Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Studentski dani

Ovo je priča koja se dogodila na prvoj godini faksa. Bilo je vrijeme ispita i među prvim ispitima koje sam položio bila je matematika pokazaviši pritom zavidno znanje. Poslije ispita prišla mi je Lina studentica koju sam površno znao i upitala me bi li sutra došao do nje da joj objasnim neke zadatke iz matematike jer bi trebala polagat za par dana a dosta toga joj je još nejasno. Naravno prihvatio sam , došao sam do nje na dogovorenu adresu. Otvorila mi je i rekla da uđem i pričekam je u sobi a da ona ide da se istušira jer je upravo došla sa trčanja.

Ušao sam u njenu sobu, zavalio se u fotelju i čekao Linu. Za oko mi je zapelo njeno rublje na krevetu, očito oprano ali još ne ispeglano. Vrpoljio sam se a onda uzeo u ruke gledao i mirisao njeno prozirno čipkasto sexi rublje. Kroz glavu su mi prolazile slike Line u ovom rublju i mogu reći da mi se kurac dobro ukrutio. Ne znam koliko sam maštao o tome kad me prekinuo Linin glas -"što to radiš". Gledao sam u nju dok je stajala na vratima sobe ogrnuta samo ručnikom i izustio-"oprosti", ne mogu opisat koliko me bilo sram.

Na moje veliko iznanađenje ona se nije ljutila , polako mi je prišla sa smiješkom na licu i rekla -"vidim da si se uzbudio, oprostit ću ti ako mi pokažeš kakav ti je kurac".
-"Posluži se" rekao sam i u trenu Lina se spustila dolje, otkopčala mi hlače i izvukla kurac iz gačica.
-"ups kako je velik i lijep ovako nabreknut , sad ću se ja poigrat sa njim a ti se opusti i uživaj". Prvo ga je počela lizati od korjena do glavića, uživala je palacati jezikom po kurcu. Zatim ga je počela drkat dok joj je samo glavić bio u ustima.

Nježno mi ga je sisala, grickala i jako nadrkavala. Vidjelo se da je napaljena, pohotna i željna kurca. U tom dobu bio sam i ja svakako jako napaljen pa mi nije dugo trebalo da osjetim da mi se bliži vrhunac. Uhvatio sam je za kosu nabio joj ga skoro do jaja i svršio joj u usta. Osjećao sam da joj je duboko u grlu dok sam se praznio a ona je pohotno gutala moju toplu spermu. Kad je iz kurca isisala zadnje kapi sperme podigla se, kosa joj je bila raščupana a na njenom lihepom licu vidjele se se kapljice sperme.

Tad je pustila da joj ručnik spadne sa tijela. Stajala je gola ispred mene. Imala je predivne poveće sise, krute bradavice, ravan stomak a pička joj je bila izbrijana sa malom frizuricom iznad rupice. Legla je na krevet, raširila noge i rekla -"sad je na tebe red, dovedi me do ludila, hoću da me natjeraš da svršavam kao prava kučka. Nije trebala ponovit, bio sam jako uzbuđen i napaljen njenim riječima pa sam se odmah bacio prvo na lizanje predivnih sisa, grickanje nabreklih bradavicapa se spuštao jezikom do pupka i približavao se mirisnoj pički.

Tad sam joj ispitivački liznuo i razmaknuo usmine a onda zavukao jezik u njenu vlažnu, toplu pičku. Imala je dobar okus a njene ruke su mi pritiskale glavu pa sam cijelim licem uronio među Linine noge. U trenu okupala me svojim ljepljivim sokovima. Polizao sam sve i osjetio da mi se kurac opet digao i da je jako nabreknut i tvrd. Lina je stenjala, navlačila me na svoj klitić, čupala i vrištala. Više nisam mogao izdržat podigao sam se, okrenu je naguzio, uzeo nabreklu kurčinu u ruku, namjestio ga i zabio u njenu vlažnu usku mačkicu.

-" aaahhh jebi me, razvali me" urlikala je Lina. Navalio sam na nju, žestoko sam je jebao, zakucavao ga do jaja, vadio ga skoro cijelog vanka pa ga svom snagom snažnim zamahom vraćao unutra. Lina je miješala guzom, stiskala mi kurac svojom uskom pičkom a ja sam je divljački jebao sve dok nije uz glasne urilke svršila na kurcu. Tad je rekla -hoću da me jebešu u guzu" "napunio si mi usta i pičku spermom hoću da mi napuniš i guzu. Izvadio sam kurac iz pičke, ona se još malo više naguzila očekujući kad će ga primit.

Namjestio sam kurac na njenu rupicu uhvatio je za bokove i nekako prodro u nju. U početku nije bilo lako ali kad se rupica razradila i rasirila guzio sam je žestoko i divljački. Vrištala je urikala napaljivala me svakakvim riječima dok sam joj kurčinu zakucavao do jaja. Govorio sam joj -"htjela si ovo kučko " -"o daaaaa" odgovarala bi uz neizostavne krikove dok je ponovno svršavala. Osjeto sam i ja da mi se bliži vrhunac , izvadio sam ga polegao je kleknuo poviše njenog lica i jako ga počeo drkat dok vodopad sperme nije okupao njene obraze, usne, kosu dok je ona pokušavala uhvatit što više sperme u usta i gutala je.

Na kraju oboje smo se srušili na krevet. Umorni složili smo se da je ovo bilo nešto najbolje što smo doživjeli, rekao bih nije ni čudno jer smo tek otkrivali čari sexa :) . I da matematiku sam je dobro podučio. Lina je prošla iz prve a za nagradu priuštila mi je još nekoliko nezaboravnih sex seansi.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija