Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjeda

Ja sam Marko imam 21 godinu , ova priča dogodila se prije dvije godine a to je kako sam uspio pojebati susjedu.
Prvo da je opišem bila je to žena pedeset godina,uvijek je bila utegnuta i namirisana, imala je kraću crnu kosu,njezno lice ,krupnije građe ali nije bila dabela ,sise četvorka uvijek su bile u manjem grudnjaku i kipile iz dekoltea , guza joj je bila poveća a tko mekana.
Pričalo se da ima neke mlađe jabače ali nikad nisam povjerovao u to sve dok se meni to nije dogodilo.

Jednog dana pozvala me je kod sebe da joj pomognem neke stvari unjeti u kuću kada sam sve obavio rekla je da sjednem i da popijem sok.
Dok je donosila sok gledao sam u njene sise koje su kipile iz dekoltea sjela je do mene sa osmijehom mi rekla šta bi ja da nije tebe , rekao sam ma nije to ništa sitnica ako bude opet trebalo samo zovite.
Ispravila se dok je sjedila a ja sam zurio u njene sise i imao sam želju da je zgrabim za sise , odjedanput dok smo sjedili pribila se skroz uz mene i počela me maziti po nozi a zatim mi je rekla primjetila sam ja kako ti mene gledas zacrvenio sam se i nisam znao šta da kažem.
Vidio sam da ruku nemiče sa moje noge ja sam počeo lagano maziti nju po nozi a zatim me je rukom pomilovala po kurcu i počela tako maziti rekavši da vidimo šta to imamo otkopčala mi je hlače ostao sam kao ukopan.
Kurac mi se nadigao ali ona je mazila ga i dalje onda je skinula mi bokserice i počela mi ga drkati uhvatio sam je za sisu a zatim se ona skroz skinula i rekla ne boj se slobodno me uhvati za sise znam da voliš.
Dok je ona meni drkala ja sam njoj lizao sise i mazio na jedan put se ustala i legla na kauč raširenih nogu iz pičke su joj se sokovi cjedili .

Ja sam zabio glavu tako da nisam mogao disati i lizao pičku jezikom zabijao u pičku jezik jako je stenjala legao sam na pod a ona je sjela pičkom meni na glavu i tako se trljala stenjala je i odjedanput počela se grčiti i svršavati meni po licu .
Okrenula se i bili smo u onoj pozi 69 ja sam rukama širio i lizao pičku ona me držala za jaja i pušila ubrzo sam osjetio da ću svršiti i svršavao sam joj usta no i dalje nije popuštala svaku je kap htjela pokupit oblizala le kurac od vrha do dna i jaja također tad se ustala zapalila cigar i pitala kako ti se činim a poviše usta je bila zamazana od sperme brzo je primjetila pa je jezikom oblizala .Sjeo sam do nje sa mlitavim kurcem i rekla mi sada ćemo mi opet ponovit i da ču ispraznit skroz jaja.
Kada je popušila čučnula je ispred mene i lizala jaja bilo je odlično a zatim kurac isto nije dugo trebalo da ga nadigne , raširila je noge kako bi ja mogao njoj drkati pičku počeo sam joj jače drkati to je nju natjeralo da i one meni jače puši ubrzo je ona svršavala lokva je bila ispod nje a moja ruka sva mokra.

Legla je pod trbuške rekla da joj ga tako stavim stavio sam joj ga u guzu i počeo jebati uhvatio je za ramena i jebao dalje guza je bila tako dobra i meka odlučio sam promjenit rupu i stavit u pičku vlažnu i tako jebao sam je pet minuta i tada sam osjetio da ću svršiti i kada sam osjetio to uhvatio sam je čvrsto i počeo svršavati a zatim legao na nju i tako bio minut na njoj.

Kada se ona ustala iz pičke se cjedila sperma taman kada sam htio otić doma jer nisam stvarno više mogao ona je rekla da moram bar još jednom odmorili smo malo ona je raširila noge ja sam ga stavio žvali li smo se jezikom a ja sam jebao brzinski uhvatila me za struk i jače gurala prema sebi svršio sam u pičku ali sam vidio da jako malo sperme ispada iz pičke .
Spremio sam se i otišao doma a zatim mi je rekla da redovoto dolazim da mi prazni jaja na što sam pristao i dan danas sam uvijek kod nje
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija