Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Studentski dani

Do nedavno sam se sjećao burnih studentskih dana i noći, naravno, sjećao samo sa smješkom na licu. Nisam baš sa suprugom o tome pričao, jer nije ni bila dio te priče, ali kad sam prije par dana ponovo naletio na Dunju, kolegicu sa faksa i moju studentsku ljubav. Mada bi se više moglo reći da mi je bila seks partnerica, te smo bili uz još dva para nešto kao swingeri. Tada sam prvi put probao seks sa njih tri, a nakon toga se to više nije ponovilo.

I tako sam sad kad sam naletio na nju ponovo počeo razmišljati o tome što smo tada radili, a svjestan sam bio da više nikad ne bih imao tu kondiciju za tako nešto. Sada nakon 12 godina braka i dvoje djece, te 40 godina na leđima, više sam razmišljao o nekim drugim zadovoljstvima, pa mi je i seks jednom tjedno bio nekako optimalan. Tako je bilo barem dok me nije Dunja nazvala i rekla da se nađemo na kavi. Pristao sam iz čiste znatiželje, ali i zbog toga jer je bila komad za poželjeti, pa sam se nekako u sebi nadao mogućnosti nekog seksa. Našli smo se u jednom kafiću u centru, a poslije sam saznao da i ona stanuje jako blizu.

- Nemaš pojma kako sma se oduševila vidjevši te opet. -rekla je dok smo pijuckali kavu, a nakon što sam već saznao da je dva puta bila u braku, da ima curicu iz drugog braka, te da je sad u pauzi između brakova što je kod oboje izazvalo smijeh.
- Ma i meni je super što te vidim ponovo -rekao sam, pa nastavio- A da ne govorim kako super izgledaš.
- Ma daj.. -odmahnula je rukom i rekla- Svi starimo..
- Ja da, ali ti.. -rekao sam i pokazao na njenu figuru u kratkoj suknji sa preplanulim nogama, te dugom smeđom kosom prošaranoj svjetlim pramenovima i još uvijek velikim sisama- I dalje si božica..
- Ajojjj.. -samo je rekla kroz smijeh, pa rekla- Valjda i ti imaš snage da napraviš opet onako kako si rasturio mene, Tinu i Mariju? ! ? !
- Hmmm.. -znao sam na šta misli, ali od tog dana me je i šupak bolio pošto mi je Marija zabila vibrator u guzicu, a ja sam baš bio zabijen u Tininu picu dok mi je Dunja lizala jaja- Teško pogotovo što je Tina vrištala da ju prestanem nabijati na kurac, a Marija mi je sa takvim gušto zabila onaj vibrator da sam poslije tjedan dana jedva sjedio..
- Aha.. a mislim i da te tražila revanš ako se ne varam -rekla je i pogledala me nakriviši glavu sa nekim zluradim smješkom.
- O daaa.. -rekao sam i nasmijao se- Bila je prava nimfomanka što se tiče analnog seksa..
- No da, a ja vidiš nikad nisam probala u guzu.. -rekla je a na moj upitni pogled je samo nastavila- .. mada ne bih imala ništa protiv da si me ti razdjevičio dolje, samo što sam se bojala tvoje mrcine među nogama.. -kad je to govorila stavila je ruku na moju nogu, opasno blizu mom kurcu.
- Pa što nisi rekla.. -rekao sam tiho i stavio svoju ruku na njenu.
- Nadam se da imaš još snage kao nekad? -rekla je pogladivši moj pivski trbuščić i usput prošavši sa svojom rukom preko mog kurca koji se odmah počeo buditi.
- Ti to ozbiljno? -upitao sam pun nade.
- Naravno.. -rekla je pa dodala- Ako hoćeš možemo do mene doma, tu sam blizu? -a ja sam sami kimnuo, otišao platiti kave i sad smo išli do nje.

Ubrzo smo bili u stanu i začuo sam bravu koja se zaključala iza mene, a Dunja se odmah počela skidati, dok se ja nisam ni snašao, pa je ubrzo stajala potpuno gola ispred mene. One velike sise je ipak pobijedila gravitacija, pa su sad malo visile, ali su još ipak bile primamljive. Iako je imala 40 kao i ja bila je u formi i vitka, a moj kurac je već stajao, pa sam ga brzo riješio hlača i gaća, na Dunjino zadovoljstvo. Povela me u svoju spavaću sobu i uskoro smo bili uz krevet, a ona je klekla i primila mi njžno kurac, te ga počela milovati, a onda ga je uzela u usta. Pušila ga je polako i lizala je glavić, oblizala ga od jaja do vrha glavića. Zatim ga je lagano drkala i povela me do kreveta, pa se legla, a ja sam joj raširio noge i spustio se svojom glavom između njih. Počeo sam joj lizati obrijanu picu i usmine, te joj ugurao dva prsta u picu dok sam joj lizao klit. Stenjala je prigušeno trzajući se sve više kako sam ja pojačavao intenzitet svog lizanja i jebanja prstima. Nije joj trebalo dugo i uskoro je počela svršavati uz glasne jecaje, a ja sam pokušavao oblizati barem dio njenih sokova. Kad se smirila raširio sam joj noge još više i kleknuo između njenih nogu i polako namjestio glavić na ulaz u njenu picu. Umirila se, a ja sam ga polako uz pomoć ruke ugurao u nju i sad sam joj zadigao noge u zrak, te joj ga počeo zabijati odmah do kraja, jer sam znao da voli malo žešći seks. Stenjala je dok joj je ulazilo mojih dvadesetak centimetara kurca u picu. Ja sam se počeo svojski truditi da ju zadovoljim kako najbolje znam i umijem. Znoj se cijedio sa mog čela, a onaj pivski trbuščić mi je sad bio itekakva smetnja. Međutim, izgleda da je Dunji i ovo bilo dovoljno, jer je ponovo bila na rubu orgazma, a i ja nisam bio daleko, pa smo nakon nekoliko minuta oboje počeli svršavati, a ja sam svršio Dunji u picu. Nije se bunila, dapače, bilo joj je drago da joj je netko napokon pošteno napunio picu.

Nakon toga me natjerala da legnem na leđa, a ona se ponovo bacila na moj kurac i sad ga je opet lizala i drkala, potpuno ga očistila od naših sokova, a onda se popela na njega i polako se picom spustila niz njega. Ja sam malo čekao da se namjesti, a onda se prihvatio njenih sisa i počeo ih mijesiti kao da su od tijesta. Uživala je u tome, pa je samo zatvorila oči i nabijala se na moj kurac, a i ja sam se prepustio uživanju dok nije stala. Pa se digla sa mene i nastavila mi noktima grepsti jaja:

- Znaš šta.. ja bi voljela sad probati malo u guzu.. ako si za naravno? -upitala me sa smješkom
- Znaš da jesam ako si i ti za. -rekao sam i ja sa smješkom, pa se ustala i otišla do kupaonice, a ubrzo se vratila sa nekakvim losionom ili kremom za tijelo, i počela mi utrljavati kremu po kurcu, da bi je meni predala i okrenula mi stražnjicu.

Ja sam se pridigao i počeo joj istiskati kremu po njenom šupčiću, pa sam joj počeo utrljavati kremu po šupku i onda prstima ušao u njega. Zastenjala je kad sam joj ugurao cijeli prst, pa sam počeo malo kružiti njime po njenoj guzi, a onda još malo kreme, pa drugi prst ugurao unutra. Zajaukala je prigušeno, ali je samo rekla:

- Samo ti nastavi.. . mmmmm.. daaaa..

I nastavio sam. Širio sam joj šupčić da bude dovoljno širok za moj kurac koji je već bio napet i spreman za novu avanturu. Nakon još nekoliko trenutaka sam izvukao prste iz njenog šupčića i namjestio kurac na ulaz, te dodao još malo kreme, za svaki slučaj i samo ga gurnuo unutra. Kad joj je ušao do pola samo je zajaukala glasno, ali se i sama nabijala prema meni, pa sam ju samo čvršće primio za bokove i nastavio ju jebati. Stenjala je i dahtala dok sam ju guzio uguravši joj skoro cijeli kurac u šupak. S obzirom kako je bila uska nije mi trebalo dugo i ubrzo sam svršio zalijevajući joj šupak spermom, a onda ga polako izvukao van. Ona se samo spustila iscrpljeno na krevet, a ja sam stao sa još uvijek napetim kurcem iza nje i počeo joj trljati picu. Počela se tresti još uvijek sa raširenim šupkom, a onda se ubrzo počela grčiti i svršavati. Ovaj put je iz njene pice izletilo nekoliko mlazeva sokova pomješanih sa pišakom, pa je krevet bio mokar, ali je bar ona imala onaj zadovoljni osmjeh kao nekad kad bi dobila istu noć tri kurca koja bi ju zalili spermom. Tj od mojeg i Brune, te Davida, pa bi njih tri ežale izvaljene i dobro izjebane. Ovo nam je bio dio toga, ali se bilo lijepo prisjetiti.

Ostao sam još pola sata, a onda sam otišao uz obećanje da ću joj se ponovo javiti. Od tada se pojebemo barem jednom mjesečno i to bude prilično intenzivan seks sa dosta znoja, njenih sokova i moje sperme, a sve završi sa dobrom čašom vina da vratimo snagu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija