Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Šumske priče 2

Došao sam drugi dan kod Simone u njen iznajmljeni stan u Vinkovcima nakon cjelodnevnog posla, a kako je bio petak i sutra neradna subota, nisam se žurio. Fino sam se oprao i otuširao, te obrijao dlake po jajima i oko kurčine, te se namirisao kao ružica.

Simona mi je otvorila mirišući na šampon i gel za tuširanje. Kosa joj je još bila malo mokra, a tijelo ogrnuto frotirastim rozim ogrtačem koji joj je dolazio ispod koljena. Ušao sam unutra i kad je zaključala vrata iza mene, privukao sam ju i strastveno poljubio. Obgrlila me oko vrata i praktično se objesila na mene. Ljubili smo se dugo u hodniku njenog stana, jer danas na poslu smo razmijenili samo nekoliko riječi nakon jučerašnje jebačine usred šume. Danas sam bio sav narajcan čekajući večer i novi sex sa Simonom.

I sad smo stajali tu na hodniku ljubeći se kao balavci, a kada smo se napokon razdvojili i došli malo do zraka, sva crvena u licu prodahtala:

- Jedva sam te dočekala.. . dođi.. -povukla me za sobom direktno u svoju spavaću sobu i praktično me bacila na krevet.

Odmah se počela skidati i sad sam ju gledao golu. Potpuno izbrijana pička sjajila se od neke kreme, ali ono što me fasciniralo bile su njene ogromne sise. Čista petica, ma više je vuklo na šesticu, sa velikim aureolama i tvrdim tamnim bradavicama. Imao sam širom otvorena usta i oči, a ona se popela na mene i uvalila mi sisu u usta. Cuclao sam onu tvrdu bradavicu i rukama joj hvatao sise i mijesio ih. Bile su tako mekane i nježne, a nisam ih mogao staviti u svoje velike šake. Tako nam je prošlo dobrih desetak minuta, a onda se podigla sa mene i vidio sam kako je ostala mokra fleka od njene pičke na mojoj majici, pa sam se krenuo skidati, a ona mi je pomogla, naročito kod skidanja gaća. Čim je već napeti kurac ispao iz gaća bacila se na njega. Legla je na mene u pozu 69, ali kako je bila dosta niža od mene nisam joj mogao dobro lizati pičku i guzu, jer sam se morao dobrano podići sa kreveta kako bi došao do njih. Zato sam ju povremeno poljubio dok sam prstima naizmjence bušio njenu pičku i šupak. Za pičku se nije bunila, ali kad bih joj zabio prste u šupak je negodovala, ali ne pretjerano. Ionako se nije mogla previše buniti jer su joj usta bila začepljena mojom kurčinom. Samo se čulo mumljanje, a ja bih povremeno osjetio njene savršene zube na svom glaviću. Njena pička je bila mokra i spremna za moj kurac, pa sam ju odlučio nabiti na njega. Teške muke sam ju odvojio od svog kurca i samo sam ju povukao naviše i pomogao joj da se nabije na njega. Naravno da joj nije mogao odmah do kraja ući, ali se nakon par puta što se oprezno nabila na njega, uskoro nabila skroz do jaja. Uzdahnula je duboko, kao da sam joj istjerao zrak iz pluća ili ju udario u dijagramu, a onda se malo namještavala na njemu, da bi se onda oslonila na moja prsa i počela sa nabijanjem na kurac. Osjećao sam kako joj kurac širi stijenke pičke dok se nabijala svaki put do jaja, a onda bi se malo odigla i spuštala samo toliko da joj malo više od glavića uđe, čisto da me rajca, a kad se htjela ponovno spustiti iznenadio sam ju odignuvši se od kreveta i zabivši joj ga do kraja. Vrisnula je, a onda se stresla i počela svršavati. Tresla se na meni, a iz pičke je curilo obilato, pa sam ju pustio da se smiri, a onda sam preuzeo stvari u svoje ruke.

Okrenuo sam ju na leđa, raširio i podigao noge, namjestio mokri kurac na njenu sklisku pičku i gurnuo ga u nju. Zastenjala je, a njeni nokti su se zabili u moja leđa. Počeo sam ju odmah žestoko jebati i zabijati se do jaja u njenu pičku. Uskoro su njene noge bile oko mojih bokova, a ona je opet doživjela orgazam. To kao da je otpustilo kočnice kod mene i čim sam osjetio da mi dolazi zabio sam ga do kraja i počeo se prazniti u nju. Zabila mi je glavu u prsa i tresla se dok sam se praznio u nju, a onda smo se samo opustili i izvalio sam se kraj nje. Ostali smo tako ležati neko vrijeme i onda me pozvala pod tuš, te smo se međusobno oprali i otišli nešto pojesti.

Nakon toga smo se onako goli zavalili ko od nje u dnevnom i gledali neki film na TV-u. Uz to smo povremeno i razgovarali o svemu, te sam puno toga saznao o njoj, ali i cijelu istinu oko mistike na faksu i njene veze sa prodekanom. U biti njen stari je bio na nekom jebenom položaju i on joj je riješio ovaj posao, kao i neku protekciju na faksu. Uostalom, kako je rekla, nije voljela te stare prdonje na faksu koji su samo slinili nad zgodnim studenticama, a ponekad bi znali i ucjenjivati, suptilno, ali bi ipak bile ucjene. Dobre ocjene za seks ili barem pušenje u njihovom kabinetu. Srećom je ona bila odličan student i sa zeleđem od starog nije imala takvih problema.

Poslije toga mi se percepcija o njoj promijenila i postala nije malo draža. A nakon toga vrućeg vikenda, koji sam uzgred proveo kod nje, prazneći svoja jaja u njenu pičku, a kod starci se opravdao nemaštovito, jer su me brzo shvatili, ali nisu radili nikakve probleme.

Sad smo već par mjeseci skupa, tj na poslu se baš i ne družimo, ali obavezno dođe u onu šumu kad zna da sam tamo u obilasku, te ju dobro izjebem. Neki dan sam ju pitao šta će biti ako ostane u drugom stanju? Samo se nasmijala i rekla da ne bi imala ništa protiv iako sam stariji od nje. Za sada nam odgovara tako, ali do kada i da li me jedna napokon smirila, jer nekako mi dan više nije isti ako ju ne vidim.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija