Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjeda 3

Prošlo je više od mesec dana od mog poslednjeg seksa sa susjedom. U međuvremenu ja sam nasao devojku, ali ona i ja i dalje smo se dopisivali i cekali na novu seks partiju. Posto mi devojka nije dala i rekla mi da se strpim par meseci i dalje sam drkao na moju susjedu i njene nošene gaćice koje mi je davala. Nekad tako kad sam grabio priliku uhvatim je za dupe ili se ocesem kurcem o nju. Ipak uskoro nam se ponovo stvorila prilika da ostanemo sami i pojebemo se. Nedelja je, kao i svake godine i moja porodica i njena idu na preslavu. Mene je to smaralo da idem vec par godina tako da nisam ni isao. Preko poruka susjeda i ja se culi prethodni dan i rekla mi je kako ce reci da joj nije dobro, boli je glava itd, samo da ne ide jer je željna mog kurca koliko i ja njene picke. Pricala mi je da se od proslog susreta samo 3 puta pojebala sa susjedom i da joj nije bilo nešto.

Čujem od mojih kad su se spremali da susjeda definitvno ne ide. Odmah mi se u gacama ukrutilo znajući da ću još malo ponovo ući u nju. Naši su otišli oko 1 na preslavu, odmah me je nazvala i rekla: Ajde dolazi susjedino, željna sam te ko sibir sunca, čekam te u prizemlju! “ Odmah sam otišao do nje i ušao. Čekala me je na kauču u halter čarapicama i braon suknji, dok je gore imala samo crni brus i naočare za čitanje na licu. Izgledala je kao neka seksi sekretarica ili profesorka. „Mališa, šta je, ostao si bez teksta? “ reče susjeda dok je prekrštavala nogu preko noge i dizala suknju da se vide halteri. Krenuo sam ka njoj i seo pored nje. Počeli smo da se strasno ljubimo, žudili smo jedno za drugim, videlo se u načinu kako smo se ljubili. Počeo sam da je ljubim po vratu pa po sisama, skinuo sam joj brus i nastavio da joj ližem buje sise i bradavice.

Potom susjeda krenuh sakama za moj sorc i krenuh da ga svlaci. Zatim skide i bokserice. Moj kurac se stvori pred njom. Zgrabi ga Veka i poče da ga dudla. “ Oh to, to mi je trebalo, kako ti znaš samo šta valja “ rekoh joj. Gledao sam joj u tu njenu lepu facu sa tim naočarama sa kojima je izgledala još jebozovnije. Tako dobro ga je pušila pa se spuštala do mojih muda da ih sisa pa se vraćala i stavljala kurčinu usta. Potom sam se spustio do ujninog međunožja i svukao joj crne gaćice sa nje. Njena glatka pička ovlažena kao da mi je govorila da je poližem. Zabio sam jezik i počeo da joj ližem pičkicu i klitoris. Uzdisala je i znojila se. Potom joj zabih dva prsta i počeh da ubrzavam tempo, sve više i više je vrištala. Odjednom počela je da prska njena pičkica, doživela je orgazam.

Ustali smo, gurno sam je do zida i okrenuo da mi ledjima bude okrenuta. Nabio sam joj kurčinu u pičku i počeo da je zakivam onako pribijenu uza zid. „Jesi ovo želala, jesi žudila za mojoj kitom aa ? “ “ Oh mili moj jesam, ahh samo udaraj moj pičić, ne staaj ahh! ! ! “ Nastavio sam da je zakivama, šakom sam je uhvatio za vrat i počeo da je ljubim po vratu. Vratili smo se do kauča i seo sam. Ona me je opkoračila i sela na moj kurac. Počela je da se nabija strasno. Diktirala je tempo u početku, zatim sam ja preuzeo inicijativu. Odzvanjalo je susjedino dahtanje u kući “ Ahhhh, ooouuhh, auuh, ohhah“. Ustala je i zatim me ponovo opkoračila samo smo sada bili licem u lice. Ljubili smo se dok je mešala guzom i nabiojala se na moj kurac. Uhvatio sam je obema šakama za guzove i širio ih.

„Hajde u dupe sad, nisam od onda sa tobom! ? “ reče ona. „Pa ti znaš da ja obožavam tvoju guzu“ rekoh i polako joj zabijah kurac u dupe. Licem u lice, ljubili smo se, šamarali jezicima u isto vreme, dupe sam joj širio i jako joj zabijao. Potom se sujeda naguuzi. Kretoh da joj ližem stopala i noge koje su bile u halter čarapama. Išao sam od stopala pa do guze jezikom. Zabih joj svoju facu u dupe i počeh da ližem pičku pa čmar i obrnuto. Polako nasadih kurac i zabijah jače i jače u dupe koje joj bilo samo tako razrađeno. „Ooooh bože, oooh auuuh majko mila, ooaah, jebi me jebi me u“ vrištala je dok sam joj zakivao dupe, a rukom desnom vukao za kosu. Znajući da ću uskoro da svršim izvadio sam ga, okrenuo je i počeo da svršavam po njenoj lepoj faci. Sa otovorenim ustima i osemh na licu sperma je prskala po njoj i naočarama.

“ Prava si pornoglumica, koliko samo volim da te jebem“, “ Haha budalo jedno, i ja da me pojebeš, mnogo dobro to radiš „. Ubrzo sam ja opet bio spreman kao puška. Susjeda je rkla da ovaj put sve prepustim njoj. Odmah je sjela i pocela se nabijati zestoko. Tako je nastavila dobrih 20 minuta i ja sam svršio u dupe . Ona je ostala da se istušira i da se presvuče. Uskoro naši stižu sa preslave, ne smemo nijednu sumnju ostaviti dok čekamo sledeću priliku da se pojebemo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija