Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Supruga mog frenda 2

Kao što sam Vam već ispričao, počeo sam jebati ženu svog najboljeg frenda, slučajno, ali sad sam to radio na redovnoj bazi, pošto sam ju zaposlio kod sebe da mi vodi knjige. Jebao sam su svakodnevno.. doduše, ne baš svaki dan, jer smo se znali malo i zasititi, ali sam ju u njenom uredu prvi put pojebao u guzu.

Došlo je do toga sasvim spontano i iz čisto praktičnih razloga. Par puta sam joj zabio palac u guzu dok sam ju jebao straga, a njoj se to nekako sve više sviđalo, pa me par puta upitala da li bi ju možda jebao u guzu. Iskreno, samo jednom sam jednu jebao u guzu, ali je ona imala gadan stisak, pa mi se nekako zamjerilo to i više nisam pokušavao ni sa jednom. A sada, paaaa.. eto mislio sam da bi mogli pokušati, ali mi je trebalo nešto vremena.

I tako smo došli do tog dana. Nismo imali seks od prošlog utorka. Ja sam bio na nekoj montaži, te sam izbivao iz radione do subote, a u subotu Biba nije radila. Tako da smo nekako oboje dočekali sa nestrpljenjem taj ponedjeljak. Biba je bila sva usplahirena i samo se motala oko mene u radioni, a ja sam baš radio neka vrata za ormar, pa mi je trebalo koncentracije. Kako je bila sve više napasnija, tako sam ja bio dekoncentriraniji, pa sam jednostavno stao sa poslom i primio ju za ruku, te ju odveo u dio gdje se stavljala građa na dodatno sušenje. Tu je bilo toplo i suho, pa sam ju pritisnuo uz neke ishoblane daske i odmah joj zavukao ruku pod haljinu koju je imala na sebi. Pica joj je bila mokra i bez gaćica, pa su mi prsti samo kliznuli u nju što je izazvalo kod nje duboki uzdah i samo mi je utisnula vruči poljubac dok mi je druga ruka kopala po njenom dekolteu pokušavajući izvuči njene velike sise iz njega i grudnjaka koji ih je sputavao. Ni njene ruke nisu mirovale, već su tražile moj napeti kurac i čim ga je uhvatila stisla ga je bez namjere da ga tako skoro pusti. Uspio sam joj izvući sise onom jednom rukom, pa sam sad zagnjurio svoje lice među njih i ljubio ih, a kad sam izvukao drugu ruku iz njene pice vidio sam da mi prsti imaju tragove krvi. Pogledao sam ju, a ona se samo nasmijala i rekla:

- A jebi ga, oni dani u mjesecu..
- Ma daj, pa biti će mi kurac sav od ketchupa.. -rekao sam sarkastično, a ona je samo dodala.
- A takvog ti ga sigurno neču lizati.. -rekla je i otkopčala hlače, te ih povukla na niže, a sa njima i gaće, pa rekla- .. ipak mi se sviđa ovakav..

Počela mi ga je pušiti i to svojski, a ja sam se naslonio na one daske, baš kao što je ona bila maloprije, te sam uživao u njenom pušenju i lizanju mojih jaja. Kad sam svršio u njena usta nakon par minuta sve je progutala i oblizala se, a onda nastavila sa drkanjem mog kurca kako bi ostao stajati uspravno. Kad je bila zadovoljna tvrdoćom okrenula se i naprćila, pa razmakla guzove:

- Hajde, daj mi ga u guzu.. spremna je za tebe.. -rekavši to gurnula si je jedan prst u šupak i malo se jebala njime.

Ja sam se sagnuo i odmaknuo njenu ruku, te ju stavio tako da drži guzove razmaknute, a ja sam počeo lizati njen šupčić. Lagano je uzdisala šireći jako guzove, a kad sam joj gurnuo jezik u guzu samo je veselo ciknula. Slinio sam njen šupak i naslinio si u njenim ustima svoje prste, pa sam ih gurnuo jednog po jednog u njenu guzu. Zastenjala je glasno, a ja sam ih sad vrtio unutra i vadio ih i gurao natrag dok je ona stenjala i raširila guzove koliko je više mogla. Nakon par minuta sam ga odlučio napokon staviti u nju i uspravio sam se dok se ona primila za one glatke daske, a ja ga namjestio na njen ulaz i polako gurnuo. Ušao je iz druge u nju i ona je samo glasno vrisnula, ali se nije pomakla, pa sam nastavio i počeo se sve brže zabijati u nju, dok skoro cijeli kurac nije bio u njoj. Još mi je trebalo malo da razradim njen uski šupak, ali je ubrzo klizio uz moje povremeno podmazivanje pljuvačkom. Jebao sam ju žestoko, a Biba je stenjala i dahtala, dok sam ja bio skoncentriran samo na razvaljivanje njene savršene guze. Svršio sam maloprije, pa sam znao da će mi trebati sada puno više. U jednom trenu sam osjetio njenu ruku na svojim jajima, pošto si je trljala klit i gurala prste u picu kako bi doživjela orgazam čim prije. Uskoro joj je to i uspjelo, pa je počela špricati kao luda i noge mi je zašpricala svojim sokovima, dok sam ju ja i dalje nabijao na svoj tvrdi kurac, a ona stenjala u orgazmu koji je doživjela. Sad se tek potpuno opustila, pa sam ju sad puno lakše jebao i nakon još pet minuta silovitog zabijanja njenu guzu i ja počeo svršavati i puniti ju svojom spermom. Osjećao sam kako mi se jaja stežu dok sam se praznio u nju nabijavši se pri tom do kraja u njen šupak.

Kad sam se ispraznio izvukao sam kurac iz njene guze koja je bila sad jedna poveća rupa, pa pogledao na njenu picu koja je bila okupana njenim sokovima i krvlju od menge, a noge su joj se tresle. Odmaknuo sam se od nje dok mi se kurac opustio i sa njega je viila jedna kap sperme, pa sam ga obrisao u papirnati ubrus koji sam držao na stolu uz vrata, a otrgnuo sam i papira za nju, pa sam joj sad brisao picu, te guzu od moje sperme koja se cijedila iz šupka. Uspravila se lagano dok su joj sise i dalje visile iz dekoltea haljine, pa sam joj prišao i poljubio ju uvalivši joj jezik u usta, te počeo milovati sise. Samo se nasmješila i upitala:

- Ja sam mislila da ti je dosta za danas?
- A ne.. -rekao sam i poljubio ju dok sam joj zadizao haljinu kako bi joj kurcem, koji se počeo buditi polako milovao picu- .. mislim da bi mogao ga umočiti i malo u ketchup.
- A daaa? Baš super.. -rekla je i počela mi milovati kurac kako bi ga čim prije digla.

Uskoro je bio tvrd i spreman, a ona je samo zadigla nogu na hrpu dasaka, pa sam joj ga onako stojećki gurnuo u potpuno natopljenu picu i on je skliznuo do kraja u nju. Rijetko sam jebao stoječki, ali sam znao da je tako največe trenje po ženskom klitorisu, pa sam ga sada poečo odmah zabijati u nju dok se ona privila uz mene i ja sam osječao njeno bujno poprsje na svojim prsima. Zabijala mi je nokte u vrat dok sam ju tako jebao, a nakon par minuta sam ju polegao na daske, na leđa i nastavio se zabijati između njenih raširenih nogu. Stenjala je i vrištala dok sam ju jebao, a onda joj počeo i sise mijesiti, te stiskati bradavice. Stenjala je sve glasnije, ali smo oboje bili na stand by sa orgazmom, pa sam već osjećao i trnce u leđima dok me napokon nije privukla na sebe nogama i nekako smo u isto vrijeme doživjeli oboje orgazam, te sam se istresao u nju napunivši ju spermom, a ona je stenjala suznih očiju privukavši me na sebe, te me ljubila sva nekako od sreće i zahvale za divne orgazme. Poslije smo se malo uredili, te je ona otišla u svoj ured, a ja sam napokon završio onaj ormar.

Pri kraju radnog vremena sam došao kod nje u ured i upravo je završavala sa poslom, pa me privukla do svog stola i natjerala me da sjednem na njega otkopčavši mi hlače i izvukla moj mlohavi kurac iz gaća. Nakon toga mi ga je popušila do kraja da joj još jednom svršim u usta, iako i nije bilo baš previše sperme u jajima pošto sam danas već tri puta svršio. Svejedno ga je popušila sa guštom. Poljubila me nakon toga i otišla kući.

Narednih nekoliko dana za redom sam joj rasturao guzu i punio je, a onda mi je dozvolila da ju pojebem u picu iako su joj bili plodni dani Jednostavno je rekla da želi moje dijete bez obzira što mi nismo u braku. Sad čekam rezultat toga jer je prošlo mjesec dana od tada. Nemam ništa protiv, ali bi to sad bilo potpuno drugačiji odnos.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija