Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SUSJEDA I NJENE KĆERI 2

Kada sam pročitao poruku moram priznati da sam se sledio. Prvo što mi je prošlo kroz glavu bila je pomisao da je možda trudna. Jebali smo se bez zaštite uvijek sam pazio da ga na vrijeme vadim, ali uvijek postoji onaj jedan posto koji te sjebe. Poslao sam joj poruku da li mi može odgovoriti porukom kakvo se sranje desilo, odgovorila mi je kako o tome ne želi preko poruka već se želi naći sa mnom da mi kaže u četiri oka. Ta poruka kao djelovala je na mene kao da sam upravo dobio knok aut. Kako sam radio jutarnju smjenu, a žena popodnevnu tako da sam imao fore otići kod susjede te joj poslao poruku.

Kada sam popodne došao do susjede sjedeći za kuhinjskim stolom pitao sam ju u čemu je problem i kakvo se sranje desilo. Pa sranje je to što je Ivana saznala za nas i počela da me ucjenjuje. Pao mi je veliki teret sa srca znajući da nije trudna. Inače Ivana je njena starija kćer od 19 godina i ista je svoja mama samo sa malo manjim i čvršćim sisama. Kako te ucjenjuje, što sve će reći tati ako joj ne daš lovu pitao sam susjedu, ne ne traži lovu nego u zamjenu za šutnju moram joj dozvoliti da se po jebe s tobom inače će sve da kaže mužu odgovorila je susjeda. Na smijao sam se i rekao kako to i nije loše sranje koje se desilo, kako nije loše upitala me susjeda, pa bio bi lud da ne iskoristim priliku da po jebem mamu i kćerku pogotovo zajedno u trojci kao na pornićima, a ovo mi je savršena prilika za to odgovorim joj. Nije joj baš bilo pravo, ali bolje i tako nego da ispadne sranje rekla je susjeda.
Pitao sam je gdje je Ivana sada, u svojoj sobi odgovori susjeda te ju je pozvala. Na vratima se ubrzo pojavila Ivana obučena samo u bijeloj majičici na kojoj sus se ocrtavale njena mlade sise sa ukrućenim bradavicama jer je bila bez grudnjaka i u minijaturnim tangicama koje su pokrivale samo određene dijelove. Reci mama što me trebaš pitala je Ivana, ali umjesto njene mame odgovorio sam ja, rekla mi je tvoja mama da želiš da te po jebem kako ne bi rekla svome tati pa sam došao da to napravim. Rekavši to skinuo sam hlače zajedno sa boksericama te izvadio polu dignuti kurac, Ivana je gledala malo u moj kurac koji sam lagano nadrkavao, a malo u svoju mamu tražeći njeno dopuštenje.

Nemoj gledati u mamu nego dođi simo i počni da mi ga pušiš rekao sam Ivani zapovjednim tonom. Ivana je došla kao po komandi kleknula na koljena između mojih nogu primila kurac u ruku nategnula kožicu preko glavića i počela jezikom kružiti po njemu. Kurac mi se počeo ukrućivati, a taj prizor bio je napaljujući za njenu mamu koja je gledala svoju kćerku kako je sa lizanja prešla na pušenje moga kurca grizući svoji donju usnu. Nakon par minuta na koljena se spustila i mama pa su zajedničkim snagama počele drkati, pušiti mi kurac i lizati jaja naizmjence. Milovao sam ih po kosi dok su mi njih dvije pušile kurac i tiho stenjao i uživao naslonjen na stolici. Ivana se skinula i leđima se okrenula prema meni prekoračivši me pripremajući se da sjedne na moj kurackojeg je njena mama držala u korijenu namještajući ga na ulaz njene mlade pičkice. Ivana je počela da se spušta po mome kurcu, spuštala se lagano jer je njena pičkica bila uska, ali totalno vlažna i topla. Lagano se dizala i sa svakim spuštanjem uvlačila moj kurac sve dublje u svoju mladu pičkicu dok nije ušao cijeli. Ivana je počela sama da se lagano nabija kada joj se pičkica navikla na kurac tiho je jecala i stenjala ja sam je ljubio po vratu i leđima dok sam joj jednom rukom mijesio sisu i štipkao njenu napetu bradavicu, a drugom rukom trljao njen klitoris. Njena mama se skinula gola i sjela na stolicu do nas i prstima širila svoju pičku dok je prstima druge ruke gurala u pičku. Počeo sam Ivanu sve jače nasađivati na kurac jer sam po njenom tijelu i njenoj pičkici koja je lagano stezala moj kurac osjetio da će ubrzo svršiti. Ivana je ubrzo svršila dosta jako i intenzivno tresući se cijelim tijelom. Skinuo sam Ivanu sa sebe i rekao njenoj mami mojoj susjedi da se ustane i naguzi na stolu što je ona i napravila, a Ivani sam rekao neka svojim rukama širi njene guzove kako bi imao nesmetan prilaz pički njene mame.

Namjestio sam se iza nje i naglo ga zabio, susjeda je jauknula ja sam još par puta naglo uzvadio pa utjerao kurac u njenu pičku da bi je naposljetku počeo počeo žestoko jebati s guza. Dok sam tako s guza jebao njenu mamu jednom rukom se držao za njen bok drugom sam rukom svojim prstima drkao te ih gurao u Ivaninu mladu pičkicu da bi je nakon nekog veremena uhvatio za kosu i povukao je do svog kurca kojeg sam izvukao iz pičke njene mame i gurnuo ga Ivani u usta da po siše i okusi picine sokove svoje mame. Baš kada sam ga ponovno htio gurnuti u susjedu na vratima se začulo;"Mama, Ivana što se to dešava", bila je to njena mlađa kći Klara koja je upravo stigla kući. Klara je bila u vidnom šoku, a kako i ne bi kada je vidjela drugog muškarca kako joj jebe mamu dok njena sestra stoji gola kraj nas i sve to gleda. Klara je htjela pobjeći, ali ju je Ivana uspjela zaustaviti i dovući do stola. Klara je htjela da nešto kaže, a njena mama je počela da se mucajući izmotava. Jedina prisebna bila je Ivana pa je počela govoriti Klari kako njih dvije pričaju o svemu pa tako i o sexu te kako joj je Klara rekla kako bi voljela izgubiti nevinost sa nekim tko je iskusan. Zatim je Ivana kleknula i na koljena povukla Klaru i rekla seko daj da ti pokažem kako se puši kurac. Ivana ga je primila u ruku i počela ga uvlačiti u svoja usta, Klara je gledala kako moj kurac nestaje u ustima njene sestre da bi naposljetku Ivana rekla kako je njen red. Klara je stidljivo otvorila svoja usta i počela lagano da usisava kurac, prvo je samo sisala glavić, a Ivana je jezikom oblizivala ostatak mog kurca i jaja.
Prešli smo u dnevni kako bi nam bilo komotnije.

Ja sam sjeo na trosjed, a cure su nastavile da mi puše kurac. Pozvao sam susjedu da se popne na trosjed i pičkom dođe do mojih ustiju uhvatio sam je za guzove i počeo da da joj ližem pičku. Nakon nekog vremena začuo sam Klaru kako govori kako želi da se jebe. Napravile su mjesta i Klaru polegle leđima na trosjed i raširile njene noge držeći je svaka za jednu ja sam se namjestio između njih i počeo polako da guram kurac u još nevinu pičkicu. Mama i sestra govorile su joj da se opusti i kako će u početku malo boljeti, a kasnije će joj biti tako ugodno da će poželjeti da nikad ne prestane. Ja sam i dalje ulazio polako centimetar po centimetar u njenu nevinu pičkicu. Na njenom licu ocrtavala se bol kao i ugoda kada sam stigao glavićem do njene opnice rekao sam sada će malo da te zaboli i naglim trzajem probio sam njen djevičnjak ušavši kurcem do samih jaja, Klara je vrisnula, a ja sam ostao u njoj dok bol nije lagano po puštala da bi počeo lagano da je jebem. Ubrzo je njena bol prešla u ugodu toliko da je sama počela da govori da je jebem jače i brže ja sam poslušao mladu damu i počeo sam je navlačiti na svoj kurac. Nakon pet šest minuta Klara je počela da svršava, kada sam ga htio izvući u namjeri da krenem jebati njihovu mamu Klara me obujmila nogama oko struka i rekla kako želi još. Naravno mama i sestra prepustile su primat novopečenoj kujici pustivši je da uživa u novonastaloj situaciji. Njih dvije drkale su svoje pičke gledajući kako se njihva sestra i kćer dobro jebe, i stvarno se mala dobro jebala kao da ima veliko iskustvo. Jebao sam Klaru u nekoliko poza, s guza, s boka jahala me nabijajući se sve žešće na moj kurac i svršavala u nizovima.

Nakon nekih petnaestak minuta došlo je i meni da svršim, kako sam je jebao u misionarskom tako sam izvukao kurac i počeo drkati i svršavati po njenom mladom tijelu. Mama i sestra počele su jezicima skupljati moju spermu sa njenog tijela i nastavile pušiti moj kurac koji se nije spustio niti malo jer su obije htjele piti jebene kao Klara. Naravno da su obje bile izjebane kao i Klara za kraj. Otišao sam doma totalno ižmikan nadajući se da žena neće večeras htjeti da imamo sex. Sada uz svoju ženu opslužujem i susjedu i njene kćeri te se bojim da će mi se to jednom obiti o glavu, ali dok traje uživati ću u svemu tome.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 3
Broj čitanja: 16280

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija