Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SUPRUGA JE POZVALA SVOJU PRIJATELJICU U TROJAC

Još ni sad nisam svjestan situacije koja mi se desila ne tako davno, a traje i dalje, puno bi mi njih reklo da sam sretan muškarac pa procjenite sami. Zovem se Ivan radim za jednu veliku brodarsku kompaniju, imam ekstra plaću s kojom si mogu priuštiti svega i svačega za razliku od većine Hrvata pritom izuzimam političare. Volim da putujem kao pomorac oplovio sam dosta svijeta, ali baš nisam imao prilike i upoznati isti. Kako sam se uspio zaposliti u ovoj kompaniji i pri tom nisam morao mlatiti more počeo sam doslovno dva puta godišnje otputovati na destinaciju koju sam htio. Godinama sam putovao sam dok nisam upoznao moju sadašnju suprugu Ninu te sada putujemo zajedno. Nina i ja smo u braku tri godine njoj je 26 godina, a meni 31, djece nemamo jer smo zajedno odlučili da ćemo još malo vremena uživati i imati za sebe jer kada dođe vrijeme za djecu neki prioriteti se mijenjaju.

Sex nam je više nego odličan jako se dobro slažemo i nadopunjujemo te smo vrlo maštoviti u krevetu. Moja Nina je senzualnog izgleda da ona to želi mogla bi raditi kao model i manekenka. Visoka, vitka, savršenih grudi i zamamne čvrste guze, zrači sexsipilom te je svjesna svoga izgleda i ljepote koja mami poglede i uzdahe muškaraca pa i žena. Ja baš i nisam neki ljepotan, ali držim do sebe i svoga tijela, a i solidno sam popunjen među nogama nije monstrum, ali mogu da se pohvalim. Prije nekih mjesec dana otputovali smo u Grčku samo tada nismo išli sami jer je s nama na put išla njena najbolja prijateljica i vjenčana kuma Sanja. Nina me tjednima nagovarala da je povedemo s nama uvijek navodeći razlog taj što je Sanja završila arhitekturu, a jako je fascinira i zanima arhitektura antičkog doba te da je oduvijek željela posjetiti Grčku, ali da nikako nije uspijevala da to ostvari.

Meni baš to i nije bilo po volji, ali sam ipak na kraju popustio i pristao na to da Sanja otputuje s nama u Grčku.
Sanja je bila dvije godine starija od Nine, zgodna crnka, malo nižeg rasta, ali super oblikovanog tijela, božanstvene guze koja je dolazila do posebnog izražaja kada bi god obukla cipele s visokom peticom. Bila je neudata i solo, kako mi je Nina govorila o njoj bila je žena na mjestu znajući što želi i hoće, ali nije bila laka da bi u krevet išla s bilo kime. Let za Grčku imali smo iz Trsta do kojeg je bilo par sati vožnje tako da sam odlučio da odemo rent a carom. Dok smo se vozili Nina i Sanja su razgovarale dok sam ja povremeno se uključivao u razgovor i po koji put Sanji postaviti pitanje. Na moje pitanje zašto je još uvijek solo, rekla je kako još nije našla onog pravog te da sve što valja su zauzeti ili igraju za suprotni tim kao da bi i voljela da nađe nekog kao Nina, naravno time aludirala na mene te mi onako šeretski namignula.

Kada smo došli na aerodrom i ukrcali se na avion za Grčku nismo nešto pretjerano pričali, ali smo Nina i ja ostvarili fantaziju da se poševimo u toaletu aviona. Srećom nije bilo puno putnika pa nas nije nitko provalio osim Sanje koja se smješkala kada smo se vraćali na svoja sjedala. Sletjevši u Ateni ponovo smo unajmili rent a car s kojim bi odlazili na izlete i upoznavali Grčku. Prije nego smo se uputili prema apartmanu na obali Atene otišli smo na večeru u restoran gdje su cure popile koju čašicu viška, u jednom trenutku su zajedno otišle u toalet gdje su skovale plan za koji sam saznao kasnije te večeri kao i još štošta. Uglavnom poslije večere došli smo u apartman gdje smo se smjestili svako u svoju sobu. Ja sam prvi otišao na tuširanje koje je bilo zaista brzo, iz kupatila sam izašao u kratkoj majici i boksericama u kojima se lijepo isticala moja muškost.

Iza mene u kupatilo je otišla Sanja i dok se ona sređivala Nina i ja smo se malo hvatali napaljujući jedno drugo za večerašnji sex s time da sam je Nini sugerirao da mora biti tiša jer u nekim pozama zna biti jako glasna, ali samo je odmahnula rukom. kada je Sanja izašla iz kupatila u kratkom svilenom ogrtaču sa sisama na izvolite, naravno da sam je dobro odmjerio, a i kurac mi je malo poskočio, a onda je i Nina otišla da obavi svoje. Sanja je sjela na fotelju stavljajući nogu preko noge, moje oči švrljale su svuda po njenom tijelu, kurac mi je počeo rasti nastojao sam sakriti izbočinu prebacujući si nogu preko noge. Pokušavao sam nešto govoriti, ali nekako to jest nikako se nisam mogao koncentrirati jer sam primijetio da Sanja ne nosi gaćice dok je križala noge. Moji pogledi su bježali prema njenom međunožju što je bilo i više nego očito, a naravno to je i ona primijetila pa je kroz smijeh rekla Ivane oči su mi gore.

Sav sam se smotao, a nije mi bilo ništa bolje i lakše kada je Nina izašla iz kupatila u prozirnoj spavaćici gdje se vidjelo njeno prekrasno tijelo, čvrste bujne grudi, a posebice njena glatka pička bez ijedne dlačice. Vau mačko kako si samo sexy izgleda da će noćas biti vatreno kod vas dvoje rekla je Sanja. Odgovor moje Nine izuo me iz cipela kako se kaže, ako želiš možeš da nas gledaš ili nam se možeš i pridružiti odgovorila je Nina. Iako sam bio zatečen Nininim odgovorom potajno sam se nadao da će nam se Sanja pridružiti pa to je san svakog muškarca zar ne.
Ma ne želim vam smetati rekla je Sanja, kako hoćeš rekla je Nina pa mi sjela u krilo. Uhvatila me za kurac pa mi rekla dragi pa ti si spreman, počela je da me ljubi što sam ja prihvatio zavukla mi je ruku u bokserice i počela lagano da mi drka kurac.

Pomislio sam kako će se Sanja pokupiti u svoju sobu međutim ostala je gledati. Nini to definitivno nije smetalo pa tako ni meni, zatim je Nina izvadila kurac pa me krenula prekoračiti dok je to radila ja sam skinuo bokserice potpuno oslobađajući kurac. Nina se samo nabila na njega pa počela da me jaše kao luda, nabijala se na kurac i bila glasna kako samo ona to zna. Skinuo sam njenu spavaćicu pa joj počeo mijesiti sise i lizati njene napete bradavice, ispod ruke pogledao sam prema Sanji. Sanja je bila raširenih nogu i trljala svoju pičku povremeno si ližući svoje prste pa ih opet vraćala natrag na svoju pičku. To me popalilo do ludila pa sam i ja počeo pratiti tempo Nininog jahanja te smo baš žestoko počeli da se jebemo. To je trajalo nekoliko minuta i ja sam počeo puniti Ninu koja je isto ubrzo svršila.


Iako sam svršio kurac mi je i dalje bio krut pa smo nastavili da se jebemo, a ja sam nekako zaboravio na Sanju koja je bila u prostoriji zajedno s nama. Odjednom čujem njen glas koji pita Ninu "smijem li? ", Nina se samo ustala bez pogovora pa počela da me ljubi, a onda počinje da mi gura svoju sisu u usta. Dok sam se ja igrao Nininim sisama i bradavicama Sanja mi je pušila kurac, lizala ga je, lizala i grickala glavić, igrala se mojim jajima drkajući mi ga neprestano. Premjestili smo se na pod prostorije, Sanja me prekoračila te me počela jahati, a Nina me prekoračila preko lica, počeo sam da joj ližem pičku iz koje se cijedila moja sperma pomiješana s njenim sokovima to mi nije smetalo što više. Zatim je Nina privukla Sanju sebi pa su se počele ljubiti i igrati se jezicima, ja sam nastavio da ližem Ninu dok se Sanja sve brže počela nabijati, bila je blizu svršavanja jer je njena pička počela sve jače stiskati moj kurac.

kada je svršila promijenili smo pozu, nastavio sam jebati Sanju samo sada s guza, jebao sam je žestoko i pljuskao po zamamnoj guzici. Nina se namjestila ispred Sanje te joj glavu povukla na svoju pičku, Sanja je spremno prihvatila pa je počela lizati i jebati je prstima. Nisam mogao vjerovati što mi se upravo dešava, imam sex s dvije prekrasne i predivne žene od toga je jedna moja draga koja stenje i uzdiše dok ju Sanja obrađuje jezikom i prstima. Nakon nekoliko minuta jebanja Sanje došao sam do Nine i dao joj ga na pušenje, zatim smo opet promijenili poze njih dvije bile su u pozi 69, lizale su pičke jedna drugoj, a ja sam jebao Ninu i povremeno dao Sanji kurac na pušenje pa opet jebao Ninu. Kada je Nina svršila ja sam došao do iza Sanje pa joj naglo sjurio kurčinu te sam i nju doveo do još jednog orgazma.

Sad je došao red na mene želio sam da im svršim po licu i ustima pa su njih dvije stale ispod mene istodobno i naizmjence pušiti mi i drkati kurac. Bližio mi se vrhunac te sam primio kurac u ruku pa ga počeo drkati iznad lica pa uskoro i svršavati svuda po njihovim ustima i licu.
Oblizale su i počistile sav kurac te se usput jezicima igrale rastežući moju spermu, zatim su zajedno otišle u kupatilo da se srede. Dosta dugo su se tamo zadržale pa sam pretpostavio da su uzele vrijeme za sebe, sve vrijeme dok su njih dvije bile u kupatilu ja sam onako gol sjedio u fotelji skupljao dojmove štipajući se za obraze da se uvjerim da ovo nije bio san. Kada su konačno izišle van prišle su mi i zajedno mi sjele u krilo, ljubavi moram ti nešto priznati rekla je Nina, što mi moraš priznati pitao sam, a Nina je počela; "Ljubavi znaj da te volim najviše na svijetu, ti si mi sve u životu, bez tebe ne mogu ni dana, ali isto tako ne mogu ni protiv sebe, shvatila sam isto tako da volim i žene imala sam osjećaj da je to uvijek bilo u meni, sve je izašlo iz mene one noći kada sam prespavala kod Sanje, a i alkohol je malo učinio svoje".

Zastala je malo čekajući na moju reakciju, ostao sam smiren te je upitao da li su to učinile još koji put. "Jesmo još nekoliko puta, svaki put bilo mi je krivo što i ti nisi bio s nama, ne želim da ti lažem i radim iza leđa, želim da nemamo tajni, ali zaljubila sam se u Sanjui cijeli ovaj put i sex bio je dio moga plana u nadi da ćeš prihvatiti moju ideju da Sanja bude naš treći član". Htio sam kao iz topa ispaliti da želim, ali sam se suzdržao i pustio ih da se malo peku, šutio sam par minuta hineći da promišljam Nininu ideju, a onda sam se prvo okrenuo Sanji te je strasno poljubio pa se potom okrenuo Nini i rekao kako prihvaćam njenu ideju pa je ona sada mene strasno poljubila. Zatim smo sve troje otišli sobu gdje sam se osjećao kao kralj u sendviču između dvije ljepotice.

Pa sada vi meni kažite jesam li ja sretan čovjek.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija