemam. Pričali smo tako neko vrijeme i vidjeli da je vrijeme proletilo, morali smo izaći iz knjižnice no prije nego smo se rastali dogovorili smo se da odemo u subotu van u kino ili nešto slično.

Došla je subota, sredio sam se, obukao košulju te nasprejao svojim najboljim parfemom. Otišao sam do mjesta dogovora i pričekao ju. Ona je došla i ja prosto nisam mogao vjerovat da je to ona. Blistala je u crvenoj dugoj haljini sva našminkana i lijepa. Dah mi je zastao kad mi je prišla. Zagrlio sam ju i poljubio i prije nego je išta rekla rekao sam joj: "Kad si se već ovako obukla nećeš proći a da tr ne izjebem". Uhvatio sam ju za ruku i odveo ju do svojeg stana. Putem se samo smijala i vidio sam da se zacrvenila. Došli smo do mene. Uveo sam ju unutra i zaključao vrata. Zatim sam ju odveo do spavaće sobe i gurnuo ju na krevet.

Skinuo sam košulju. I počeo ju ljubiti. Dok sam ju ljubio rukama sam joj prelazio po cijelom tijelu. Malo po grudima, po trbuhu, po leđima, malo sam joj stiskao guzu i osjetio kako je mekana. Polako sam joj otkopčao haljinu i svukao dolje tako da joj se grudnjak vidi. Još sam ju masirao po grudima. Počeo sam ju ljubiti po vratu, onako lagano, nježno. Zatim sam sišao niže i počeo joj ljubiti grudi preko grudnjaka. Polako sam otkopčao grudnjak, a ona se zacrvenila. Rekao sam joj da se nema čega sramiti i polako skinuo grudnjak. Zatim sam pogledao kako ima lijepe grudi, nisu bile prevelike, nisu bile premalene, nego su bile taman. Počeo sam ih ljubiti i lizati, jako lagano grickati, zatim sisati, vrtio jezikom po njima, ukrutile su se skroz. Uhh, kad se samo sjetim.

Zatim sam joj skinuo haljinu skroz i počeo ju ljubiti niže. Spuštao sam se lagano jezikom dolje. Cijelo tijelo sam joj prošao poljupcima. Ljubio sam joj i trbuščić. Zatim sam došao napokon do gaćica. Počeo sam ju ljubiti iznad ruba gaćica te po unutarnjim dijelovima bedara. Izazivao sam ju. Ljubio bih ju od koljena pa sve niže dok ne bih došao do pice i nju bih samo preskočio i to ponovio s drugom nogom. Ludila je, a one naočale su joj baš dobro stajale. Skinuo sam joj gaćice i počeo joj lizati picu. Prošao sam jezikom par puta po njezinoj pici cijelom dužinom. Ludila je i htjela još. Osjetio sam kako je već jako vlažna i kako se napalila. Počeo sam joj se igrati s klitorisom. Sisao ga, lizuckao ga radio sve moguće da uživa.

Zatim sam uveo i dva prsta, počeo ih lagano gurati u njenu picu. Prvo sam joj masirao gornju erogonu zonu, pa sam masirao sve rubove pice. Zatim sam joj počeo masirati i donju erogonu zonu i vidio sam kako se počela grčiti. Počeo sam joj ponovno sisati klitoris i ubrzao rad prstiju. Odjednom je počela doživljavati orgazam i svršavati. Svršila mi je po faci, no nije mi to smetalo, čak štoviše, obožavam ženske sokove. Uzdisala je, rekla je: "Želim još, ali sad je red na meni.". Počeli smo se ljubiti i skinula mi je hlače. Zatim me gurnula na krevet te rekla: "Čekaj tu".

Otišla je do kuhinje, a ja sam čekao. Vratila se i nosila je nekakvu kanticu. Legla je pored mene i prije nego sam se snašao stavila je kockicku leda na moja prsa i počela prelaziti njome preko cijelog mog tijela. Zatim je sav taj ledeni trag polizala s mene. Skinula mi je boxe te uzela dvije kockice leda. Stavila ih je meni na kurac i počela ga hladiti njima, kako je to godilo. Kurac mi je bio tvrd kao nikad do tad. Zatim mi je počela prelaziti kockicama leda po mudima ajme kako me napalila. Kada se les otopio počela je lizati vodeni trag, prvo s mojih muda, a zatim i sa kurca.

Lizala ga je cijelog. Od baze do glavića. Zatim je glavić stavila u usta tako da ga dodiruju svi njezini rubovi usta te mi počela drkati. To je jako godilo. Izvadila ga je te opet počela cijelog oblizivati. Zatim se ustala, i sjela na njega. Rekla je: "Dobro pa si ono napravio čim si me vidio, nisam se jebala evo im već dva mjeseca, a masturbiram svaki dan". Čim je to izgovorila sjela je na moj kurac. Lagano je sjedala gore dolje, ulazio joj je cijeli do kraja. Svaki put kad je sjela na njega zastenjala je. Lagano je miješala bokovima a ja sam ju gledao kako to stručno radi. Nagnuo sam ju naprijed te ju poljubio. Rekao sam joj da je baš dobra u tome. Nabijala se tako lagano i sa užitkom, bilo mi je baš odlično.

Rekao sam joj: "Volio bih sad ja biti gore", na što se ona nagnula, poljubila me, te se ustala s mene i legla na krevet. Ustao sam se i pogledao ju u oči. Raširila je noge i rekla: "No, ajde sad, što čekaš?". Prije nego sam ponovno ušao u nju malo sam ju izazivao i trljao joj kurac o picu kako bi se jos vise napalila. Rekla je: "A jesi zločko ccc". Nakon što mi je to rekla stavio sam joj ga lagano i počeo ju jebati. Tako je stenjala i uzdisala. Jebao sam ju tako neko vrijeme i rekao sam joj da sam blizu, na što je ona odgovorila da ga vadim van. Poslušao sam ju i izvadio ga van. Ona se ustala i počela mi ga još malo pušiti. Zatim ga je stavila blizu grudi i počela brzo drkati. Gledala me kako se počinjem grčiti, ali nastavila je drkati. Počeo sam svršavati po njenim grudima i to kao nikad do sad, bilo je odlično. Kad sam svršio do kraja ona se ustala i poljubila me. Rekla je da sam bio jako nježan i da joj se to svidjelo.

Kraj :)

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija