Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjeda 4

Nije dugo prošlo od prethodnog seksa kada sam po treći put pojebao moju susjedu. To je bio prošli vikend, ovaj vikend se to desilo potpuno neočekivano. Subota je 29, 30 stepeni, sunčan dan, otišao sam sa društvom na bazen. Posle 2 sata stiže poruka. Piše: “ Mališa jesi na bazenu, evo i mene dolazim sa mojima, mogli smo se kresnuti u kabini za presvlačenje, ovlažila sam! ? “ Našao sam se u čudu, nisam mogao da verujem da je spremna da ide ovako daleko. “ Pa jesi li ti normalna, uhvatiće nas neko, najebaćemo? “ odogovaram joj. „Ajde nemoj biti pizda, nisam znala da si plašljiv, zar da me odbiješ posle svega, čekam te za 15 minuta, poslaću ti u kom sam broju! “ Ovo pizda što mi je napisala me je iznerviralo. Odlučio sam da odem da je izjebem da ne može da hoda.

“ Ponovo stiže poruka, „Ajde jebaču moj, u kabini sam broj 3″. Rekao sam drugarima da idem do WCa. Ulazim u kabinu broj 3 kad ispred mene susjeda naslonjena na zid sa potignutom jednom nogom stoji u gaćicama i brusu i kaže “ Stežu me ovaj brus i gaćice jel možeš da mi pomogneš da ih skinem? Krenuh ka njoj i počeh da je ljubim i hvatam “ Ne samo da ću da ti skinem, nego ću i da ti zabijem guzuljo jedna! “ Svukoh joj brus i gaćice i počeh da joj ljubim sise. “ Mali, moramo biti brzi i tihi“ reče ona. Spustih se do međunožja, kad dole pičkica dlakava ko nikad, al prećutah i pljunuh joj na pičkicu, malo razmah i krenuh kurcem da ulazim dok je bila nabijena uz zid sa praširenim nogama. Majčicu je stavila na usta da se ne čuje kako vrišti. Cepao sam joj pičkicu i milovao usnama po vratu.

Pošto nismo mogli da menjamo poze jer smo žurili, izvadio sam ga i rekao joj:“ Ajde popuši mi pa da se razilazimo, nemam gde da svršim moraću ti usta guzuljo! “ „A jel, samo kako ti hoćeš, aj dobro, nemmao drugog izbora. “ Počela je da ga puši i drka sve brže i brže, ubrzavala je i usporavala 2, 3 minuta. Sperma se spremala da izlazi. Rukama je kosu zabacila oko glave, i ovorila širom usta. Počeo sam da je prskam vrućom spermom usta. Spermu je progutala i podudlala ga još malo. „Aj pa tako do sledećeg puta“ rekoh i izađoh polako. Vratio sam se drugarima i nastavio da se zezam s njima na peškiru pa smo išli da plivamo. Video sam susjeda i klince, išao i s njima da se pozdravim, tu je bila i susjeda naravno, najnormanije smo se ponašali. Otišao sam kući s njima kolima oko 6.

Oko 9 sati istuširao sam se i počeo da spremam za grad. Ponovo stiže poruka od nje „Gde si noćas, biću sama s klincima, muz ide da radi noćnu, mora da menja kolegu, mogli smo se malo igrati, m? “ „Zar ti nije bilko dosta danas? “ „Meni nikad dosta dobrog seksa, a ti sushedu izjebeš predobro! “ odgovara ona. „Idem u grad, jedino kad dodjem 2, 3, al videću i malo ranije, do kad si rekla da ujak radi? “ „Ajde dođi bar oko 1, ja ako zaspim, ti me budi, ostaviću kuću otključanu, ne brini za klince, spavaju u drugoj sobi“ „Važi, obrij pičkicu, a ne ko danas sva dlakava, cc. “ „Haha, pa ono je bilo nepredviđeno, al nije ti toliko valjda smetalo? “ „Nije, šalim se, lepa ti je i primamljiva i dlakava. “ „Obrijaću, srediću se, samo ti dodji“ reče ona.

Odoh u grad, kao i uvek dobar provod. Oko pola 2 odlučih da krenem kući. Došao sam taksijem i ušao na svoju kapiju. Obidjoh ispod kuće i dođoh do susjedine, polako počeh da se penjem uz stepenice do sprata. Ulazim u kuću, lagano zatvaram vrata, gledam na sat kad ono već 10 do 2. Imam još samo 4 sata sa susjedom. Hodam pravo, vrata su otvorena. Ona leži na ledjima sa povijednom desnom nogom, malo okrenuta ka desno. Roletna na prozoru bila je malo više od pola podignuta, tako da je svetlost od uličnog svetla malo dopirala da sam video kud idem i šta ću da radim, a da ne palim svetlo. Polako sam počeo da otkopčavam košulju i skidam ne želeći da budim susjedu još. Isto uradih sa farmerkama i čarapama, ostao sam u boksericama, i njih svukoh. Kleknuh i polako se približih do njenih stopala koja su bila otkrivena.

Mirisala su na kupku, Počeh da joj ližem prstiće na levom, pa na desnom i tako. Jezik oblizah joj celo stopalo jedno pa drugo, pa opet uzeh da sisam prstiće, povremeno gledao sam dal se budi, ona ništa, spava te spava. Zatim tanko ćebe s kojim je bila svukoh sa nje. Rasna susjeda ležala je u roze gaćicama i tankoj beloj majčici bez rukava. Polako krenuh da joj ližem od stopala noge pa sve do butina. Uhvatih obema šakama za gaćice i krenuh da joj svlačim, al je ležala i bilo jeteško svući ih. Ali i dalje sam ostajao pri ideji da se sama probudi i da probam da joj gurnem kurčinu dok spava, da vidim reakciju. Malo se pomučih, al uspeh nekako da joj svučem gaćice. Susjedino međunožje bilo je glatko i odmah počeh da ga ljubim i milujem, zabih joj jezih u pičkicu i klitoris, počeh da ližem i idem u krug.

Dovoljno sam je ovlažio, digoh se i nacentrirah kurac u njenu pičku, polako počeh da ulazim, ona i dalje spava, ne reaguje. Zabijah kurac jače i jače, glatko je klizio u njenoj pički. Susjeda pomeri glavu u desno i polako poče da otvara oči kad pogleda u mene pa na njenu pičkicu koja sam cepao. Onako dremovna zevnu i reče “ Ah, što me nisi budio, kad si uopšte došao, zaspala sam u 12 i nešto? “ “ Hteo sam da te iznenadim“ rekoh i povih se telom do nje, počeh da je ljubim pa joj rekoh:“Nismo nikada probali misionarsku, vreme je sad“ i nastavih da je ljubim dok sam i dalje ulazio u nju. Uhvatih je za šake i raširih iznad glave. Šake su bile na njenim. Ljubio sam je po vratu pa se vraćao do usana. Uzdisala je: „Ahh susjedino, to, samo tak, aaahoh“ Odogovorih joj: „Jel se sećaš guzuljo, ovde smo se prvi put pojebali, prođe 2 meseca, kao da je juče bilo? “ „Jašta, ni sanjala nisam da ću se već 2 meseca jebati sa tobom“.

Znojili smo se, na digitalnom satu iznad nas je pisalo 02:43, misionarska nam je bila baš dobro došla, spustih se do njenih velkih sisa i počeh da joj ližem i mesim. Promenismo pozu, ona je sad bila na meni. Nasadila se na moj kurac i počela da uvija i dahće“Ahhh. ouuhh, ahhh. Rukama sam je držao za sise. Zatim ja prezeh inicijativu. Uhvatih je šakama za veliku dupe i počeh brzo i sve brže da joj zakivam pičku. „Aaaaaahhaaaaaah, ooooh, aaaaaaah jooooj auh“ čulu se vrištanje, a u isto vreme i krevet je škripao. „Tiše malo, probudićeš decu“. Svuče se susjeda sa moje kurčine i uzeh da ga puši i liže. Dudlala ga je minut i po, dva sigurno. Zatim odlučismo i otpozadi da odradimo. Nasloni se susjeda rukama na radijator i naguzi skupljenih nogu. Veliko i oblo dupe bilo je ispred mene, još se uhvatila šakama za guze pa je bia još veća, a čmar i pička još više dolazili do izražaja.

Pridjoh licem do njenog dupeta, i facom zaronih u njenu guzu. Malo jezikom olizah pičku i čmar. Uhvatih kurac približih njenom dupetu. “ Nemoj u dupe, željna sam u pičku još, još molim te“ reče ona tihim glasom. A ja baš želeo da joj ošacujem dupe, al dobro sad. Zabijam joj u pičku dok se ona grči i lagano povija u nazad, uhvatih je levom rukom za kosu, a desnom za guz. Moj glatki kurac pičio je po njenoj glatkoj pičkici, zabijao sam joj do kraja, pa se zadržavao 3, 4 sekunde tako. A to susjedino vrištanje ja mislim da me je navodilo da se još više uzbudim i brže svršim. Izvadio sam ga i počeo da prskam p onjenim guzovima i ledjima. Zatim je ustala. Sišli smo sa kreveta i otišli do kupatila. Nije mogla da se vrati onako lepljiva i legne u krevet da susjed nešto ne posumnja.

Klekla je i oblizala moj kurac od sperme. Ušli smo zajedno pod tuš, oprao sam joj leđa, malo se ljubili. Izašli smo iz tuš kabine i obrisali se. Susjeda ode do korpe za veš i izvadi 3 para gaćica nošenih. „Evo ti ponesi kući, ko zna kad ćemo opet imati priliku, nikad se ne zna, možda će ti trebati da drkaš“ i nasmeja se ona. „Hahaha, ludo jedna na sve misliš“ rekoh joj. Izađosmo iz kupatila obrisani i čisti. Pogledao sam na sat 4 i 26. Shvatio sam da leti ranije sviće, morao sam da palim kući. Susjeda je legla u krevet, pokrio sam je i ostavio je kao kad sam ulazio. Brzo se obukoh i pozdravismo se:“ Ajde sad spavaj guzuljo, dosta si se istrošila za ovaj jedan dan noć, haha“ „Ajde jebaču mkj, do sledećeg viđenja imaš moje gaćice“ reče ona. Zatvorih vrata i odoh polako kući sa susjedinim gaćicama u džepu od farmerki.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija