Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Šuma

Sara je mnogo voljela da odlazi u šumu, jer pored toga što joj je velika strast sakupljanje gljiva, u njoj je vječno prisutna želja i čežnja za mladim vojnikom Davorom, koji takođe često posjećuje istu šumu kao strastveni lovac. Sara je ludo zaljubljena u mladoga vojnika Davora koji joj ni u jednom trenutku nije uzvraćao ljubav. Ali Sara nikada nije gubila vjeru u svoju ljubav.

Toga dana, Sara se rano probudila, radosna što će sa sestrom i rođakom otići u šumu, gdje se ona najljepše osjećala, i pritajno gajila nadu da će sresti svoga voljenog Davora. Međutim, sestra i rođaka su morale da razočaraju Saru, te joj saopštiše da one odlaze u grad ih hitnih razloga. Tužna zbog toga, nije se pokolebala, već ipak odluči da sama ide, da se prepusti užitku koji šuma nosi i da zadovolji svoju strast za sakupljanje gljiva.

Na svom ranču, mladi vojnik, strastveni lovac, takođe se uputio u šumu, on, da zadovolji svoju strast za lovom. Ali, za razliku od Sare, koja je ushićeno i sa osmjehom brala gljive, mladi lovac i nije imao uspješan dan, tek pokoji zec je uspio da mu pobjegne, a divljih svinja koje su u šumi nastanjivale se nije bilo ni traga. Tada Davor odluči da odmori malo i opusti se uz žubor potoka, zvuk i miris šume.. ali preko vode u daljini pojavi se srna, koja zaokupira maštu mladog lovca, koji napravi zasjedu i poče da nišani kroz svoju pušku prema životinji.

Ali, sudbina životinje koju je držao na nišanu, nije zavisila samo od njega u tome trenutku. Odmah u blizini, pojavila se Sara koja je oduševljeno s ljubavlju prišla srni i tako onemogućila Davora da ipak ulovi nešto toga dana.
Ugledavši Saru, on spusti pušku i pozva je da mu se pridruži u uživanju i odmoru. Sara, zaljubljena u njega do ušiju, vrlo rado prihvati poziv. Ona se zacrvenila u licu, ali mladić je oraspoloži i ohrabri riječima, te se njih dvoje opustiše uživanju pored šumskog potoka. Uz to prelijepo prirodno okruženje, njih se dvoje raznježiše i polako počeše da razmjenjuju nježnosti.
Ljubio je mladić Saru, ljubila ona njega, dok je u grudima osjećala sve veću napetost i žudnju. On ju je ljubio po cijelo tijelu, polako skidajući ljetnu haljinu sa nje, dodirujući joj grudi, guzu, od čega kroz nju prolaziše najljepši trnci u kojima je beskrajno uživala. Haljinu u koju je bila obučena, zbaci sa sebe i dade se potpuno u naručje mladoga vojnika. I on se prepustio maksimalno, uživao je u njenom prisustvu ljubeći joj bradavice, i laganim pokretima ruke prolazio joj kroz lijepo izbrijanu picu, gurajući prste što je izuzetno palilo Saru, oharbrivši ju da se potpuno prepusti mladiću.
Ni on više nije razmišljao o propalom danu u lovu, dok je djevojka prinosila njegov nabrekli tvrdi kurac prema svojim ustima. Sa tolikom strašću je ona to radila, da se on osjećao kao da se njegova nabrekla strijela topila u njenim ustima, dok je ona gutala ga sve više i više. Pušila je ona njemu kurac, zatim se on dao u lizanje njene uske pice, koju ona kao da je samo za njega čuvala. Gurao joj je jezik i prste u pičku, što je u njoj izazivalo žudnju i strast od koje je glasno stenjala, želeći više i više..
I srna koja se u blizini i dalje nalazila, pobjegla je duboko u šumu, kada je Davor počeo ga gura svoj ud u Sarinu pičku, koja se rascvijetavala kao pupoljci od ruža u proljeće. Željela ga je sve više, sve više i jače joj je i gurao mladić svoj nabrekli kurac, dok joj je rukama držao sise i ljubio u vrat i iza ušiju.

Kad joj je svršio između sisa, a ona ga opet uzela u usta, mladić se osjećao kad kralj šume, a ona od tolike sreće gutala ga je više i više.. .. Nakon kratkog vremena, ponovili su opet, opet sa istim užitkom i sa istom strasti. Njena uska pica više nije bila tako ni uska, jer je mladić gurao ga dok ju nije izjeb'o toliko da su oboje polijegali na travu i uz osmjehe mazili se dugo vremena.
Kada su došli do daha od paklene jebačine, završili su iznenadni spoj na slijepo u sudbonosnoj šumi, a djevojka zbunjena, vratila se bez korpe sa nabranim gljivam, ni ne razmišljajući o tome, jer tu njenu veliku strast, kao i strast mladića prema lovu, zamjenila je međusobna strast da upražnjavaju sex i odaju počast ljubavi i sreći.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija