Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjeda Marica

Da vam ispričam priču kako sam jebao susjedu. Počet ću otpočetka kako je došlo do jebanja. Preselio sam se u Zagreb iz Slavonije i nekako je život počeo ispočetka. Nisam ovdje nikoga imao niti prijatelja niti ikoga.

Došli smo zbog posla moji roditelji i ja. Živimo sada tu di jesmo i to je to, ali za ovu priču je manje bitno. Doselili smo se u maleno naselje di svako svakog zna. Tako sam i ja dosta ljudi upoznao, ali jedna osoba mi je posebno zapela za oko, a to je susjeda Marica. Žena 47 godina, dobre građe, velikih i lijepo oblikovanih sisa, dobre i tvrde guze. Ne mogu reć držala je do sebe. Imala je muža i sina moje godište. Ja sam solidne građe, 19godina i želje za starijim ženama. To mi je ko neki fetiš. Svakim danom sam pokušavao joj prići s njom pričat ili pokazat nekako da je želim, ali nije išlo muž joj je stalno doma bio. Smislio sam plan da se počnem družit s njezinim sinom tako ću doć do nje. Počeo sam se družit s njim išli smo stalno kod njega kartat, pit radit zabave, što je meni dobro došlo jer tada mogu odmjeravat Maricu, prilazit joj pričat s njom, a i nekad slučajno je za tvrdu guzu uhvatit. Prolazili su dani čak i tjedni i ništa nisam još uspio do jednog dana kada je skužila da ju gledam i da ju namjerno hvatam za guzicu. Di je ona mene samo pitala " šta radiš to? Zašto me tako odmjeravaš i diraš stalno? " Samo sam rekao da mi se sviđa i da bi je htio imati! Rekla mi je: "

Da li si normalan? Starija sam od tebe, mogu ti mama bit! Toliko mladih cura a tebi se ja sviđam! " Reko sam: " Ima mladih cura, ali nijedna cura vam nije ravna žena u vašim godinama da tako lijepo izgleda i bolje od mladih cura nema" Tu se ona namiškoljila i na neki način već i opuštat i počela je opušteno pričat, jer je vidjela da ja ne popuštam. Pitala me da li sam imao sa ženom njezinih godina sex? Reko sam da nisam da ga silno želim. Tako smo neko vrijeme pričali o mojoj fantaziji o njoj, o sexu dok joj muž nije došao doma. Svakim danom smo pričali o istim stvarima i atmosfera je stalno bila sve bolja i bolja više je bila opuštena, otvorena čak je počela pokazivat kako je jebena žena. Počela je preda mnom hodat u gaćama ništa joj nije moglo stati na put. Jedan dan sam joj pokucao na vrata kako bi tražio njezinog sina, a ona je otvorila vrata u ručniku valjda poslije tuširanja. Rekla je: " nema ga doma, ali ajde uđi da popijemo kavu i da pričamo". I ušao sam pili smo kavu i svaki put kada se digla gledo sam njezine lijepe noge i pokušavao je dirat, ali prolazila je predaleko od mene.

Dok odjedanput mi nije došla s leđa i počela pipat i samo izgovorila" ajde želim da mi pokažeš kolika je to želja za mnom". Okrenuo sam se i poljubio je, di je pokazala da se skroz opustila i da me želi. Krenula me skidat, ljubit po vratu. Uhvatila me rukom za tvrd i dignut kurac i izgovorila" vidi ga, tvrd ko kamen". Stala je na koljena skinula mi hlače i bokserice i strastveno ga počela pušit i lizat. Digao sam je i otišli smo u sobu, bacio sam je na krevet i skino je, počeo sam joj mjesit njezine bujne sise. Lizao sam joj nabrekle i tvrde bradavice, jecala je od uživanja i govorila je" liži mi macu".. Počeo sam joj lizat pičku koja je bila friško obrijana i mokra, uživala je koda joj prvi puta, stenjala je glasno i stiskala mi glavu u pičku.

Digao sam se na koljena i stavio naglo kurac u nju di je malo zastenjala, počeo sam je hirovito nabijat derala se" jebi me jebi, jebi svoju susjedu jebi" nabijo sam je i mjesio sise.. Jebali smo se pola sata i izvadio sam kurac stavio sam ga joj u usta i počeo svršavat, pušila mi ga je i lizala spermu što joj je malo frcnula po tijelu. Legli smo zajedno u krevetu ljubili smo se još malo i rekla je" moramo sve ponovit" i otišli smo popit kavu. Nakon toga dana jebem svoju susjedu 2-3 puta tjedno kad joj nema muža i svaki put je sve bolje i bolje i nadam se da ću je jos dugo, dugo jebat.. .

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija