Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjeda

Imam susjede sa kojima sam dobar idem na kavu kod njih i družimo se mlađi sam od njih 10 god. Ja imam 24 a oni 34(ona Tihana) i 36(on Darko). Ona mi se jako sviđa visoka lijepa, dobre sise slatka guza.

Jedan dan odem ja kod njih na kavu, a Tihana je bila sama kod kuće. Otvori mi ona vrata u kucnom ogrtaču i kaže uđi. Ja uđem sjednem ona me pita šta ću popit ja reko kavu. Ode ona u kupaonu i vraća se bez ogrtača u crvenim gaćicama i grudnjaku i zove me u kuhinju meni se odmah digo. Odem ja u kuhinju kaže ona meni Darko dolazi kasno kući mogli bi to iskoristit. Uhvatila me za kurac i počela me ljubiti grickati prihvatio sam to i uzvratio. Počeo sam ju ljubiti o vrati uhvatio ju za guzicu i onda polegao na stol i skinuo joj grudnjak i gaćice, a zatim i sebe. Uzeo sam vodku i polio malo po njenim grudima i ulio malo u pupak. Ispio sam prvo vodku iz pupka a zatim sam joj lizao sise. Onda sam joj počeo lizat picu i stavio prste u nju. Jedva je čekala da joj zabijem kurac rekla je stavi mi ga ne mogu više čekati. Polako sam joj ga stavio u picu i lagano ga nabijo stenjala je vikala je jace brze. otišli smo u kupaonu i otišli pod tuš rekla je da želi da ju jebem dok voda curi po nama. Pitao sam je gdje želi da svršim rekla je u njena usta stavio sam joj ga usta i pušila ga je dok nisam svršio malo se igrala sa spermom po ustima i onda ju je progutala. Osušili smo se obukli i ja sam otišao kući.

Nakon nekoliko dana Darko me zove na pivo i ja odem dok smo pričali za stolom Tihana me pogledavala pohotno i poslala poruku da ide u grad pa da dodem za njom s autom pa da se odvezemo negdje. Tako je i bilo nedugo nakon sto je ona otišla rekao sam Darku da moram ići. Nazvao sam Tihanu i našli smo se u gradu i odvezli se pored jezera u blizini grada. Počeo sam ju ljubiti i polako skidati. Onda je ona počela mene skidati i pušiti mi dok mi je pušila turo sam joj prste malo u picu malo u guzu. Zatim je sjela na njega skakala po njemu i grizla me po vratu. Na trenutak smo prestali usporili malo se ljubili onda sam ja izašao van i rekao joj da i ona izađe, pa da se naguzi na haubi pa smo malo dogy i svrsio sam joj po guzi. I odvezao sam ju do grada da Darko ne bi posumnjao ako ju ja dovezem kući.

Nakon tjedan dana Tihana me nazvala da mi kaže da ima iznenađenje za mene i da dođem kod nje. Ušao sam u kuću i zatekao nju i njenu prijateljucu na kauču samo u gaćicama kako se ljube. Rekla je da je Darko na poslovnom putu i da želi samnom i njenom prijateljicom se zabaviti. Naravno pristao sam već mi se bio digo kada sam ih vidio polugole kako se ljube. Rekla je da se skinem u bokse i sjednem i da promatram malo njih dvje. Tihana je počela lizat picu prijateljici (Ani) i ja vise nisam mogao čekati pa sam došao iza nje i zabio joj kurac u picu. Rekla je da stanem i legnem Tihana mi je počela pušiti a Ana je dosla stala iznad moje glave i čučnula da ju ližem. Ustao sam se i rekao im da legnu na kauč jedna do druge i počeo ih jebat malo jednu malo drugu. Zatim sam ja sjeo i Ana je sjela na moj kurac, a Tihana je stala tako da joj mogu lizat pičku. Bio sam blizu da svršim rekao sam im da mi puše naizmjenično pa sam svršio po njima. Otišli smo se otuširati, nakon toga smo si natočili čašu vina i lagano pili i pričali. Kasnije smo se razišli i ja sam otišao kuć. Tihana mi je kasnije poslala poruku da želi da dođem opet sutra pošto neće biti Darka.

Naravno kakav bi ja to susjed bio kad ne bi došao pomoći susjedi kad je sama kod kuće. Došao sam kod nje ona me čekala u krevetu u crnom čipkastom grudnjaku i crnim čipkastim gaćicama. Lego sam pored nje i počeli smo se mazit ljubiti. Rekla je da ovaj put želi grubo da ju lupam po guzi i jako joj nabijam. okrenula se na stomak par puta sam ju lupio po guzi a zatim ga jako zabio u njenu slatku pičku vrištila je vikala nemoj stat još nekoliko puta sam ju lupio po guzi. Okrenuo sam ju na leđa počeo lizat picu pa joj ga stavio usta i nabio jako uživala je, a i ja sam naravno. Okrenuo sam ju na bok i zabio malo u picu pa onda u guzu o kako je vrištila kad sam joj stavio u guzu. Onda ga je opet pušila i rekla da želi da joj svršim u guzu. Okrenula i legla na stomak zabio sam joj ga u picu pa u guzu pa u picu pa u guzu i onda sam svršio u nju. Tako preznojeni otišli smo se otuširati tada smo čuli auto Darko se vratio brzo smo se posušili obukli i sjeli u dnevni boravak. Darko je ušao pozdravio sam ga i rekao da sam taman došao da nisam znao da je na bio na putu sjeli smo popili par piva pričali i onda sam otišao kuć.

Tihana i ja smo se dogovorili da cemo se nalaziti tri puta tjedno za sex.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija