Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

SUSIJEDA MANDICA

Ocjena: 3.5

Bok. ! Zovem se Adrian i ovo je priča kako sam izgubio nevinost sa svojom susijedom Mandicom. Mandica je tada bila žena u tridesetim godinama, nije bila nekog manekenskog izgleda, ali uvijek je bila ljepo dotjerana i držala je do svoga izgleda. Godinama su živjeli u Njemačkoj jer je njen muž bio gasterbajter. Imali su kćerku Sanju koja je rođena u Njemačkoj i bila je dve godine starija od mene. Kada je Sanja imala 12 godina, odlučili su da se vrate u Hrvatsku. Kupili su kuću koja nije bila dovršena, a nalazila se blizu moje kuće u kojoj smo živjeli tako da su nam postali prvi susijedi. Kada su završili kuću ona i Sanja ostale su tu, a njen muž vratio se na rad u Njemačku. Kako je vrijeme prolazilo moja mama i Mandica postale su dobre prijateljice, a mi klinci smo se zajedno igrali.

Kako sam ulazio u pubertet sve me je više počeo zanimati sex, kako još u ono vrijeme internet bio u razvoju, jedino erotsko štivo bili su razno razni erotski magazini kao erotika ili vrući kaj, te kolekcije VHS kaseta. Kako je moj stari imao poveću kolekciju erotskih časopisa, često sam mu mažnjavao i odlazio u obližnji šumarak te čitajući priče i gledanja slika drkao na iste. Kako je Mandica često dolazila na kavu kod moje mame, uvijek je bila dotjerana. Uvijek je nosila naj noviju modu koja je bila u trendu u Njemačkoj. Nosila je suknje do iznad koljena izbacivši svoje noge i koje su isticale njenu guzu, te razne dekoltirane majice koje su isticale njene sise. Uvijek fino našminkana i noseći parfem koji je mene palio. Svaki put kada bi došla tako sređena kurac mi se istog časa ukrutio te sam se morao olakšati drkajući u WC-u zamišljajući njene sise i guzicu.
Mandica je postala moja opsesija i stalno sam drkao na nju zamišljajući kako je jebem kao na onim slikama iz erotike, najviše sam je volio gledati sa prozora svoje sobe kada je onako nagužena radila u vrtu ja bi drkao kao lud.
Jednom sam slučajno čuo razgovor moje mame i Mandice kako pričaju o sexu, moja mama ju je ispitivala kako može da izdrži bez kurca toliko vremena, jer se kod mojih prašilo sve u šesnaest. Mandica je govorila kako se samo zasovoljava kada joj dođe potreba, te da ni ne pomišlja da bi imala nešto sa strane već čeka da joj dođe muž pa da sve to nadoknade. Meni je tog trenutka prolazilo kroz glavu kako bi joj promijenio mišljenje. Onda se jednog ljeta desilo i to. Kako sam imao popravni iz Njemačkog i kako nebi flisnuo razred po drugi put moja mama je riješila instrukcije kod Sanje, jer je završila jezičnu gimnaziju i upisala studij za Njemački jezik. Nemogu reći da nisam bio oduševljen time, jer je uvijek u blizini bila i Mandica. Tako da sam često imao priliku da zavirim u korpu sa vešom tražeći njene gaćice i čarape i mirisati mirise njene zrele pičke i drkti. Znao sam njene gaćice omotati oko svog kurca, a druge držati na svom nosu i drkati te svršavati u njih. Nakon nekog vremena Mandica me je provalila, te me jednog dana kada sam došao na instrukcije, a Sanje trenutno nije bilo, posjela me na stolicu ljutito govoreći kako moramo ozbiljno razgovarati. "Priznaj šta si radio svo ovo vrijeme od kad dolaziš na instrukcije", pitala me Mandica, "nisam ništa radio neznam o čemu je riječ", govorio sam praveći se blesav. "Ne pravi se blesav, nego priznaj šta si radio, ako ne kažeš sve ću reći tvojima", " nisam ništa radio", ja i dalje po svom.

Zatim je izvadila svoje crne gaćice na kojima se vidjela bijela fleka i mašući njima ispred moga lica govoreći;"šta ništa nisi radio, a šta je ovo". Ja onako kao posramljen priznao sam joj sve, kako me već dugo pali i kako već mijesecima drkam na nju te da ju zamišljam kako se jebemo u svim pozama. Počela se smijati govoreći;"šta je mali pališ se na mene", privukla je stolicu bliže meni uhvatila me za kurac koji je već bio krut dok me ispitivala, par puta mi ga je potegla preko hlača i kako sam bio napaljen počeo sam da svršavam u hlače. Kada je to primjetila počela se smješiti govoreći;"šta je, zar već si gotov". "Da" odgovorim ja. Rekao sam kako sam nevin i da još nisam nikad imao sex. "O još si nevin" govoreći mi to primjetio sam želju u njenim očima kako me želi. Skinula je moje hlače zajedno sa boksama i počela da mi ga drka govoreći mi kako će me ona sada naučiti. Spustila se na koljena, potegla kožicu preko glavića i počela jezikom da ga oblizuje i povremeno lagano usisava svojim usnama, jezikom je klizila po cijelom kurcu zaustavljajući sa na mojim mudima ližući i usisavajući malo jednog malo drugog neprestano mi ga drkajući. Ponovno se jezikom vratila na glavić i u trenu ga strpala u usta do kraja te počela da ga puši i drka.
Bio sam u oblacima, bila je prva žena koja mi je pušila u životu. Pušila ga je tako dobro i točno znala šta treba da radi, nije mi trebalo dugo, nisam se ni snašao i počeo sam svršavati u njena usta, malo se iznenadila, ali nije ga ispuštala iz svojih ustiju već je iscijedila i posljednju kap gutajući moju spermu. Ustala se i povukla me sa stolice te smo krenuli prema dnevnom boravku, spuštenih hlača hodao sam iza nje kao pingvin, a kurac mi je i dalje bio krut.

Skinula se potpuno gola i tada sam prvi puta vidio golu ženu uživo, legla je na trosjed i naredila da joj ližem i sišem njene sise i napete bradavice. Svojim sam rukama stiskao i mjesio njene velike sise i lizao bradavice, a ono je lagano drkala moj kurac. Rekla mi je da se spustim niže i da joj ližem pičku, spustio sam se između njenih nogu i počeo lizati naj bplje što sam znao. Konačno sam na svome jeziku osijetio miris zrele pičke. Kako baš nisam bio iskusan u lizanju počela me je navoditi gdje i kako da je ližem i da se posebno pozabavim njenim klitorisom. Počeo sam hvatati konce i počeo sve brže da joj ližem pičku i sišem klotoris. Uhvatila me za glavu i podigla prema sebi te je počela da me ljubi skupljajući svoje sokove sa mojih ustiju i jezika. Zatim je rukom uhvatila moj kurac namjestila ga na ulaz svoje pičke, drugom rukom uhvatila me za guz i povukla na sebe. Samo sam kliznuo u nju te počeo lagano pomicati kukove i počo sam da je jebem ostvarujući svoju maštu. Rukama me uhvatila za guzicu i počela sve jače da me nabija u sebe, uhvatio sam njen ritam i počeo sve jače i brže da jebem.

Ona je samo stenjala i dahtala, mijesila je svoje sise govoreći mi;"to to brže jebi me, jebi me. I nakon nekog vremena počela je da svršava. Ni ja nisam više mogao izdržati i počeo sam se sve više napinjati, ona je to primjetila te me naglo odgurnula i uhvatila me za kurac par puta nadrkala i ja sam počeo da svršavam po njenom trbuhu, pički i sisama. Srušio sam se pored nje onako oboje zadihani, ustala se sva isprskana mojom spermom. "O ovome nikome ni riječ, ako budeš dobar ljeto bi ti moglo biti zanimljivo"rekla mi je Mandica. Obukli smo se, a ona je krenula da se tušira. Trenutak kasnije došla je Sanja i krenuli smo učiti njemački. Ljeto mi je bilo zaista zanimljivo i ispunjeno instrukcijama njemačkog kod Sanje i instrukcije sexa kod Mandice.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina