Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjeda frizerka

Bok svima ja sam Ante imam 24 godine nisam nešto naročito zgodan sasvim normalne građe a ovo je priča kako me je zavela moja susjeda Ivana.

Kao što naslov kaže ona je frizerka udana je i ima 37 godina. Ivana je inače malo jača ima veliku guzicu na koju sam se ja uvijek palio i drkao kao tinejdžer i velike sise. Ona je bila moja boginja žena mojih snova kojoj bi dopustio da mi radi što poželi. Ima crnu kratku kosu na što sam ja jako slab na žene sa velikim sisama i kratkom kosom.

A sve je se desilo jedne subote popodne kada sam išao na šišanje kod nje doma. Pa da krenemo.

Kada sam stigao bila je sama u kući. Pitao sam je gdje joj je muž i djeca a ona je rekla da su otišli u šetnju da se ona malo odmori. A ja sam joj rekao da me onda ne treba šišati ali ona je inzistirala da želi. Meni je se sve činilo kao i obično sjeo sam na stolicu i ona je krenula sa šišanjem. Ali ovoga puta je bila jako izazovno obučena. Imala ke na sebi uske crne farmerice koje su joj guzu dovodile do izražaja. A gore je imala crnu dekolte majicu koja joj je pritegla njene i ovako velike sise koje suše jedva zadržavale da ne ispadnu. Kako je se vrtila oko mene stalno me je dirala sisama po ramenima i oslanjala se sa njima na moja leđa. Sve je bilo dobro dok joj škare nisu ispale ispred mene.
Kad je se slegnula da ih pokupi nagnula je se tako da sam imao baš lijep pogled na tu njenu divnu veliku guzu. Tada je se meni kurac počeo dizati i primjećivati ispod plahte.
A ona je to odmah primjetila i počela je priču kako je muž ne doživljava i kako je zapostavio. I kako je njoj potreban redovan odnos da je jako željna. A rekla je da bi najviše voljela iskoristiti nekoga mlađega da joj je to velika želja. Kako je ona rekla da treba mladog pastuha da je dovede do ludila jer njezin muž to nije u stanju.

A ja sam ostao zatečen, u trenu je ona klečala ispred mene i rekla ako ti nemaš što za reći ima netko ispod plahte tko hoće i tako je ona krenula prvo je skinula plahtu pa mi je svukla gaće i bokserice. Kurac mi je stršao kao koplje a ona je rekla Ante što ti to meni skrivaš ovo cijelo vrijeme i krenula ga lagano drkati. I pogledala me je ravno u oči i rekla ante jel ti se sviđa ovo, a ja sam joj rekao je ivana samo nastavi nemaš pojma koliko sam dugo ovo čekao. A ona reče pa što mi nisi samo rekao ja sam željna a pogotovo nekog mlađega da me dovede do ludila da se malo prisjetim kako je to doživjeti orgazam. A zatim je krenula sa jezikom od jaja prema vrhu. Kada je došla do glavića počela je se sa jezikom igrati i malo po malo ga počela gutati sve dublje i dublje sve dok nije došla skroz do jaja. Onda ga je izvadila i pogledala me u oči i pitala jeli ti se sviđa ovo sto ti radi tvoja susjeda. A ja sam joj rekao:

Ivana ti nisi ni svjesna koliko sam ja puta drkao na tebe i zamišljao da mi ovo radiš.

Opa ante pa nisam znala da ti se tako sviđam.

Jesi ivana nisi ni svjesna ja kada tebe vidim meni je kurac odmah tvrd i spreman.

Onda će tebi tvoja ivana dobro iskoristiti najbolje kako znam a sad da nastavim gdje sam stala.

Samo nastavi tako..

A ona ga je opet strpala do jaja i tako je se igrala sa njim i tražila me i dovodila do ludila bio sam skroz van sebe.

Još uvijek nisam mogao vjerovati da se ovo stvarno događa.

Ivana je prekinula sa pušenjem i povela me u wc i rekla

Idemo te prvo oprati pa ćemo nastaviti dalje
Ja sam ušao pod tuš a ona ke se počela skidati skinula je majicu a grudnjak joj je jedva zadržavao sise samo što se nije raspuknuo kad je skinula grudnjak napon sam ugledao te dvije lubenice o kojima toliko maštam tako dugo

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija